Καλοκαίρι 2009

attachment.php

Attachments

• DSC_1456-2xxx.JPG
    DSC_1456-2xxx.JPG
    42.2 KB · Views: 228
Νάξος - Κουφονήσια

Attachments

• naxos01.jpg
    naxos01.jpg
    119 KB · Views: 20
  • naxos02.jpg
    naxos02.jpg
    123.6 KB · Views: 18
  • koufonisia.jpg
    koufonisia.jpg
    98.5 KB · Views: 28
  • pori01.jpg
    pori01.jpg
    182.5 KB · Views: 22
  • pori02.jpg
    pori02.jpg
    72.6 KB · Views: 23
Φίλε μου ωραίες οι φωτογραφίες σου αλλά με τι πρόγραμμα έκανες επεξεργασία-resize?

Νομίζω στις χαντάκωσε λίγο...

Eχεις δίκιο... Και το περίεργο ειναι οτι δεν συμβαίνει πάντα. Με το Gimp το εκανα και Sinc(Lanczos) φίλτρο, το οποίο σε άλλα προγραμματα δουλευει μια χαρα.

Mετα το εξαισιο γευμα των φιλτατων send και Ηlia να κεράσω ενα καφεδακι ?

attachment.php

Attachments

• MANH100.jpg
    MANH100.jpg
    178.2 KB · Views: 158
Τσιπουράκι δέν κάνει;

DSC_2945.JPG

Καλά, Σερραϊκό ούζο είναι, αλλά δέν πειράζει...

Γρηγορη και βεβαια κανει , δεν κανονιζεις καμια συναντηση για κανονικο τσιπουρο ?

Άνοιξε θρέντ Ηλία (καλά θυμάμαι; ) , κι εγώ μέσα!

Nίκος .
Να μαζευτουμε απο τις διακοπες και να γινει κατι κατα τα τελη Σεπτεμβρη . Τι λες το οργανωνουμε σιγα-σιγα μαζι ?

Kαλοκαίρι τέλος...

Πολύ της μελαγχολίας είστε.... υπάρχουν και πιο γλυκά στιγμιότυπα από ένα καλοκαίρι που φεύγει....

Το αυγουσιάτικο φεγγάρι...
3875834092_c712c9c129_o.jpg

Τα τελευταία πάρτι στην ακριθαλασσιά
3875044645_b44f6df20a_o.jpg

Τώρα μάλιστα. Μου άνοιξες την καρδιά. Μόνο ο Λάκης Κομνηνός και η Έλενα Ναθαναήλ λείπουν :flipout:
:flipout: :flipout:

Y.Γ. Πάντως, θα 'θελα και κανενα σχόλιο, κυρίως για τα λαθη, επι των φωτογραφιών μια και ειμαι αρχάριος :)

Last edited:
Όχι, σαν φωτογραφία τεχνικώς δεν βλέπω κάτι. Αισθητικώς υπάρχει το θέμα της σύνθεσης του κάδρου. Με την ανάκατη διάταξη των καθισμάτων ίσως μπορούσε να γίνει κάτι. Να μπουν πχ σε μια παράταξη και να κοιτούν άδεια τη θάλασσα. Να αφαιρεθούν οι πολλοί καφέδες και να μείνουν μόνο δύο, ή μόνο ο καφές και το πακέτο τσιγάρα, άλλη σύνθεση τελοσπάντων. Τέτοιες "μικροεπεμβασούλες" μας επιτρέπονται. Ο μουντός φωτισμός δεν είναι κακός εν προκειμένω, δένει με το θέμα. Αλλά γενικώς, μεγάλο κεφάλαιο της φωτογραφίας μας είναι και το φως, εάν δεν είναι καλό, μερικές φορές δεν αξίζει καν να την τραβήξουμε.