Καλοκαιρινή απουσία λίγων ημερών...

Καλοί μου φίλοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι απο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έως και Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου θα απουσιάζω απο το Club και την Home Cinema ,μιά που μετά απο αρκετά χρόνια αποφάσησα να ξαναθυμηθώ στην πράξη τις καλοκαιρινές διακοπές.
Δεν θα επιδιώξω πρόσβαση σε internet και ίσως παρατήσω και το τηλέφωνο εδώ, μιά και πραγματικά θα προσπαθήσω να χαλαρώσω απο πολλά προβλήματα των τελευταίων ετών.
Θα ήθελα στην διάρκεια αυτής μου της απουσίας ,όσοι παρακολουθείτε την κατηγορία αυτή, να την προσέχετε διά του λόγου σας, γιά να μην το έχω και εγω άγχος.
Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλά.....
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..... -bye--bye--bye-

Καλά να περάσεις Γιάννη, αλλά..... μόνο μία εβδομάδα; λίγο δεν είναι;
Οπως και να χει, καλές διακοπές και να επιστρέψεις δριμύτερος.
-bye-

Να είστε καλά παιδιά...σας ευχαριστώ πολύ...
Και πάλι καλά που μπόρεσα να ξεκλέψω όπως-όπως έστω και μία εβδομάδα...άλλωστε πολλές φορές περισσότερο μετράει η ποιότητα απο την ποσότητα....ελπίζω να την καταφέρω την πρώτη!!!

Καλές διακοπές Γιάννη !!!
urlaub3.gif
poool.gif
-bye-

Απάντηση: Re: Καλοκαιρινή απουσία λίγων ημερών...

Καλή ξεκούραση John την χρειάζεσαι.Να μου προσέχεις το busa.

Σε ευχαριστώ Γιάννη...όσο γιά το Busa θα ξεκουράζεται στο γκαράζ του σπιτιού μου, αφύ έχω σκοπό να περάσω αρκετά χιλιόμετρα σε άγνωστα μονοπάτια και δύσκολα.....δεν λέει busa έτσι!!
Ενα Transalp του γαμπρού μου, που θα έχω μαζί μου, μάλλον είναι πολύ καλύτερο γιά αυτή την δουλειά....