Καλύτερη 46άρα μέχρι 1400 Ευρώ

Καλα ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν με λιγοτερες ανακλασεις.

Τετοια ειναι πχ. η EX720 που εχει ημιανακλαστικο καλυμα.

Για φωτεινο χωρο βεβαιως και υπαρχουν πλασμα. Πχ. οι φετινες Samsung D7000 και Panasonic G30 εχουν πολυ καλα φιλτρα.

η samsung d7000 απο οτι διαβαζω ειναι lcd led και οχι plasma

Υπαρχει και D7000 πλασμα (οπως και D8000)....

http://www.tristatecamera.com/lookat.php?sku=SAMPN51D7000&stsid=SAMPN51D7000K7

Real-Black-Filter_03.jpg

H συγκεκριμενη εχει "Real Black Filter".

Μετά από τις προτάσεις και τις συμβουλές που μου δώσατε αλλά και από λίγη έρευνα αγοράς περιόρισα τις επιλογές μου στις παρακάτω:

1. SONY EX720
2. SONY HX800
3. SAMSUNG D6100
4. SAMSUNG D6510

Η ΕΧ720 είναι καινούργιο μοντέλο αλλά από ότι έχω ακούσει η ΗΧ800 έχει μάλλον καλύτερη εικόνα. Από την άλλη οι δύο SAMSUNG είναι σχετικά φτηνές με καλά χαρακτηριστικά. Από άποψη εικόνας αλλά και συνολικά πώς θα τις κατατάσσατε;

Ευχαριστώ

Από άποψη εικόνας...
1)D6500 - 2)HX800
3)6100
3)720
Έχουν περίπου ίδια εικόνα...οπότε βάση χαρακτηριστικών η 6500 και η 800 είναι στην κορυφή.

Από άποψη εικόνας...
1)D6500 - 2)HX800
3)6100
3)720
Έχουν περίπου ίδια εικόνα...οπότε βάση χαρακτηριστικών η 6500 και η 800 είναι στην κορυφή.

Ανδρέα,

και ανάμεσα στις 6500 και 800 ποια έχει πλεονέκτημα;

Σήμερα είδα μια Panasonic TH P42G30E (στα 879 ευρώπουλα) και μου φάνηκε χάρμα οφθαλμών! Ο πωλητής μου πρότεινε μια LED-LCD Panasonic TΧ L42E30. Ωστόσο δεν υπήρχε ανοικτή να την δω. Ισχυρίζεται ότι τα 200 Hz των LED-LCD είναι σαφώς ανώτερα των 600 του πλάσματος. Λέει ότι χρησιμοποιείται άλλου είδους μέτρηση κι έτσι εμφανίζονται οι πλάσμα πιο πάνω. Με ψήνει να προτιμήσω την LED-LCD γιατί είναι πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας για τα λεφτά της συγκριτικά με την πλάσμα. Σα να πληρώνω τα διαδικτυακά καλούδια της πλάσμα. Κάποια γνώμη συγκριτικά για τα 2 μοντέλα της Panasonic?

Και τα δύο μοντέλα της Panasonic είναι πολύ καλά, αλλά μάλλον ο πωλητής προσπαθεί να σου "πασάρει" το ακριβότερο. Για την E30 review από FullHD.gr. Πάντως θα σου πρότεινα να τις δεις και τις δύο σε λειτουργία για να κρίνεις και αν είναι δυνατό σε τηλεοπτικό σήμα. Εγώ πάντως πριν ένα μήνα που είχα δει την E30 μου φάνηκε αρκετά καλή όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας της αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο μπορεί να είναι καλύτερη από την G30. :sleepey:

Και τα δύο μοντέλα της Panasonic είναι πολύ καλά, αλλά μάλλον ο πωλητής προσπαθεί να σου "πασάρει" το ακριβότερο. Για την E30 review από FullHD.gr. Πάντως θα σου πρότεινα να τις δεις και τις δύο σε λειτουργία για να κρίνεις και αν είναι δυνατό σε τηλεοπτικό σήμα. Εγώ πάντως πριν ένα μήνα που είχα δει την E30 μου φάνηκε αρκετά καλή όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας της αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο μπορεί να είναι καλύτερη από την G30. :sleepey:

κατά την ταπεινή μου γνώμη μια τηλεόραση με αντίθεση 700 είναι τόσο καλύτερη από μια με 3000-4000 όσο περίπου το μαύρο είναι πιο ανοικτό από το γκρί. μιλάω καθαρά για ποιότητα εικόνας χωρίς να παίρνω υπόψη τα καλούδια και τις ιδιαίτερότητες της κάθε μιας πολλές φορές είναι απαιτήσεις χρηστών.

επίσης παίζει και το άλλο θέμα. το χ ζαχαροπλαστείο φτιάχνει καλό γαλακτομπούρεκο το y μπακλαβά. γιατί να πάρει κάποιος μπακλαβά από το χ και γαλακτομπούρεκο από το y???

Last edited: