Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Απάντηση: Re: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Πολλά συχαρίκια σε όλους όσους αφιέρωσαν τον χρόνο τους.Χρειάζονταν ένα update το forum για να γίνει πιο λειτουργικό και όμορφο φυσικά!!!
Εμένα μου άρεσε το dark πιο πολύ προς το παρόν, αν και με το blue όταν χαμήλωσα την φωτεινότητα έγινε αρκετά καλύτερο.

Εγώ έχω θέμα με αυτή την αλλαγή. Θεωρώ ότι έχει χαθεί κομμάτι της χρηστικότητας.
Περιμένω να λυθούν τα πρώτα προβλήματα, για να δω αν τελικά μου αρέσει. :smile:

Μπραβο παιδιά! Μετά το αρχικό σοκ (είμαι, δεν είμαι στο σωστό μέρος... :-) μπορώ να πω ότι η αλλαγή είναι ευχάριστη.

(ένα θεματάκι, προσπάθησα να βάλω smiley και το μενού τους ήταν ιδιαίτερα φτωχό...)

Ωραια πράγματα, μπραβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν. Το αποτέλεσμα ειναι καταπληκτικό.
Νομίζω οτι το χρειαζόταν ο ιστοχώρος μας κάτι τέτοιο!

Δημηρη τι έγινε με το Migartion??? Ολα τα βλέπω στην "θέση" τoυς τελικα :P

Συγχαρητήρια παιδιά!!!! Πολύ όμορφο το φόρουμ!
Το μαύρο χρώμα που το δούλεψα λίγο, δεν το άντεξα με τίποτα, ήταν τελείως έξω από τα νερά μου!
Έβαλα το μπλε και βρήκα την υγειά μου!

Εξαιρετικό και το νέο logo!!!!!!!!!!!

Με Firefox 3.623 portable, πάει σφαίρα το φόρουμ χωρίς κάποιο πρόβλημα. :bsanta:

Μπράβο σας! Συνδυάσατε μία εξαιρετική πλατφόρμα (vBulletin 4.1.7.) με ένα ακόμα καλύτερο εικαστικό. Εύχομαι αυτό να το δείτε και στην επισκεψιμότητα...

δε μ αρεσει καθολου αμφιβαλλω αν θα μπαινω τοσο συχνα πλεον

ειναι πολυπλοκο και κουραστικο

δεν μπορω να ξεχωρισω ποια θρεντς εχω ανοιξει και ποια οχι

δε φαινονται τα sticky τα χρωματα στο εικονιδιο του φακελου διπλα σε καθε θρεντ με μπερδευει

τιποτα

το παλιο ηταν καλυτερο και πιο απλο

δε μ αρεσει καθολου αμφιβαλλω αν θα μπαινω τοσο συχνα πλεον

ειναι πολυπλοκο και κουραστικο

δεν μπορω να ξεχωρισω ποια θρεντς εχω ανοιξει και ποια οχι

δε φαινονται τα sticky τα χρωματα στο εικονιδιο του φακελου διπλα σε καθε θρεντ με μπερδευει

τιποτα

το παλιο ηταν καλυτερο και πιο απλο

Όλα διορθώνονται σιγά σιγά.
Λίγη υπομονή.

Για να ξεχωρίζουμε πιο εύκολα τα προβλήματα από τα απλά σχόλια δημιουργήσαμε το παρακάτω νήμα και μετακινήσαμε εκεί τα σχετικά μηνύματα:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/87091-The-new-AVClub-Bugs-feature-requests-κτλ

Οπότε, αν μπορείτε, αναφέρετε εκεί τα όποια προβλήματα παρατηρείτε.

καλορίζικο!!!! και το μαύρο και το μπλε έχουν τα καλούδια τους.

ίσως η συγκεκριμένη παρατήρηση μπορούσε να ενσωματωθεί στην αρχή?

αισθητικά μου αρέσει πολύ περισσότερο. Μπράβο παιδιά! Τη χρηστικότητα θα την δούμε και είμαι σίγουρος ότι θα τη φτιάξετε!

Re: Απάντηση: Re: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

καλορίζικο!!!! και το μαύρο και το μπλε έχουν τα καλούδια τους.

ίσως η συγκεκριμένη παρατήρηση μπορούσε να ενσωματωθεί στην αρχή?

Σωστή σκέψη! Ενσωματώθηκε. :smile: