καλύτερη 37αρα?

stred

New member
1 November 2009
45
Λοιπόν εντος του μήνα θα πάρουμε μια 37αρα για το σαλόνι.. απόσταση στα 2-2,5μ και μέγεθος αποκλειστικά 37αρα καθως το ψάξαμε εξαντλητικά μεχρι να καταλήξουμε εκει.. (να μην πω πως το ετερο ήμισυ επιμένει ακόμα για 32αρα)

(εχουμε και 42αρα στα 3μ σε αλλο σπιτι 2 χρόνια και μας φαίνεται μεγάλη και μας κουράζει)

μετα απο 2 ώρες που κάτσαμε στα media markt χθες η samsung 37B650 μας άρεσε περισσότερο στο μάτι απ'ολες τις άλλες και διαβάζω καλά λόγια και εδω μέσα..

λοιπόν υπάρχει κάτι καλύτερο στις 37'?

τα μεγάλα μοντέλα τις lg(37sl8000) τι λένε?

πλασμα? υπάρχουν 37αρες? αξίζουν?

να αναφέρω πως είδαμε και την περιβόητη w5500 και δε μας άρεσε καθόλου συγκριτικά με την samsung.. οσο και αν έπαιξα με τις ρυθμίσεις δεν πέτυχα τόσο "ωραία" εικόνα..

επείδη δεν βιαζόμαστε υπάρχει κάποιο μοντέλο που αξίζει να περιμένουμε εστω και μετα τα χριστούγεννα??

........
(εχουμε και 42αρα στα 3μ σε αλλο σπιτι 2 χρόνια και μας φαίνεται μεγάλη και μας κουράζει)

:bang: Υλικό HD σε 42" το βλέπεις σωστά μόνο από τα 2 μέτρα. Στα 3 μέτρα θέλεις 50άρα.......

μετα απο 2 ώρες που κάτσαμε στα media markt χθες η samsung 37B650 μας άρεσε περισσότερο στο μάτι απ'ολες τις άλλες και διαβάζω καλά λόγια και εδω μέσα..
λοιπόν υπάρχει κάτι καλύτερο στις 37'?

Εφόσον σας άρεσε τόσο πολύ, αγοράστε την. Ούτως ή άλλως σ' αυτή τη διάσταση όποια τηλεόραση και να δεις δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές.....

τα μεγάλα μοντέλα τις lg(37sl8000) τι λένε?

Η Β650 είναι καλύτερη (37" δεν είναι μεγάλο μοντέλο)......

πλασμα? υπάρχουν 37αρες? ?

Οχι.....

να αναφέρω πως είδαμε και την περιβόητη w5500 και δε μας άρεσε καθόλου συγκριτικά με την samsung.. οσο και αν έπαιξα με τις ρυθμίσεις δεν πέτυχα τόσο "ωραία" εικόνα..

Τι να σου πω........ Η W5500 θεωρείται καλύτερη από την Β650.......

Μπορεί να μην είναι top of the top, αλλα είναι super τηλεόραση,με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, χωρίς τα πλαστικά γύρο γύρο όπως samsung, philips.Για μερικούς μετράει και η ποιότητα,για άλλους όχι.Έχω samsung led40 7000 και με ξενερώνει το πλαστικό..

Το ξέρω ότι στην tv μετράει πρώτα η εικόνα στους άντρες και στις γυναίκες τo στιλ...

@Stred,δείξε στο έτερον ήμισυ πια tv τις αρέσει πιο πολύ, αφού μαζί το ψάχνετε..

Last edited:
καταρχας ευχαριστώ όλους...

οταν λέω μεγάλα μοντέλα της lg δεν αναφέρομαι σε διαστάσεις αλλα σε σειρα.. πχ η lh2000 ειναι η μικρη σε σχεση με την sl8000

plasma 37'αρα βρήκα μόνο την Panasonic TH-37PX80E αλλα πρέπει να είναι παλιο μοντέλο.. θα την ψάξω λίγο εδω περα..

@sosat μαζί πήγαμε και μας άρεσε η b650, αυτή που μου πρότεινες δε θυμαμαι να την είχε, ισως αν βρούμε κάπου να την έχει να το σκεφτόυμε.. πολύ ακριβή πάντως για 37αρα (1200 !)

Υ.Γ.
εγω πάντως σαν μάρκα συμπαθω την philips και εχουμε 2 τέτοιες (42',32´) αλλά δυστηχώς η εικόνα που είχανε στο media markt ήταν μέτρια.. επιπλεόν καταργήσανε και το ωραίο το λεπτο το τηλεκοντρολ που εχουνε οι δικές μας..:bigcry::bigcry: