Καλύτερη 32άρα μέχρι 650Ε

Jordan23

New member
24 October 2008
83
To budget που διαθέτω είναι μέχρι 650Ε, η τηλεόραση προορίζεται για κουζίνα, οπότε θα μπει στον τοίχο και δε χρειάζεται μεγαλύτερη. Έχω βρει τη Samsung A457C1D, με 489Ε. Είναι καλή για τα χρήματα αυτά;
Υπάρχει κάποια καλύτερη που μου προτείνετε;

η LG 32LG5600 δε λεει τιποτα? Στα 560ε τα specs φαινονται πολυ καλα (1080p, 50.000:1, 10bit panel, 3hdmi)...αλλα δε μπορω να εντοπισω πουθενα review...

Να προσθέσω ότι η τηλεόραση απευθύνεται 80% για τηλεοπτικό σήμα και 20% για dvd.
Είδα ότι η Lg 7000, η 32άρα, έχει 670Ε και η Samsung α656, έχει 759Ε.
Τι γνώμη έχετε γι'αυτές; Έχω διαβάσει τα καλύτερα για τα μεγαλύτερα μοντέλα, το ίδιο πάνελ, φοράνε;
Ξεφεύγω λίγο από το budget, βέβαια, αλλά αν αξίζει τον κόπο...

η Α656 ειναι πολυ καλη, αλλα για τη χρηση σου δεν αξιζει να ξεφυγεις απο το budget...και αφου το 1080p ειναι αχρηστο για τηλεοραση/dvd (να μην πω και ελαχιστα εστω αλλα ζημιογονο) θα ελεγα να μειωσεις το budget :D
Πρεπει να λαβεις υποψην σου οτι με την πορεια που εχει παρει η αγορα δεν υπαρχει η εννοια επενδυση...οι τιμες μειονονται στο μισο καθε χρονο, παρε αυτο ακριβως που χρειαζεσαι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στην καλυτερη τιμη που θα το βρεις. ΝΑ δωσω ενα χοντρο παραδειγμα : Σημερα αν κανεις αυτο που σου λεω παραπανω θα δωσεις γυρω στα 400-500 ευρω, ας πουμε 500 και θα παρεις μια αξιοπρεπη 720p τηλεοραση. Αν δωσεις 760 πχ για τη samsung θα παρεις καποιες παραπανω παροχες που δε θα εμκεταλευτεις και ισως σου χρειαστουν σε 1-2 χρονια, ΙΣΩΣ. Αν δε σου χρειαστουν, πεταμενα λεφτα, αν παλι σου χρειαστουν, σε 1 χρονο θα παιρνεις μια τηλεοραση σαν τη samsung των 760 σημερα, στα 400 και σε 2 χρονια δε θα εχει πεσει αλλο, θα εχει καταργηθει, αλλα στα 350 θα παιρνεις μια καλυτερη πχ...αρα δεν ειναι καλυτερα να δωσεις σημερα τα 500, να κρατησεις στην τσεπη σου τα 260, και ΟΤαν και Αμα χρειαστεις κατι παραπανω σε κανα χρονο+ να βαλεις αυτα τα 260 και αλλα 200 πχ και να παρεις και δευτερη τηλεοραση , καλυτερη και να σου μεινει και η τωρινη για αλλο δωματιο?

