Καλύτερη εικόνα στις 50".

dis83

Senior Member
22 September 2013
351
Καλησπέρα σας,

Η μέγιστη απόσταση θέασης είναι τα 3 μέτρα.

Smart καθόλου απαραίτητο. Χρησιμοποιώ Apple TV και Pc.

3D χωρίς να έχω εμπειρία θεωρώ πως θα δώ μια δυο φορές και μετά θα είναι άχρηστο.

Ψάχνω μόνο για πραγματικά καλή ποιότητα εικόνας.

Θα παίζει Digea, Nova και υλικό από εξωτερικό σκληρό.

Θα ήθελα κάτι με πραγματική ικανοποιητική συχνότητα για αθλητικά γεγονότα και γενικά γρήγορες σκηνές.

Δεν αποφεύγω τις plasma. Δε σκοπεύω να την κρατήσω για πάντα.

Τιμή κάτω του ψυχολογικού ορίου του 1000ρικου θα εκτιμηθεί.

Δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε εκθέσεις καταστημάτων με ποικιλία τηλεοράσεων ώστε να έχω προσωπική άποψη γι αυτό και ζητάω τις δικές σας.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας τις οποίες και περιμένω.

Καλησπέρα σας,

Η μέγιστη απόσταση θέασης είναι τα 3 μέτρα.

Smart καθόλου απαραίτητο. Χρησιμοποιώ Apple TV και Pc.

3D χωρίς να έχω εμπειρία θεωρώ πως θα δώ μια δυο φορές και μετά θα είναι άχρηστο.

Ψάχνω μόνο για πραγματικά καλή ποιότητα εικόνας.

Θα παίζει Digea, Nova και υλικό από εξωτερικό σκληρό.

Θα ήθελα κάτι με πραγματική ικανοποιητική συχνότητα για αθλητικά γεγονότα και γενικά γρήγορες σκηνές.

Δεν αποφεύγω τις plasma. Δε σκοπεύω να την κρατήσω για πάντα.

Τιμή κάτω του ψυχολογικού ορίου του 1000ρικου θα εκτιμηθεί.

Δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε εκθέσεις καταστημάτων με ποικιλία τηλεοράσεων ώστε να έχω προσωπική άποψη γι αυτό και ζητάω τις δικές σας.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας τις οποίες και περιμένω.
καλημερα...λογω χρησης θα σου προτεινα αφου καθαρα θελεις απολυτη ποιοτητα εικονας να πας σε πλασμα...καποια σειρα st και πανω απο panasonic.θα σε ικανοποιησει πιστευω απολυτα.επισης θα σου προτεινα να ανεβεις στις 55 ιντσες..

Αν έχεις σκοτεινό χώρο και γενικά αν βλέπεις πιο πολύ σε σκοτάδι δες την Panasonic 50ST60 , σε περίπτωση που θέλεις all around λύση (πολύ καλή στο φως και αρκετά ικανοποιητική σε σκοτάδι) δες την Samsung 50F6500.

Smart και 3D έχουν πλέον όλες οι τηλεοράσεις εκτός από κάποια εισαγωγικά μοντέλα.

55" δεν κοιτάζω λόγω περιορισμένου χώρου στο έπιπλο αλλά και λόγω χρημάτων.

Ο χώρος είναι ιδιαίτερα φωτεινός αλλά η χρήση θα γίνεται κατά 80% το βράδυ.

Εχω παρατηρήσει ότι σχεδόν όλες οι καινούριες κοντά και πάνω στο χιλιάρικο είναι smart και 3d, αλλά μιας και δε θα τα χρησιμοποιήσω δε θα ήθελα να τα πληρώσω - φορτωθώ υποχρεωτικά.

Θα προτιμούσα δηλαδή τα χρήματα για smart και 3d να πηγαίναν σε καλύτερη εικόνα αν αυτό είναι εφικτό. Κάποιο παλαιότερο μοντέλο ας πούμε δε θα με ενοχλούσε.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις και περιμένω κι άλλες με μια συμπίεση αν αυτό είναι δυνατό στην τιμή. 800-900 θα ήταν ιδανικά. Οι 2 πρώτες προτάσεις είναι στα 1100-1200 στα γνωστά καταστήματα με μια πρόχειρη ματιά που έριξα.

55" δεν κοιτάζω λόγω περιορισμένου χώρου στο έπιπλο αλλά και λόγω χρημάτων.

Ο χώρος είναι ιδιαίτερα φωτεινός αλλά η χρήση θα γίνεται κατά 80% το βράδυ.

Εχω παρατηρήσει ότι σχεδόν όλες οι καινούριες κοντά και πάνω στο χιλιάρικο είναι smart και 3d, αλλά μιας και δε θα τα χρησιμοποιήσω δε θα ήθελα να τα πληρώσω - φορτωθώ υποχρεωτικά.

Θα προτιμούσα δηλαδή τα χρήματα για smart και 3d να πηγαίναν σε καλύτερη εικόνα αν αυτό είναι εφικτό. Κάποιο παλαιότερο μοντέλο ας πούμε δε θα με ενοχλούσε.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις και περιμένω κι άλλες με μια συμπίεση αν αυτό είναι δυνατό στην τιμή. 800-900 θα ήταν ιδανικά. Οι 2 πρώτες προτάσεις είναι στα 1100-1200 στα γνωστά καταστήματα με μια πρόχειρη ματιά που έριξα.

δυστυχως οσο συμπιεζεις το οικονομικο σου "ταβανι" τοσο θα συμπιεζεται και η εικονα....η σειρα st σε panasonic εισαι εκει που ξεκινας και λες "εδω ειμαι καλα σε ποιοτητα εικονας" το ιδιο και στην σειρα f6500 samsung που σου προτεινε o yperion που και εγω την προτεινω για led....επισης δες και f6100 για πιο οικονομικα αλλα σε πλασμα επιμενω απο st και πανω se panasonic ενω για samsung πλασμα μονο 8 σειρα η οποια ειναι ακριβη για το οικονομικο σου...

καλά κάνεις και ψάχνεις την καλύτερη δυνατή εικόνα. έχε όμως κατανού ότι αυτό που τώρα απορρίπτεις (smartTV & 3D) μπορεί αργότερα να αποδειχθεί χρήσιμο. Και εμένα η γνώμη μου είναι πάντως πως αυτά τα επιπλέον χαρακτηριστικά τα πληρώνεις κάπως ακριβότερο από ότι θα περίμενε κανείς.

Δυστυχώς δεν είναι εφικτό αυτό.

Τα παλιότερα μοντέλα είτε είναι εξαντλημένα , είτε εκθεσιακά, είτε ακόμη και αν τα βρεις κάπου έχουν την ίδια τιμή με τα καινούργια.

Ναι, τελικά το smart και το 3d δεν βλέπω να τα "αποφεύγω".

Οι ST60 σε τι συχνότητα δουλεύουν ; Οι ET60 είναι LED στα 100hz, σωστά ;

Οπως καταλαβαίνετε και από το οικονομικό όριο δεν ψάχνω ασφαλώς κάτι hi end, ούτε να κάνω το deal της δεκαετίας και να πάρω κάτι τσάμπα. Μια καλή καθημερινή τηλεόραση με καλή εικόνα και ομαλή κίνηση θέλω.

Η 50ET60 είναι μια από αυτές για να μη θυσιάσω μέγεθος λόγω κόστους ; Τα 250 του επιπλέον κόστους της 50ST60 που προτάθηκε ανταποκρίνονται στην πραγματική τους διαφορά και το σημαντικότερο αυτή τη διαφορά την αντιλαμβάνεται ένας καθημερινός χρήστης με καθημερινό υλικό (αν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ τους) ; ΟΚ θα μου πείτε στις 50" θα πρέπει να έχεις και καλό υλικό και εκεί θα υπερτερεί η plasma και θα έχετε και δίκιο. Δεν ψάχνω τέλεια εικόνα. Απλώς καλή. Πάνω του μέτριου ίσως είναι ένας καλύτερος χαρακτηρισμός αυτού που ψάχνω. Και μια διευκρίνιση γιατί ίσως έκανα λάθος στον τίτλο. Δεν ψάχνω την καλύτερη εικόνα στις 50", αυτό φαίνεται και από το budget. Ψάχνω καλύτερη εικόνα στις 50" και στο συγκεκριμένο budget έναντι λοιπών "ευκολιών" τύπου 3d, smart, σχεδίασης κτλ.

Ευχαριστώ.

Αν βλέπεις σε απόλυτο σκοτάδι θα σου πρότεινα την st60, αν βλέπεις σε ημίφως πάλι την st60, αν βλέπεις υπό το σελινόφως το ίδιο, αν βλέπεις υπό το φως των κηριων ή των λαμπτήρων το ίδιο, αν όμως βλέπεις υπο το φως του ηλίου και δη σε εξωτερικό χώρο (πχ. παραλία, μπαλκόνι, αυλή, ταράτσα) και είσαι αρκετά πλούσιος ή εντελώς απερίσκεπτος τότε θα σου πρότεινα κάποια led, όπως την samsung f8000, ή την philips 8008. Αυτό που δεν σου προτείνω με τίποτα είναι να ξεπέσεις σε κανένα μικρομεσαίο μοντέλο led (πχ. samsung f6500), διότι τότε θα έχεις μια all around τηλεόραση που θα είναι μέτρια σε όλα και πραγματικά καλή σε τίποτα.

Τωρα που μπαινει χειμωνας η πλασμα θα βοηθησει.Βγαζει αρκετη ζεστουλα και αν την συνδεσεις με αντλια θερμοτητας σκοτωνει.Να θυμασαι μονο η st60 με τα κουκουρουκου χρωματα.

Όντως καλύτερα μια πολύ καλή τηλεόραση όπως την ST60.

Πχ. θέλεις να ξυριστείς? Κανένα πρόβλημα...

599664_10151514293608442_338264068_n.jpg

Δεν σε πιάνει ύπνος και βαριέσαι να μετράς προβατάκια? Πας κοντά της και μετράς κουκιδάκια...

df4b3bdb_20130519_205516.jpeg

Θα μπορούσα να πω και πολλά ακόμη αλλά δεν έχει νόημα.

Aν βλέπεις από τα 2 μέτρα και πίσω (για να μην βλέπεις dithering) και σε σκοτεινό χώρο (για να βλέπεις εικόνα και όχι τον εαυτό σου πάνω στην οθόνη) παρόλα αυτά είναι αρκετά καλή επιλογή.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι πρεπει να αναγετε τις προτασεις αγορας σε θεμα μοδας η ρευματος
δεν βοηθατε κανεναν ετσι,ουτε τους ενδιαφερομενους,ουτε τον χωρο που μας φιλοξενει

Φιλε Αγαμεμνων και φυσικα βοηθαμε λεγοντας για την καταναλωση.Αυξηση αναμενεται μετα τις γιορτες.Τι πηρες στραβα;

Με βάση το λεξικό...

Οπαδός -
αυτός που ακολουθεί μια κίνηση ή μια ιδεολογία, θιασώτης
αυτός που συνοδεύει και υπηρετεί, συνοδός

Αυτός που φοράει παρωπίδες και βλέπει τα πράγματα μονόπλευρα θα πρόσθετα εγώ.

Ποιος ταιριάζει με τον ορισμό αυτό ας το κρίνει ο καθένας μόνος του.

εκει που εφτασε ο Γιαννης το θεμα ηθελα να το φτασω και εγω με την ερωτηση που σου εκανα αλλα πρεπει να διαβασεις και την σελιδα 1 για να καταλαβεις και οχι να μου εξηγεις τι εννοουσες.Το οτι δεν βοηθαμε ετσι εχεις δικαιο παντως