Καλός YouTube downloader?

Αυτό έχω εδώ ναι χρόνια.
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα,για οποιαδήποτε χρονική διάρκεια.
Τα φυλάει σε opus (δηλ.το original του YT) και αν θες και σε . MP3.
Και (παραδόξως για μένα) το opus παίζει σχεδόν παντού!

Yes, there are several alternative options to convert YouTube videos, and one of them is flvto.click. It's an online tool that allows you to convert YouTube videos into MP3 or MP4 formats easily.

Yes, there are multiple alternatives available for converting YouTube videos, and flvto is one of them. It’s a convenient online tool that lets you quickly convert YouTube videos into MP3 or MP4 formats with ease.

Ερώτηση: παίζει ένα μουσικό βίντεο στο youtube. Μπορώ με κάποιο τρόπο να ακούσω την μουσική από τα ηχεία μου; (χωρίς να συνδέσω με καλώδιο το laptop με το DAC). Εννοώ ασύρματα (μέσω του streamer)

Μέσω streamer (ενσύρματα ή ασύρματα εφόσον είναι στο ίδιο δίκτυο) σε mac εμένα μου βγάζει επιλογή το wiim pro στις εξόδους ήχου, στην εικόνα πάνω δεξιά
Αν έχω κάποια άλλη εφαρμογή ανοιχτή και σε exclusive mode δεν το εμφανίζει.
Η ένταση ενώ δεν ελέγχεται πλέον από το laptop εξακολουθεί να μπορεί να αυξομειωθεί από το ίδιο το παράθυρο του yutube.

Screenshot 2026-01-18 at 12.51.27 PM.png

πολυ καλος downloader με πολυ καλη ποιοτητα ηχου/εικονας και σοβαρο after sale support.

κατα διαστηματα κανει προσφορες για την lifetime αδεια.

το εχω αγορασει εδω και 2 χρονια και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα,αφου εχει συνεχεις ενημερωσεις

Υπάρχει Youtube Downloader, ο οποίος:
α) Να μην κάνει μετατροπές στην εικόνα ή τον ήχο, διατηρώντας την αρχική ποιότητα και format, παρά μόνο αν του το ζητήσουμε;
β) Να υποστηρίζει σωστά Download από λίστες;
και​
Υπάρχει καλός Audio Extractor, ο οποίος να αφαιρεί και να αποθηκεύει τον ήχο από τα Youtube αρχεία που έχουμε κατεβάσει, χωρίς μετατροπές, στο original format και μάλιστα να μπορεί να το κάνει μαζικά σε λίστα ή φάκελο αρχείων;

ίσως το yt-dlp αλλά δεν το έχω δομικάσει
yt-dlp is a command-line video downloader that works with YouTube, Vimeo, TikTok, Twitter, Instagram, Reddit, and hundreds of other platforms. It's a fork of the older youtube-dl project, with faster development and more features.

The tool runs on Windows, macOS, and Linux. There's no graphical interface—you type commands in a terminal or command prompt. This might sound intimidating if you've never used a terminal before, but the basic commands are simple.

από ΑΙ

υμπερασματικά για​

✅ Μπορεί να κατεβάσει YouTube βίντεο/playlist χωρίς να αλλάξει ποιότητα ή format (κατεβάζει πρωτότυπα streams).
✅ Μπορεί να κατεβάσει playlists/κανάλια με σωστή σειρά και πλήρη έλεγχο.
❗ Για να εξάγει audio “ως έχει” χωρίς conversion πρέπει να αποφύγεις το -x και να χρησιμοποιήσεις -f bestaudio ή να δουλέψεις με FFmpeg για batch extraction.

📌 Εναλλακτικές & Frontends αν θέλεις GUI​

Αν θες GUI για να μη χρησιμοποιείς command line:

• 4K Video Downloader (έχει επιλογές playlist & audio) — non-CLI.
  • Πολυάριθμα GUI wrappers για yt-dlp υπάρχουν (π.χ. yt-dlp-gui, Web-UI).

Αλλά για πλήρη, ακριβή και 1:1 κοντρόλ, το yt-dlp + ffmpeg παραμένει κορυφαίο.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Τέτοιου είδους sites, για κατέβασμα από YouTube και άλλες πλατφόρμες σε MP3/MP4 ή άλλα formats, που κάποιες φορές μάλιστα αναφέρονται ως malware, τώρα που εφαρμόστηκε ο νέος νόμος σχετικά με την πειρατεία οπτικοακουστικού υλικού, εξακολουθούν να είναι ασφαλή? Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω πολύ για αυτό, έτσι έχω σταματήσει να κατεβάζω τραγούδια πολύ καιρό τώρα.