Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματο

Για αυτούς που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι επειδή έτσι γουστάρουν ή την έχουν δει "μάγκες" δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε Πέτρο. Οχι μόνο πρόστιμο, εγώ θα προχωρούσα και σε πιο αυστηρά μέτρα αν ήμουν κυβέρνηση. Μιλάω για τους υπόλοιπους, μπορεί εσένα ή και σε άλλους να μην τους ενδιαφέρει, εμένα και αρκετούς άλλους μας ενδιαφέρει, μας ενδιαφέρει που κάποιος συμπολίτης μας έχει πρόβλημα και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα πούμε "ας κόψει τον λαιμό του", "ας βρει λύση μόνος του". Ετσι είμαστε κάποιοι, πως να το κάνουμε...

Το νήμα δε μπορεί να αφορά και να επικεντρώνεται στον κ Τάκη
Ακούσαμε -διαβάσαμε τις ενστάσεις σου για τις περιπτώσεις σαν του κ Τάκη
Ελπίζω και εύχομαι για κατανόηση

Απάντηση: Re: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

ναι
διότι του ενός είναι επιλογή
του αλλουνού δεν είναι.

αλλά τα αυτονόητα για μερικούς εδω μέσα είναι μόνο αιτία για τρολλ

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Τροχαίας Θεσ/νικης σε ελεγχους το 15-16 βρέθηκαν κάπου στις 80.000 ανασφάλιστα Μόνο στα μπλόκα !!!!!!!!

Σε όλα τα τελευταία post το γράφεις. Σου έκαναν κι άλλοι παράθεση με το παράδειγμα. Δεν γίνεται να μας λες για τον κυρ Τάκη και να μη δίνεις δεκάρα για τα θύματα του κυρ Τάκη. Μην το παίζεις φιλάνθρωπος, δεν περνάει.

Συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο...μάλιστα...δηλαδή πρέπει ντε και καλά να εννοώ πράγματα που δεν έχω πει ούτε εννοώ απλά για να δικαιολογείς τις ασυναρτησίες σου...ε τι να πω, αν σε βολεύει συνέχισε. Αν βέβαια κάποια στιγμή θελήσεις να κάνεις διάλογο με αυτά που γράφουμε και εννοούμε, εδώ είμαστε...

Συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο...μάλιστα...δηλαδή πρέπει ντε και καλά να εννοώ πράγματα που δεν έχω πει ούτε εννοώ απλά για να δικαιολογείς τις ασυναρτησίες σου...ε τι να πω, αν σε βολεύει συνέχισε. Αν βέβαια κάποια στιγμή θελήσεις να κάνεις διάλογο με αυτά που γράφουμε και εννοούμε, εδώ είμαστε...

Ο μόνος που έχει τροπάριο μέχρι στιγμής είναι εκείνος που συνεχίζει την επωδό για τον κυρ Τάκη. Είπες ότι δεν τον δικαιολογείς. Αφού δεν τον δικαιολογείς γιατί επιμένεις; Και μην προσπαθείς να μας βγάλεις τρελούς ρε συ. Που είπες και τι είπες και πως το είπες και ευρήματα της στιγμής... .

Ο μόνος που έχει τροπάριο μέχρι στιγμής είναι εκείνος που συνεχίζει την επωδό για τον κυρ Τάκη. Είπες ότι δεν τον δικαιολογείς. Αφού δεν τον δικαιολογείς γιατί επιμένεις;

Δεν επιμένω όπως φαντάζεσαι, απλά είπα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι εγκληματίας για εμένα, αυτό είπα, και για αυτόν τον άνθρωπο θα έπρεπε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση από το κράτος. Εσύ από την άλλη τον θεωρείς υπάνθρωπο που χαλάει την νιρβάνα σου και αν ήταν δυνατόν να τον εξαφανίσουν κιόλας από μπροστά σου να περνάς χωρίς φόβο τις διασταυρώσεις με την μαζεράτι σου όταν πας για τένις. Σεβαστή και η δική σου άποψη..δεν λέω, απλά δεν συμφωνώ..

Ο μόνος που έχει τροπάριο μέχρι στιγμής είναι εκείνος που συνεχίζει την επωδό για τον κυρ Τάκη. Είπες ότι δεν τον δικαιολογείς. Αφού δεν τον δικαιολογείς γιατί επιμένεις; Και μην προσπαθείς να μας βγάλεις τρελούς ρε συ. Που είπες και τι είπες και πως το είπες και ευρήματα της στιγμής... .

ασε ρε pleo
έχουμε πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις....

Δεν επιμένω όπως φαντάζεσαι, απλά είπα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι εγκληματίας για εμένα, αυτό είπα, και για αυτόν τον άνθρωπο θα έπρεπε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση από το κράτος. Εσύ από την άλλη τον θεωρείς υπάνθρωπο που χαλάει την νιρβάνα σου και αν ήταν δυνατόν να τον εξαφανίσουν κιόλας από μπροστά σου να περνάς χωρίς φόβο τις διασταυρώσεις με την μαζεράτι σου όταν πας για τένις. Σεβαστή και η δική σου άποψη..δεν λέω, απλά δεν συμφωνώ..

ναι ρε
πάνω εκεί που πίνουμε τους φραπέδες μας στην πισίνα με τα ουρί του παραδείσου
τσουπ ο κυρ Τακης μας χαλάει τη ζαχαρένια....

για φαντάσου κι όλας να τον συναντήσω με τη μαζεράτι στη διασταύρωση και να με σκονίσει κιόλας....

ασε ρε pleo
έχουμε πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις....
Αυτή είναι η συνεισφορά σου στο να μείνει το νήμα καθαρό από off topic όπως ο ίδιος επισήμανες?...μάλιστα...

Ξέρεις τι δεν έχεις αντιληφθεί; Ότι είναι πολύ περισσότερο φιλάνθρωπο να υπάρχει ένας τρόπος να μην χρωστάς εσύ και τα εγγόνια σου για μια πράξη που σε βαρύνει, παρά το αντίθετο. Αν το καταλάβεις αυτό, θα καταλάβεις και γιατί υπάρχει η ασφάλιση οχήματος.

Τώρα εσύ έχεις αγανακτήσει (δικαίως σου έγραψα προχτές) λόγω γραφειοκρατικής λακούβας της περίπτωσής σου. Αυτό επ' ουδενί όμως δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για ανασφάλιστο όχημα. Οι λόγοι της επικινδυνότητας έχουν εξηγηθεί επαρκώς. Ας μην επαναλαμβανόμαστε.

Υ.Γ. Μαζεράτι; Τένις; Χωρίς φόβο; ΟΚ, ό,τι πεις... .

Ξέρεις τι δεν έχεις αντιληφθεί; Ότι είναι πολύ περισσότερο φιλάνθρωπο να υπάρχει ένας τρόπος να μην χρωστάς εσύ και τα εγγόνια σου για μια πράξη που σε βαρύνει, παρά το αντίθετο. Αν το καταλάβεις αυτό, θα καταλάβεις και γιατί υπάρχει η ασφάλιση οχήματος.

Τώρα εσύ έχεις αγανακτήσει (δικαίως σου έγραψα προχτές) λόγω γραφειοκρατικής λακούβας της περίπτωσής σου. Αυτό επ' ουδενί όμως δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για ανασφάλιστο όχημα. Οι λόγοι της επικινδυνότητας έχουν εξηγηθεί επαρκώς. Ας μην επαναλαμβανόμαστε.

Υ.Γ. Μαζεράτι; Τένις; Χωρίς φόβο; ΟΚ, ό,τι πεις... .

Γνωρίζω πολύ καλά γιατί υπάρχει η ασφάλιση οχήματος και έχω αντιληφθεί να πάντα γύρω μου πολύ καλά, άσχετα με το τι πιστεύεις εσύ. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω και να δεχθώ είναι η δική σου αδιαφορία για κάποιους που αντιμετωπίζουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα ενώ δείχνεις υπερβάλλον ζήλο για άλλους. Αυτή η αντίθεση είναι που μου είναι ανεξήγητη...

η μαζεράτι μου ήρθε στο μυαλό...θες φεράρι?φεράρι..

tegonik
καλά κάνεις και σκέφτεσαι τον οικονομικά αδύναμο,
σε μια κοινωνία ανθρώπων η παρέμβαση του κράτους υπέρ αυτών που έχουν "τεράστιο οικονομικό πρόβλημα" είνια απαραίτητη,

το μόνο θέμα, αυτό που δεν έχεις συνειδητοποιήσει είναι ότι άλλα σημεία έχουν πολύ μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Έχουν όλοι οι πιο αδύναμοι νερό να πιούν? Θα εκπλαγείς, όχι...
Έχουν όλοι οι πιο αδύναμοι ρεύμα ν ανάψουν ένα φώς το βράδυ, να χουν ένα ψυγείο? Όχι...
Έχουν όλοι οι πιο αδύναμοι ΣΠΙΤΙ. Κάπου να μένουν? Όχι...
Έχουν όλοι οι πιο αδύναμοι θέρμανση το χειμώνα, να μην ξυλιάσουν απ το κρύο? Όχι...
Έχουν όλοι οι πιο αδύναμοι υγεία, περίθαλψη, φάρμακα, πλήρη περίθαλψη?

Απ ότι καταλαβαίνεις, η λίστα από τα απολύτως απαραίτητα προς τα λιγότερο απαράιτητα, είναι μακριά. Όχι μόνο στη δική μας Ελληνική πραγματικότητα, αλλά σε όλες τις χώρες,ακόμα και "πλούσιες".
Κάτω, πολύ κάτω, τοποθετείται ενδεχομένως και το θέμα με τον όποιο χρειάζεται αυτοκίνητο αλλα δε μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδά του ( Τα οποία δεν είναι μόνο η τιμή αγοράς, είναι τα σέρβις (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ), η βενζίνη, τα τέλη κυκλοφορίας, η ασφάλιση, είναι τρέχοντα έξοδα κάθε χρόνο. )

Σε μια κοινωνία που θα έχει λύσει τα πρώτης προτεραιότητας, ε, να συζητήσουμε αν θές και την αλληλεγγύη υπέρ ιδιοκτησίας αυτοκινήτου.
Εδώ όμως, μια ΔΕΗ είπαμε να προσφέρουμε στους πιο ανήμπορους αυτής της κοινωνίας, και οι μισοί απο μάς ξεσηκώθηκαν εναντίον των άλλων μισών "Σιγά ρε που θα πληρώσω εγώ τη ΔΕΗ των άλλων!"

tegonik
καλά κάνεις και σκέφτεσαι τον οικονομικά αδύναμο,
σε μια κοινωνία ανθρώπων η παρέμβαση του κράτους υπέρ αυτών που έχουν "τεράστιο οικονομικό πρόβλημα" είνια απαραίτητη,

το μόνο θέμα, αυτό που δεν έχεις συνειδητοποιήσει είναι ότι άλλα σημεία έχουν πολύ μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Έχουν όλοι οι πιο αδύναμοι νερό να πιούν? Θα εκπλαγείς, όχι...
Έχουν όλοι οι πιο αδύναμοι ρεύμα ν ανάψουν ένα φώς το βράδυ, να χουν ένα ψυγείο? Όχι...
Έχουν όλοι οι πιο αδύναμοι ΣΠΙΤΙ. Κάπου να μένουν? Όχι...
Έχουν όλοι οι πιο αδύναμοι θέρμανση το χειμώνα, να μην ξυλιάσουν απ το κρύο? Όχι...
Έχουν όλοι οι πιο αδύναμοι υγεία, περίθαλψη, φάρμακα, πλήρη περίθαλψη?

Απ ότι καταλαβαίνεις, η λίστα από τα απολύτως απαραίτητα προς τα λιγότερο απαράιτητα, είναι μακριά. Όχι μόνο στη δική μας Ελληνική πραγματικότητα, αλλά σε όλες τις χώρες,ακόμα και "πλούσιες".
Κάτω, πολύ κάτω, τοποθετείται ενδεχομένως και το θέμα με τον όποιο χρειάζεται αυτοκίνητο αλλα δε μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδά του ( Τα οποία δεν είναι μόνο η τιμή αγοράς, είναι τα σέρβις (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ), η βενζίνη, τα τέλη κυκλοφορίας, η ασφάλιση, είναι τρέχοντα έξοδα κάθε χρόνο. )

Σε μια κοινωνία που θα έχει λύσει τα πρώτης προτεραιότητας, ε, να συζητήσουμε αν θές και την αλληλεγγύη υπέρ ιδιοκτησίας αυτοκινήτου.
Εδώ όμως, μια ΔΕΗ είπαμε να προσφέρουμε στους πιο ανήμπορους αυτής της κοινωνίας, και οι μισοί απο μάς ξεσηκώθηκαν εναντίον των άλλων μισών "Σιγά ρε που θα πληρώσω εγώ τη ΔΕΗ των άλλων!"

Οτι ακριβώς συμβαίνει και τώρα με το πρόστιμο ανασφάλιστων δηλαδή. Ας ψοφήσει ο γείτονας , εγώ να μην έχω θέμα στο δρόμο..
Κοίταξε, το μεταφορικό μέσο στις μέρες είναι μέγιστη ανάγκη για πολλούς συνανθρώπους μας, κακά τα ψέματα. Σε πολλές δε περιπτώσεις πιο σημαντικό και από το ρεύμα. Υπάρχουν άνθρωποι σε χωριά που τον χειμώνα αν δεν έχουν όχημα να πάνε στο κοντινότερο νοσοκομείο, πεθαίνουν.
Γενικά αν το δούμε, και οσο αφορά το θέμα των ανασφάλιστων, η κυβέρνηση δεν το χειρίστηκε καλά θεωρώ. Δεν είναι λογική στέλνω με email πρόστιμο και όποιον πάρει ο χάρος. Ακριβώς όπως δεν είναι για την ΔΕΗ κόβω το ρεύμα σε όποιον χρωστάει και όποιον πάρει ο χάρος. Αυτά τα πράγματα θέλουν καλύτερη μελέτη, μιλάμε για ανθρώπους και όχι ζώα, και να πω ότι δεν είχαν χρόνο στην διάθεση τους?να πω ότι δεν έχουν προσωπικό?η μισή Ελλάδα είναι Δ.Υ. Είχαν τα πάντα και δεν το έκαναν. Για εμένα αυτό έγινε σκόπιμα, όχι φυσικά για να νιώσει πιο ασφαλής στους δρόμους ο pleo με την μαζεράτι του, άλλα για να μαζέψουν χρήματα, και άλλα χρήματα, ακόμα περισσότερα χρήματα, από όσους περισσότερους μπορούν. Με τέτοια λογική μπροστά δεν πάμε...

Κάτω, πολύ κάτω, τοποθετείται ενδεχομένως και το θέμα με τον όποιο χρειάζεται αυτοκίνητο αλλα δε μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδά του
Α, μπράβο, γιατί ο "δίκος μου κυρ Τάκης" όταν δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδα πούλησε το αυτοκίνητο και έμεινε με παπάκι κι ας έχει δυο παιδιά.

Ε τώρα με αναγκάζεις, απάντησε μου στις ερωτήσεις μου αν θέλεις...
Καταλαβαίνεις την διαφορά του συμβαίνει με το ΑΝ συμβεί έτσι υποθέτω..
Εδώ έχουμε την πραγματική περίπτωση του κύριου Τάκη που συμβαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και εσύ ασχολείσαι με ένα υποθετικό δικό σου σενάριο κάνοντας στην κυριολεξία γαργάρα την περίπτωση του.

Εγώ όμως θα απαντήσω στην υποθετική δική σου περίπτωση, ποιος είναι υπαίτιος που ο κύριος Τάκης δεν έχει χρήματα να ασφαλίσει το όχημα του?το ασφαλιστικό του ταμείο. Ποιος ανάγκασε τον κύριο Τάκη να έχει νταραβέρια με αυτό το ταμείο?το κράτος. Ποιος είναι ο τελικός υπαίτιος?το κράτος, ας αποζημιώσει την κοπέλα.
Τι σου λέω τώρα θα μου πεις, το συμπέρασμα σου το έχεις βγάλει και διαπιστώνω με θλίψη ότι δεν αλλάζει, εγκληματίες λοιπόν όλοι οι ανασφάλιστοι...

το σενάριο που ο κύριος Τάκης χτυπάει τα παιδιά με τη μηχανή, δεν είναι καθόλου υποθετικό,

αλλά δυστυχώς πραγματικό και συμβαίνει καθημερινά σε όλη την Ελλάδα,
άσχετα αν ο κύριος λέγεται Τάκης ή Μάκης ή Νίκος και άσχετα αν στη μηχανή είναι ένας ή δύο , ή αν δεν είναι μηχανή και είναι αυτοκίνητο

οκ ρε παιδιά, θάνατος στους παραβάτες...δεν αντέχω άλλο αν διαβάζω μηνύματα μίσους προς συνανθρώπους μου, κουράστηκα...νικήσατε...

Οταν αυτό συμβεί θα σου απαντήσω. Προς το παρόν απάντησε μου εσύ ποια είναι η λύση για τον κύριο Τάκη αυτή τη στιγμή που μιλάμε...

(πιστεύεις ότι με νοιάζει ότι δυο άτομα καταλάβανε κάτι που δεν έχω πει?οχι βέβαια...)

να μην ξαναβάλει μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου μέχρι να αποκαταστήσει τη νομιμότητα.

@Tegonik

Θερμή παράκλησις: Καλό είναι να αποφεύγονται οι υπερβολές.

Καλή συνέχεια.

Status
Not open for further replies.