καλυτερη επιλογη μεχρι 2000

katsoul

New member
20 October 2009
13
χαιρεται παιδια.θα ηθελα τη βοηθεια σας για αγορα tv.διαθετω μεχρι 2000 ευρω αποσταση θεασης 3,5m.πιο μεγαλη τηλεοπτικη χρηση και λιγοτερο σε ταινιες.γενικα εχω αρκετα μεγαλες απαιτησεις απο την ποιοτητα της εικονας.περιμενω τις ψαγμενες προτασεις σας (οπως βλεπω στο forum κανετε πολυ καλη δουλεια!!).ευχαριστω:music-smiley-005:

Έχω την 55Β650 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή σε τηλεοπτικό σήμα, εξαιρετική σε HD, άριστη σε φωτεινότητα, υστερεί λίγο σε μαύρο, αλλά για τα λεφτά της νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή.

θα κοιταξω αυτα που μου προτεινετε..απλα πεφτω παλι στο συνηθες διλλημα lcd Vs plasma.με βασει τη χρηση που τη θελω(δηλ τηλεοπτικο πιο πολυ και μια γενικοτερα ποιοτικη εικονα) θα ηταν καλυτερη η 52W5500, LE52B750 ή μηπως να παω σε μια πλασμα?

θα κοιταξω αυτα που μου προτεινετε..απλα πεφτω παλι στο συνηθες διλλημα lcd Vs plasma.με βασει τη χρηση που τη θελω(δηλ τηλεοπτικο πιο πολυ και μια γενικοτερα ποιοτικη εικονα) θα ηταν καλυτερη η 52W5500, LE52B750 ή μηπως να παω σε μια πλασμα?

Oι πιο πολλες τηλεορασεις αυτης της κατηγοριας τιμης εχουν πλεον ποιοτικους επεξεργαστες εικονας , πρακτικα οποια και να παρεις απο αυτες που λεω δεν θα εχεις προβλημα...

Για το θεμα LCd vs πλασμα καλυτερα να δεις καποιες απο αυτες μονος σου γιατι ειναι λιγο διαφορετικο το οπτικο αποτελεσμα αναλογα με την τεχνολογια , οι LCD εχουν πιο πολυ shaprness που σε μερικους αρεσει ενω σε αλλους αρεσει η πιο "κινηματογραφικη" εικονα των πλασμα...

Για μένα η καλύτερη επιλογή είναι η:
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?30407
Την έχω δει και σε κατάστημα ζωντανή
Είναι απολαυστική η εικόνα της και έχει και πολλές υποδοχές
για συνδέσεις για όλα τα γούστα....

Πολυ καλη η Ζ5500 , αλλα για την αποσταση του , παει εδω και ειναι εκτος χρηματων που εθεσε...
http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=3895
:HTEHETH63:

το φοβαμαι οσον αφορα τις 50 plus γιατι σε οποιο μαγαζι πηγαινω μου λενε οτι ειναι υπερβολικες..! την παραπανω 46Β8000 την εχω βρει 2100 σενα μαγαζι διπλα στο σπιτι μου ετοιμοπαραδωτη σε 3 μερες και τωρα καπως το σκεφτομαι και γι αυτη.

το φοβαμαι οσον αφορα τις 50 plus γιατι σε οποιο μαγαζι πηγαινω μου λενε οτι ειναι υπερβολικες..! την παραπανω 46Β8000 την εχω βρει 2100 σενα μαγαζι διπλα στο σπιτι μου ετοιμοπαραδωτη σε 3 μερες και τωρα καπως το σκεφτομαι και γι αυτη.

Εχουν δικιο φιλε...
Αυτοι ξερουν καλυτερα ! Να παρεις μαλιστα οποια σου προτεινουν ... Να σου πουν και ποια εχει προβλημα με το μαυρο στα 24ρ :adore:

Για να σοβαρευτω τωρα , εγω στα 2,8 μετρα ψαχνω για 50+ μιας και η 40αρα μου φαινεται μινιατουρα οταν βλεπω HD και τραβαω καναπεδες και τηλεοραση καθημερινα ...
Οταν πολυ συντομα θα μετανιωσεις για την 46αρα και θα ψαχνεις να την δωσεις εγω δεν θα την παρω...
:ernaehrung004:

Πες τους ότι

- την έχεις βρεί φθηνότερα
- έχεις μόνο 1950Ε
- έτσι κι αλλιώς σε ένα μήνα θα τη πουλάνε 1900Ε

Πιστεύω θα σου κόψουν κάτι....

Αν και το βλέπω δύσκολο να δεις σημαντική διαφορά από αυτήν

Μη πετάς τα λεφτά σου, είναι δύσκολοι καιροί.

