Καλτσα καλωδιων?

Δεν σε ξεχασα κυκλοφορω με την ορτοφον καθε μερα στην τσαντα, αλλα εχω πηξει.

Ο φανος στο κεντρο νομιζω πως εχει, κανε και μια βολτα στον κατουμα, 3 στενα ποιο κατω ειναι. Αν κανω λαθος ας διορθωσει καποιος

επωνυμη (kimber ) στον καραγιαννη Νεα σμυρνη.Ανωνυμη αριστερα απο την πλατεια κλαθμωνος

Re: Απάντηση: Καλτσα καλωδιων?

επωνυμη (kimber ) στον καραγιαννη Νεα σμυρνη.Ανωνυμη αριστερα απο την πλατεια κλαθμωνος

αριστερα.... απο που βρε argi!!!! δωσε περισοτερες πληροφορειες...-bye-

Απάντηση: Re: Καλτσα καλωδιων?

Δεν σε ξεχασα κυκλοφορω με την ορτοφον καθε μερα στην τσαντα, αλλα εχω πηξει.

Ο φανος στο κεντρο νομιζω πως εχει, κανε και μια βολτα στον κατουμα, 3 στενα ποιο κατω ειναι. Αν κανω λαθος ας διορθωσει καποιος

Οποτε μπορεσεις ξερεις που θα με βρεις!!
Το τηλεφωνο μου το εχεις...:operator:

και εγω απο AΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ εχω παρει. ο φανος δεν ειχε παντως πριν 2-3 μηνες που εψαχνα.
Καπου 2 ευρω εχει το μετρο παντως...

ο furryletters στο ebay έχει καταπληκτικές τιμές

τα 8 (25ft) μέτρα μαζί με μεταφορικά έρχονται γύρω στα 7-8 ευρώ (η μεγάλη διάμετρος, η μικρή σε λιγότερα από τα μισά λεφτά )

έχω κάτι μέτρα σπίτι (διάφορα χρώματα) εάν θέλεις να δεις την ποιότητα τους

Για να βγάζουν ζεστές μεσαίες... :flipout:

Βασικά εγώ τις βάζω γιατί πάνω από το καλώδιο βάζω θερμοσυστελώμενο, πάνω από το θερμοσυστελώμενο βάζω χάλκινη θωράκιση, πάνω από τη θωράκιση ξανά θερμοσυστελώμενο, πάνω από αυτό τεφλόν και αν δεν του βάλω την κάλτσα κάποια στιγμή θα φαίνεται σαν πολυκαιρισμένη μούμια που της κρέμονται τα σάβανα... :BDGBGDB55:

Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά μπαίνουν για:

α) να κρατάνε μαζί ξεχωριστούς αγωγούς
β) για μούρη

Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά μπαίνουν για:

α) να κρατάνε μαζί ξεχωριστούς αγωγούς
β) για μούρη

Για το β περισσοτερο. Απο μεσα ανεση απ'εξω εμφανιση. Να χορταινει και λιγο το ματι μας. :BDGBGDB55: