Καλύμματα για σαλόνι subaru forester,ζητείται βοήθεια!!

Αγαπητοι φιλοι,οπως υποννοει και ο τιτλος του νηματος βρισκομαι σε αναζητηση καλυμματων για το σαλονι του subaru,το οποιο (σαλονι) βρισκεται πλεον σε οριακη κατασταση απο αποψη αισθητικης,εχει σκιστει κιολας το καθισμα του οδηγου..
Θα ηθελα τις προτασεις οσων γνωριζουν απο τετοια,οσο αφορα καταστηματα,βιοτεχνιες,τιμες,αν μπορω να τα περασω μονος μου,κτλ..
σημειωνω οτι με ενδιαφερει πληρες σετ καλυμματων ραμμενων στο πατρον του σαλονιου,και οχι πλατοκαλυμματα,πετσετοκαλυμματα και τα λοιπα..
ευχαριστω!

Εγώ αυτό που θα σου πρότεινα είναι να μην πάρεις τίποτα έτοιμο.
Πάρε προσφορες από ταπετσέρηδες που μπορούν να σου ράψουν στην κυριολεξία εργοστασιακά καλύμματα.
Δυστυχώς ο άνθρωπος που εγώ ήξερα και είχα δει την δουλειά του δεν δουλεύει ποια σε αυτό το αντικείμενο.

Re: Απάντηση: Καλύμματα για σαλόνι subaru forester,ζητείται βοήθεια!!

Παντελη,ναι,τοσο πανω κατω μου ειπε φιλος οτι τα εφτιαξε στο Ηρακλειο..
Σακη δεν ειχα δει αυτο το καταστημα,θα το τσεκαρω!
ευχαριστω παιδια,οποιαδηποτε αλλη υποδειξη καλοδεχουμενη

Εκτος από την εργασία ρολο στην τιμή θα παίζει και τι υλικό θα βάλεις, ύφασμα, δέρμα κτλπ.
Το λαθος μου ηταν οταν το αγορασα εξ´αρχης που δεν το ειχα παρει με δερματα,τωρα τα χρηματα ειναι περιορισμενα.Βασικα και το αμαξι θα το ειχα ξεφορτωθει με τετοιο κοστος χρησης,αλλα δεν πωλειται πια..Σκεφτηκα λοιπον οτι αφου το..παντρευτηκα να του φρεσκαρω τις ταπετσαριες
οικονομικα.Δερματα και χλιδες δεν παιζουν πια φιλε Κωνσταντινε..