ΚΑΛΥΤΕΡΗ 32'' ΣΤΑ 100HZ?

Είναι θέμα γούστου και συνήθειας και χωροθέτισης δωματίου.
Εμένα στα 2,5 μέτρα η 32αρα βγάζει μάτια με τα χρώματα που εχει.Παραπάνω διάσταση,θα τυφλωθώ νομίζω.

Θα τα πουμε ξανα σε κανενα χρονο :D
Απο τα 3μ θα παω σε 52", σας λεει κατι?? ;)

Εμένα στα 2,5 μέτρα η 32αρα βγάζει μάτια με τα χρώματα που εχει.Παραπάνω διάσταση,θα τυφλωθώ νομίζω.

Νομίζεις...

Νομίζεις! (δις)
Εγώ βλέπω στα 2,5μ και μέχρι πρόσφατα είχα 32αρα. Τώρα που άλλαξα σε 42αρα όχι μόνο δεν τυφλώθηκα αλλά τη θεωρώ ιδανική για την απόσταση γιατί δίνει την αίσθηση πραγαμτικού home cinema!

Συμπερασμα οσο μπορεις να πεις την Ποπη Αμαλιωτακη "θεογκομενα" αλλο τοσο μπορεις να πεις οτι βλεπεις και ευχαριστιεσε σε μια 32αρα .:flipout:

Αν τα κριτήρια σας είναι μόνο το home cinema,φυσικά οσες ίντσες και να πάρουμε δεν θα μας φτάνουν ειδικά όταν οι τιμές πέφτουν συνεχώς.

Εγώ που βλέπω περισσότερο TV (και δορυφορική), δεν μπορώ να πώ ότι θα με ενθουσιάσει,γιατί εχω την Sony 32V2000 εχω δει και μια νέα LG 37'' με καλύτερη ανάλυση 1080p σε φίλο, και παραμόρφωνε full ....μου θύμιζε σύγκριση CRT vs οπίσθιας προβολής.

Ισως τα 100hz στα επόμενα μοντέλα που θα έχουν στρώσει τα κυκλωματα, κάνουν την διαφορά και στις μεγάλες ίντζες....γιατί ως τώρα εχω LCD για μόστρα για κανένα DVD, και κατάντησα να βλέπω σε CRT (από τις τελευταίες 100hz) τηλεόραση.

Και μεις με σι ερ τι μεγαλωσαμε ...............αλλα δεν καναμε ετσι , εχουνε βγει πολλες εκπομπες απο τοτε που μεσουρανουσε το καντσονισιμα με τη ραφαελα καρα .
Ασε που αν ειναι να βλεπεις το φιλα το βατραχο σου και δορυφορο μονο , υπαρχουν κατι πλασματα 42ρια αουτ δεαρ με φθηνοτερη τιμη απο την 32V2000( τοτε που την πηρες) που κανουν σουπερ ντηλ με τις 300.000 μεσα και το επομενο μικρο 100 και 75 .
Οσο για την LG που λες ............. ασε στα πηρε ο Τραπεζιτης .

Την sony 1100ευρώ την πήρα καινούρια από γνωστό,δεν κλαιω γι'αυτό ,αλλά για την χρήση της,και δεν μου περισεύουν κιόλας να αλλαζω τηλεοραση καθε τόσο,όσο και αν οι τιμές είναι δελεαρ,τα καλά προιόντα θα πληρώνονται πάντα.
Αν μιλάς για δορυφορική λήψη Nova,για "το φιλα το βάτραχό σου",άστο καλύτερα:furious3:

Την sony 1100ευρώ την πήρα καινούρια από γνωστό,δεν κλαιω γι'αυτό ,αλλά για την χρήση της,και δεν μου περισεύουν κιόλας να αλλαζω τηλεοραση καθε τόσο,όσο και αν οι τιμές είναι δελεαρ,τα καλά προιόντα θα πληρώνονται πάντα.
Αν μιλάς για δορυφορική λήψη Nova,για "το φιλα το βάτραχό σου",άστο καλύτερα:furious3:

Νοβα βαζουν οι εχοντες η οι κατοικουντες στην " ερημο " του αναλογικου σηματος ανα την επικρατεια οπως νησια , αγονες γραμμες , χασισοκαλιεργητες κ.λ.π.
Παω καμμια φορα στο χωριο της μανας μου τερμα θεου εξω απο το Καρπενησι και εχουν γεμισει τα κεραμιδια με τις πτσουλες :flipout: