Δημήτρης Αντωνόγλου AVClub Addicted Member 17 June 2006 2,493 Χίος 25 May 2008 #21 Secret Garden - Nocturne
PanMan Moderator Staff member 19 June 2006 9,304 Νεο Ψυχικο 26 May 2008 #23 Παντως τα τραγουδια των τελευταιων ετων που αντιπροσοπευουν τη χωρα μας, κανουν το "λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ'αγορι μου" να ακουγεται τεχνη.
Παντως τα τραγουδια των τελευταιων ετων που αντιπροσοπευουν τη χωρα μας, κανουν το "λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ'αγορι μου" να ακουγεται τεχνη.
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 27 May 2008 #24 Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλυτερα τραγουδια Eurovison ever Beavis said: QUOTE=Billy the Kid;509974]Πόσο έχουν τουρκέψει τα τραγούδια απο τότε.......μπουζούκια, ανατολίτικοι ρυθμοί του κερατά......αϊ σιχτίρ.... Click to expand... οχι ολα,μερικα απο τα αγαπημενα μου Eirikur Hauksson - Iceland [/QUOTE] Κορυφαίο κομμάτι !!:Banane0: απ τα ωαριότερα που έχουν περάσει στο διαγωνισμό ever..:worshippy: Δυστυχώς δεν το εξετίμησαν οι "Ανατολικοί" και δεν έφτασε στον τελικό..:twoguns:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλυτερα τραγουδια Eurovison ever Beavis said: QUOTE=Billy the Kid;509974]Πόσο έχουν τουρκέψει τα τραγούδια απο τότε.......μπουζούκια, ανατολίτικοι ρυθμοί του κερατά......αϊ σιχτίρ.... Click to expand... οχι ολα,μερικα απο τα αγαπημενα μου Eirikur Hauksson - Iceland [/QUOTE] Κορυφαίο κομμάτι !!:Banane0: απ τα ωαριότερα που έχουν περάσει στο διαγωνισμό ever..:worshippy: Δυστυχώς δεν το εξετίμησαν οι "Ανατολικοί" και δεν έφτασε στον τελικό..:twoguns:
fedra Senior Member 26 January 2008 470 Αθήνα 27 May 2008 #27 Eurovision 1980 Ireland Johnny Logan - What's Another Year και Eurovision Song Contest 1991 - France 1+1++++ Ne partez pas sans moi - eurovision 1988 - Celine Dion
Eurovision 1980 Ireland Johnny Logan - What's Another Year και Eurovision Song Contest 1991 - France 1+1++++ Ne partez pas sans moi - eurovision 1988 - Celine Dion
Myrtw Established Member 30 January 2008 288 27 May 2008 #28 Εγώ πάντως τα 2 παρακάτω έχω ξεχωρήσει απ' όλα τα χρόνια. Το "Άνοιξη" είχε πατώσει. Τόσο ωραίο τραγούδι!! Εκεί είπα να μην ξαναστείλουμε τραγούδι.
Εγώ πάντως τα 2 παρακάτω έχω ξεχωρήσει απ' όλα τα χρόνια. Το "Άνοιξη" είχε πατώσει. Τόσο ωραίο τραγούδι!! Εκεί είπα να μην ξαναστείλουμε τραγούδι.
fedra Senior Member 26 January 2008 470 Αθήνα 27 May 2008 #29 Μπράβο Μυρτώ τα είχα ξεχάσει είναι πολύ ωραία τραγούδια πραγματικά....
kosdion Established Member 16 April 2008 117 28 May 2008 #30 Υπάρχουν και 2 τραγούδια με τη Μαριάννα Ευστρατίου. Αν θυμάμαι καλά τους τίτλους πρέπει να είναι το "Εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα" και το "Το δικό σου αστέρι".
Υπάρχουν και 2 τραγούδια με τη Μαριάννα Ευστρατίου. Αν θυμάμαι καλά τους τίτλους πρέπει να είναι το "Εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα" και το "Το δικό σου αστέρι".
supacoopa AVClub Addicted Member 19 June 2006 2,422 Athens 28 May 2008 #31 Συμφωνω με τον Photis, Αλεξια και "Ασπρο Μαυρο"! Ειμαι τελειως "καμμενος" με αυτο το τραγουδι, σε σημειο παρεξηγησεως μια που δεν ειναι και το πιο... αντρικό κομματι! Οσο για video, διαλιεχτεεε.... Το live απο την Eurovision. Δυστυχως δεν επιτρεπει το embed, πατηστε το link http://www.youtube.com/watch?v=ufM-znaF0dI Το promo στα Ελληνικα Και... το κορυφαιο. Το promo στα Αγγλικα! Last edited: 28 May 2008
Συμφωνω με τον Photis, Αλεξια και "Ασπρο Μαυρο"! Ειμαι τελειως "καμμενος" με αυτο το τραγουδι, σε σημειο παρεξηγησεως μια που δεν ειναι και το πιο... αντρικό κομματι! Οσο για video, διαλιεχτεεε.... Το live απο την Eurovision. Δυστυχως δεν επιτρεπει το embed, πατηστε το link http://www.youtube.com/watch?v=ufM-znaF0dI Το promo στα Ελληνικα Και... το κορυφαιο. Το promo στα Αγγλικα!