Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Συγχαρητήρια σε όλους οσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα.
Πράγματι,πολύ όμορφο.
Προσωπικά κι εγώ προτίμησα την μπλέ έκδοση.

Re: Απάντηση: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στα παιδιά που δούλεψαν για τη μετάβαση!!! Το νέο λουκ είναι πολύ ευχάριστο και έχω την εντύπωση ότι συνηθίζεται εύκολα. Προτίμησα την μπλε έκδοση.

Mikri mourmoura mode on:

Γίνεται στο μπλε skin να μειώσουμε το contrast?? Βρε Dim, τα 'καψες όλα τα λευκά, καλέ!!!!

Με αυτή την αφορμή, θα ήθελα να σχολιάσω κάτι.

Όταν στο μόνιτόρ μας μας στραβώνει το λευκό του, ανεξαρτήτως site ή εφαρμογής, σημαίνει πολύ απλά ότι είναι λάθος ρυθμισμένο.

Οι κατασκευαστές των monitors για λόγους εντυπωσιασμού ρυθμίζουν τα monitors στο εργοστάσιο έτσι ώστε να έχουν τη μέγιστη φωτεινότητα. Αυτό είναι χρήσιμο αν βλέπει κανείς την οθόνη του μέρα μεσημέρι με ήλιο στο πάρκο, αλλά καταστροφικό αν την έχει πάνω στο γραφείο του και είναι βράδυ.

Γενικά, φροντίστε να ρυθμίσετε τα monitors σας. Θα κάνετε μεγάλη χάρη στα μάτια σας, ανεξαρτήτως του τι βλέπετε.

Επίσης δεν θα σας στραβώνουν τα ανοιχτόχρωμα styles μας. :D

Με τα νέα ποστ τι γίνεται? Γιατί δεν βγάζει την ώρα της τελευταίας επίσκεψης?

Για τα νέα πόστ, δύο τρόποι:

1) Κουμπάρα What's New? δίπλα στην εξίσου κουμπάρα Forum. Βγάζει όλα τα νέα μηνύματα (σελίδες και σελίδες..).

2) Κουμπί Quick Links και μετά Today's Posts. Εμφανίζει μόνο τα σημερινά νέα μηνύματα. Είναι προτιμότερο εφόσον είναι κανείς συχνός επισκέπτης γιατί επιβαρύνει λιγότερο την πλατφόρμα.

Όσο για την ώρα της τελευταία επίσκεψης, ακόμα δεν το έχουμε υλοποιήσει. Το θεωρήσαμε μικρής προτεραιότητας. Εκτός απροόπτου θα γίνει και αυτό σύντομα.

Για τα νέα πόστ, δύο τρόποι:

1) Κουμπάρα What's New? δίπλα στην εξίσου κουμπάρα Forum. Βγάζει όλα τα νέα μηνύματα (σελίδες και σελίδες..).

2) Κουμπί Quick Links και μετά Today's Posts. Εμφανίζει μόνο τα σημερινά νέα μηνύματα. Είναι προτιμότερο εφόσον είναι κανείς συχνός επισκέπτης γιατί επιβαρύνει λιγότερο την πλατφόρμα.

Μήπως θα ήταν καλύτερο να πάει το Today's Post στη μπάρα και το What's New στα Quick Links; Οι περισσότεροι μπαίνουμε αρκετές φορές την ημέρα και το Today's Posts βολεύει περισσότερο.

Μπράβο,πολύ καλό αποτέλεσμα.Με την 4η έκδοση της vB δεν έχω πρόβλημα (ούτε έχω παρατηρήσει ακόμη κάποιο bug,αν και η συγκεκριμένη έκδοση είναι από τις καλύτερες).Παρ όλα αυτά,το quick reply είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

ερωτηση

ποιος ειχε την ιδεα να φτιαξη ετσυ το φορουμ ,προσωπικα το μαυρο φοντο με λευκες σημειωσεισ των θεματων το βρισκω πολυ κουραστικο
το προηγουμενο φοντο (πρωσωπηκη γνωμη) αρδην καλητερο

ξερω δεν βαζω στο μερος παρακαλω μεταφερετε το

Χάλια είναι.

Ο Δημητρακουδης φταίει

Να γίνει ban και να γυρίσει το παλιό Avclub.

Viva la revoluθion

:p

Το σκοτεινό δεν μου άρεσε καθόλου (παρότι καλό για τα ματάκια μας. Έβαλα το μπλέ - πολύ καλύτερο! Επίσης βλέπω ότι στο ανέβασμα μικρής φωτογραφίας δεν κάνει αυτόματο resize, αλλά είναι ενεργές και όταν κάνεις κλικ ανοίγουν στο 1:1. Όλα θέμα συνήθειας είναι... Μπράβο!!!

Πολλά μπράβο σε όλους που ασχολήθηκαν με την ''νέα εμφάνιση'' του avclub.
Το μπλέ skin έχει άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα και το γκρί έχει γκρί φόντο με μαύρα γράμματα η εγώ δεν βλέπω καλά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Έγινε μία αλλαγή στην απόχρωση του κειμένου στο dark.
Δείτε το πάλι. :smile:

Αυτή τη στιγμή διαβάζω το dark σε μικρό tablet και φαίνεται μια χαρά ξεκούραστο, ενω πριν ενοχλούσε λίγο. Θα το δω και στο λαπτοπ.

Έκπληξη και σίγουρα, όχι μόνο διαφορετικό αλλά καλύτερο. Συγχαρητήρια και μπράβο στο τιμ που ασχολήθηκε και έφτασε σ' αυτό το αποτέλεσμα.!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Για να ξεχωρίζουμε πιο εύκολα τα προβλήματα από τα απλά σχόλια δημιουργήσαμε το παρακάτω νήμα και μετακινήσαμε εκεί τα σχετικά μηνύματα:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/87091-The-new-AVClub-Bugs-feature-requests-κτλ

Οπότε, αν μπορείτε, αναφέρετε εκεί τα όποια προβλήματα παρατηρείτε.

Αν και με ξεβολέψατε γιατί κατά 80% έμπαινα από tapatalk, μπράβο για τη δουλειά που ρίξατε…

Πολύ ωραίο φόντο και ξεκούραστο.Μπράβο!
Εκανα log in βιαστικά και νόμιζα μπήκα σε λάθος σελίδα..

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές !