Καλύτερη εναλλακτική της LE46B750 ;;;;

mechpanos

Established Member
21 August 2009
165
Ποια να πάρω βρε παιδιά;
Αν από το Πλαίσιο μου πουν και την Παρασκευή 30/10/09 που περιμένουν παραλαβές το άκυρο, είτε θα τους πω να μου αλλάξουν την παραγγελία με άλλη είτε θα ακυρώσω εντελώς την παραγγελία και θα περιμένω τα Χριστούγεννα (από 23/9, ήδη πιάσαμε Νοέμβρη!!!)...
Σκέφτομαι να τους πω για την UE46B6000 που είναι στα ίδια λεφτά, όμως λείπουν τα 200Hz και οι multimedia δυνατότητες...βέβαια είναι LED...
Άλλες λύσεις;

Γιατί υστερεί αφού λέει έχει usb και αναπαραγωγή πολυμέσων ή μήπως κάνω λάθος;;;
Η μαλακία είναι ότι αν πάω από το συγκεκριμένο κατάστημα, λόγω του ότι είναι πανάκριβο στα εκτός προσφορών μοντέλα σε σχέση με τον ανταγωνισμό -και εγώ έχω "κλείσει" τιμή σε προσφορά- θα αναγκαστώ για να πέσω στα ίδια λεφτά, να πάρω τηλεόραση υποδεέστερων χαρακτηριστικών...
Θα τους ζητήσω να μου κάνουν αλλαγή με τηλεόραση ίσης αξίας με όσο έχουν την Samsung εκτός προσφοράς και βλέπουμε.
ΑΝ και θα ήθελα να την παραλάβουν τελικά, γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει!!!

Αφού περίμενες τόσο καιρό, γνώμη μου είναι να περιμένεις λίγο ακόμη.
Οπως και να έχει, σε 1-2 εβδομάδες δεν θα παραλάβουν;
Εφόσον έχεις δει την συγκεκριμένη τηλεόραση και σε ικανοποιεί, δεν είναι κρίμα να πάρεις κάποια άλλη που μπορεί να μην σου αρέσει;

Γιατί υστερεί αφού λέει έχει usb και αναπαραγωγή πολυμέσων ή μήπως κάνω λάθος;;;

Δεν παιζει mkv , βεβαια μπορεις να αγορασεις ενα εξωτερικο media player που να εχει πιο πολλες δυνατοτητες απο την Samsung....

Πχ. το LG BD390 που παιζει και BluRay και αρχεια...

Ρε παιδιά σε αυτό το thread
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44229&page=27
ο φίλος james9 λέει ότι από τον Φουρλή του έριξαν άκυρο και τον παρέπεμψαν για Νοέμβρη (και άννν.... λέω εγώ!!!)...

Λοιπόν εγώ δεν κινούμαι ακόμα αλλά αν παίξει αυτό θα πέσει άκυρο στην τηλεόραση, τί να περιμένω λίγο ακόμα; Αν είναι να περιμένω την ακυρώνω και παίρνω το μοντέλο του 2010!
Θα έπαιρνα με κλειστά μάτια την 650 που την είδα και έδειχνε πολύ όμορφα και παίζει και .mkv αλλά δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός της (η κούρμπα που κάνει στο κάτω μέρος θα δείχνει άσχημα, αφού θα τοποθετηθεί πάνω σε τοίχο).

Ή θα πάω για την 5500 και να φάει και το άκυρό της η Samsung γιατί μας τα έπρηξε 1 μήνα τώρα, ή θα ακυρώσω και θα κινηθώ για Δεκέμβρη - Γενάρη.

[offtopic: έχουμε ενημέρωση για νέα μοντέλα του 2010 των εταιριών και πότε έρχονται;;;]

δεν ξερω ειλικρινα τι να κανω.....

για να λεει ο φουρλης μεσα νοεμβρη πιστευω οτι θα ξερει κατι παραπανω απο το καθε πλαισιο, εξπερτ κλπ

να παω στην 650? θα χασω τα 100ΗΖ αλλα θα κερδισω καποια χρηματα.

να παω στην σονυ 550 ? αυτη δεν ειναι που λεγανε καποιοι οτι εχει προβληματα clouding?

να παω στην 46B7000 να χασω τα 200ΗΖ και μερικα ευρω παραπανω και να κερδισω σε design ?

δεν παιζει να περιμενω πανω απο 10 μερες παντως γιατι ειμαι gamer και ηδη περιμενουν στη ζελατινα uncharted 2 , demon's souls , forza 3 κλπ κλπ .

46W5500

Ισαξια της 750 σε εικονα , υστερει σε αναπαραγωγη αρχειων ομως (οπως και η Β6000)...

διαφωνώ. Το scaling της samsung είναι έτη φωτός μπροστά από τις υπόλοιπες. Εγώ θα πρότεινα τη B650 πλάσμα ή την 47"LH9000 της LG. Εκτός και αν κάποιος δε βλέπει τηλεοπτικό οπότε μπορεί να πάει στη G10.

διαφωνώ. Το scaling της samsung είναι έτη φωτός μπροστά από τις υπόλοιπες.

Αποψη σου , προσωπικα νομιζω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα περιπου, απο την LH9000 που προτεινεις σιγουρα θα προτιμουσα την W5500 και σε θεμα scaling...

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Λέω να περιμένω, μιας και τα μοντελα του '10 αργούν από ότι φαίνεται, ενώ στην αγορά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά (200 Hz, ποιότητα εικόνας, multimedia δυνατότητες)...
Οι δε LED, δεν νομίζω προς το παρόν πέραν του design να έχουν να επιδείξουν τίποτα άλλο!!!

Είδα στην TV διαφήμιση κάποιων LED μοντέλων Sharp, ξέρετε τίποτα;;;

εγω αν δεν ερθει μεσα στην εβδομαδα κλινω προς την W5500... κολλαω στα 200ΗΖ αλλα δεν ξερω τελικα ποσο απαραιτητα ειναι . απο multimedia δυνατοτητες παιζει οτι και η 750 ή οχι?

εγω αν δεν ερθει μεσα στην εβδομαδα κλινω προς την W5500... κολλαω στα 200ΗΖ αλλα δεν ξερω τελικα ποσο απαραιτητα ειναι . απο multimedia δυνατοτητες παιζει οτι και η 750 ή οχι?

Ισαξια της 750 σε εικονα , υστερει σε αναπαραγωγη αρχειων ομως (οπως και η Β6000)...

Δεν παιζει mkv...

σημερα πηγα παλι απο εξπερτ και αγριεψα λιγο. μου προτειναν επειδη περιμενω καιρο να μου δωσουν σε καλυτερη τιμη(οπως ειπαν) την UE46B7000, ητοι 1580 ευρω.

τι κανουμε τωρα???

να του πω δηλαδη να κοψει ενα 100αρικο και να παρω αυτη? πρεπει να πιασω το νημα της τηλεορασης και να αρχισω να διαβαζω παλι μηπως εχει τιποτα προβληματα με input lag.....@#%$%...back to square one...

Ευτυχως στην αγορα κυκλοφορουν πολλα και καλα μοντελα...αν δεν θελεις την B7000 (που ειναι εξαιρετικη τηλεοραση) μπορεις να κοιταξεις την W5500 την Philips 9664 και την LG LH9000....

μα δεν ειναι οτι δεν τη θελω.απο οσες μου ειπες εσυ ποια προτεινεις?

Ειναι καλες επιλογες και οι 3 φιλε...
Δες ποια σου ταιριαζει στο ματι εσενα καλυτερα .
Εμενα προσωπικα , η LH9000 , μου αρεσε οταν την ειδα , ενω καποια reviews την ψιλοεθαβαν . Ειπα ομως , πως κατι μου "ελειπε" στην αισθηση που αφηνε , ισως γιατι λογω χαρακτηριστικων , περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο .
Η W5500 , ειναι δοκιμασμενη και πολυ καλη τηλεοραση , τα θεματακια της με το clouding να μην ειχε μονο.....
Η Β7000 , τωρα ειναι και καλη και ντιζαινατη , αλλα εμενα στα ματια μου , η εικονα των Β750/650 μου ταιριαζει περισσοτερο .
Γι'αυτο καλυτερα δες και αποφασισε εσυ και οχι καποιος αλλος για εσενα
:ernaehrung004:

η δυνατοτητα να τις δω - και μαλιστα διπλα διπλα- στη λαμια απλα δεν υπαρχει.

γιαυτο και το ζαλιζω τοσο καιρο ενω περιμενω την 750 .

ειμαι σιγουρος δε οτι οποια και να επιλεξω οι διαφορες στο ανεκπαιδευτο ματι μου θα ειναι μηδαμινες ,αλλα ειμαι ψειρας...