η Α656 ειναι πολυ καλη, αλλα για τη χρηση σου δεν αξιζει να ξεφυγεις απο το budget...και αφου το 1080p ειναι αχρηστο για τηλεοραση/dvd (να μην πω και ελαχιστα εστω αλλα ζημιογονο) θα ελεγα να μειωσεις το budget :D
Πρεπει να λαβεις υποψην σου οτι με την πορεια που εχει παρει η αγορα δεν υπαρχει η εννοια επενδυση...οι τιμες μειονονται στο μισο καθε χρονο, παρε αυτο ακριβως που χρειαζεσαι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στην καλυτερη τιμη που θα το βρεις. ΝΑ δωσω ενα χοντρο παραδειγμα : Σημερα αν κανεις αυτο που σου λεω παραπανω θα δωσεις γυρω στα 400-500 ευρω, ας πουμε 500 και θα παρεις μια αξιοπρεπη 720p τηλεοραση. Αν δωσεις 760 πχ για τη samsung θα παρεις καποιες παραπανω παροχες που δε θα εμκεταλευτεις και ισως σου χρειαστουν σε 1-2 χρονια, ΙΣΩΣ. Αν δε σου χρειαστουν, πεταμενα λεφτα, αν παλι σου χρειαστουν, σε 1 χρονο θα παιρνεις μια τηλεοραση σαν τη samsung των 760 σημερα, στα 400 και σε 2 χρονια δε θα εχει πεσει αλλο, θα εχει καταργηθει, αλλα στα 350 θα παιρνεις μια καλυτερη πχ...αρα δεν ειναι καλυτερα να δωσεις σημερα τα 500, να κρατησεις στην τσεπη σου τα 260, και ΟΤαν και Αμα χρειαστεις κατι παραπανω σε κανα χρονο+ να βαλεις αυτα τα 260 και αλλα 200 πχ και να παρεις και δευτερη τηλεοραση , καλυτερη και να σου μεινει και η τωρινη για αλλο δωματιο?

Έχεις δίκιο, εξάλλου δε θα είναι η βασική τηλεόραση, την υπέρβαση θα την κάνω σε μερικούς μήνες που θα αντικαταστήσω την 33άρα crt, που έχω στο σαλόνι.

Οπότε έχουμε καταλήξει σε μία εκ των Samsung 32 A457c1d(479E) και Sony 32 V4000(499E). H Sony, έχει μεγαλύτερη αντίθεση και περισσότερες δυνατότητες και αξεσουάρ, η Samsung είναι πολύ πιο όμορφη, βέβαια. Τι προτείνετε; Στο τηλεοπτικό σήμα, που με ενδιαφέρει πιο πολύ, ποια υπερισχύει;

και οι δυο πολυ καλες,θα επαιρνα την sony για τα καλυτερα χρωματα και τηλεοπτικο σημα

Μπήκε και η lg 5000 στο κόλπο, με περίπου τα ίδια χρήματα. μεταξύ της
Sony 32 V4000, της Samsung 32 A457c1d και της lg 32 5000, ποια λέτε?

Βλέποντας τις HD ready 32αρες στο FNAC ξεχώρισα (με αρκετή διαφορά) την SONY 32V4500 (+με mpeg4). Την βρίσκεις γύρω στα 650.

Βλέποντας τις HD ready 32αρες στο FNAC ξεχώρισα (με αρκετή διαφορά) την SONY 32V4500 (+με mpeg4). Την βρίσκεις γύρω στα 650.

Ναι, ξεφεύγει λίγο στην τιμή. Ξεκίνησα το θέμα, με όριο τα 650Ε, αλλά τελικά διαπίστωσα ότι για τις ανάγκες μου, με 500Ε, μπορώ να βρω εξαιρετικές τηλεοράσεις, οπότε αυτό έχω ως όριο πλέον, με αποδεκτή απόκλιση, μέχρι 50Ε.

Μ'έχετε μπερδέψει λίγο πάντως, γιατί οι περισσότεροι δείχνετε μια προτίμηση στη Sony, κι η εμπειρία μου από lcd της Sony, αρκετά χρόνια παλαιότερα βέβαια, ήταν ότι τα χρώματα ήταν λίγο αφύσικα, χρησιμοποιούσε την τεχνική live creation, νομίζω. Από τα μαγαζιά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, πρώτ'απ'όλα, στα 9/10 μαγαζιά που έχω πάει να δω, είχε σήμα υψηλής ανάλυσης και όχι τηλεοπτικό, αλλά μου έχει τύχει και σε μαγαζί με τηλεπτικό σήμα, η ίδια τηλεόραση να υπάρχει σε 2 σημεία, στο ένα να έχει πολύ καλό σήμα, στο άλλο άθλιο...
Τι να πω, είναι δύσκολο άθλημα...

το αντιθετο συμβαινει,τα χρωματα των sony ειναι τα πιο φυσικα ειδικα σε αυτη τη γενια