Καλός Επαναφορτιζόμενος Φακός

Σίμο, τι να τον κάνεις ένα φακό ματσούκι σε εσωτερικό χώρο; Περιττό βάρος κατά τη γνώμη μου... Αλλωστε υπάρχουν ήδη φακοί που έχουν μέγεθος όσο ένα δάχτυλο του χεριού σου και απόδοση μεγαλύτερη του magcharger. Αυτοί είναι οι φακοί υψηλής τεχνολογίας, γιατί αν θες ένα φακό στο μέγεθος του magcharger θα σου προτείνουμε κάποιον να που να έχει 10φορές την έντασή του σε φως! :D Αλλά...τι να το κάνεις;

Σίμο, τι να τον κάνεις ένα φακό ματσούκι σε εσωτερικό χώρο; Περιττό βάρος κατά τη γνώμη μου... Αλλωστε υπάρχουν ήδη φακοί που έχουν μέγεθος όσο ένα δάχτυλο του χεριού σου και απόδοση μεγαλύτερη του magcharger. Αυτοί είναι οι φακοί υψηλής τεχνολογίας, γιατί αν θες ένα φακό στο μέγεθος του magcharger θα σου προτείνουμε κάποιον να που να έχει 10φορές την έντασή του σε φως! :D Αλλά...τι να το κάνεις;

Και γιατί φίλε μου, δεν τον προτείνεις?-bye-

απο ελλαδα...παρε fenix Tk20 απο τον δησιο....και ενα πακετα μπαταριες λιθιου ΑΑ Energizer. αλλη επιλογη LD25 (το ιδιο βασικα πραγμα)

ακομα καλυτερα LD45
http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3870

Συγνωμη υπαρχουνξ καλυτερες λυσεις αλλα ειναι οι μονοι ΒΑΤΟΙ φακοι (χωρις εξειδικευμενες μπαταριες) που μπορεις να αγοραςεις απο τηνΕλλαδα.....

συγουρα τα 2300 λουμεν δεν τα βγαζουν, αλλα κοντα στα 1000 λουμεν μπορει κανείς να περιμενει ( Ultrafire RL-3328 , TrustFire X6 )

αυτος ο mag που προτεινε ο φιλος εκτος οτι ειναι πανακριβος,ειναι και ξεπερασμενης αποδοσης.
εχω στη δουλεια τετοιους.ο yezl Y6 ειναι 3 φορες πιο δυνατος και ειναι 10 φορες μικροτερος.

λοιπον εγω προτεινω μιας και τον εχω,zebralight Η51 + eneloop οπως ειπε και ο γιωργος.
οντως θα χαζεψουν ολοι,νανος,αλλα τι νανος...