-bye-

Re: Απάντηση: καλυτερη επιλογη μεχρι 2000

Πες τους ότι

Μη πετάς τα λεφτά σου, είναι δύσκολοι καιροί.

-bye-

+1
Δικα σου λεφτα ειναι , εμεις δεν θα τα παρουμε , κοιτα να πιασουν τοπο...

Ειδικα σε 46 ιντσες απο τα 3,5 μετρα , αμφιβαλλω αν θα δει διαφορα και απο αλλες....

Last edited:

46" για 3 μετρα ειναι πεταμενα λεφτα , για 3.5 ακομη χειροτερα...και στο λεει καποιος που εχει ηδη 46" , οχι σαν τους πωλητες των καταστηματων που εχουν 14αρες CRT....:Banane0:

Έχω 37' στα 3μ. Για τηλεοπτικά προγράματα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Από άλλες πηγές με μαύρες μπάρες... δυστυχώς ναί.
Γι' αυτό η 37' σύντομα θα πάει στη κρεβατοκάμαρα και θα αντικατασταθεί μάλλον με 46'.

Φίλε Yperion, χωρίς να αντιλέγω ότι με 52' θα ήταν καλύτερα, νομίζω ότι πρέπει να συνυπολογήσουμε και (1) το χώρο που θα βλέπει κάποιος, (2) τι θα βλέπει και (3) με τι ρυθμίσεις...

(1) Οι αντανακλάσεις του φωτός που εκπέμπει μια 52' για παράδειγμα, είναι πολύ πιο έντονες σε ένα στενό χώρο με λευκούς τοίχους από ένα φαρδύ χώρο με μαύρους τοίχους. Πιθανόν να είναι σαν να βλέπεις με ανοιτά φώτα!

(2) Αν κάποιος βλέπει κυρίως tv, δεν έχει σμίκρυνση του κάδρου από τις μαύρες μπάρες. Έτσι η τηλεόραση των 40' σε tv σήμα, απόδίδει σχεδόν το ίδιο κάδρο με μία 46' σε SD.

(3) όσες ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει από τις "έτοιμες", μου θαμπώνουν την εικόνα τόσο σε TV όσο και σε SD σήμα. Προτιμώ το sharpness στο 20, backlight sto 4-5 και δυναμική αντίθεση ελαφρώς τσιμπημένη. Είμαι σίγουρος ότι θα τα είχα χάσει τα μάτια μου αν έβλεπα σε 52'!!!

ΥΓ. Τα παραπάνω προέρχονται από προσωπική παρατήρηση/πειραματισμό και κάποια μικρή πληροφόρηση και όχι γνώση του αντικειμένου. Οπότε συγχωρέστε μου τα όποια λάθη ή ακόμα καλύτερα διορθώστε με...

:grinning-smiley-043-bye-

Last edited:

...............
Είμαι σίγουρος ότι θα τα είχα χάσει τα μάτια μου αν έβλεπα σε 52'!!!

ΥΓ. Τα παραπάνω προέρχονται από προσωπική παρατήρηση/πειραματισμό και κάποια μικρή πληροφόρηση και όχι γνώση του αντικειμένου. Οπότε συγχωρέστε μου τα όποια λάθη ή ακόμα καλύτερα διορθώστε με...

:grinning-smiley-043-bye-

Νίκο, τα δικά μου τα μάτια σε διαβεβαιώ ότι είναι μία χαρά και η όρασή μου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα παρόλο που βλέπω σε 50άρα από τα 2,90 μέτρα το τελευταίο 8μηνο......:D
-bye-

Υ.Γ. Το σπίτι μου είναι ανοικτό αν θέλεις να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Κερνάω καφέ και μπύρα.....:ernaehrung004:

Last edited:
(3) όσες ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει από τις "έτοιμες", μου θαμπώνουν την εικόνα τόσο σε TV όσο και σε SD σήμα. Προτιμώ το sharpness στο 20, backlight sto 4-5 και δυναμική αντίθεση ελαφρώς τσιμπημένη. Είμαι σίγουρος ότι θα τα είχα χάσει τα μάτια μου αν έβλεπα σε 52'!!!

Πολύ extreme ρυθμίσεις, γι' αυτό λέμε μερικές φορές, ότι άμα αρέσει σε κάποιον κάτι, δεν υπάρχουν κανόνες και πρότυπα....όταν είναι ο ίδιος ευχαριστημένος τα υπόλοιπα είναι περιττά...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: καλυτερη επιλογη μεχρι 2000

Νίκο, τα δικά μου τα μάτια σε διαβεβαιώ ότι είναι μία χαρά και η όρασή μου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα παρόλο που βλέπω σε 50άρα από τα 2,90 μέτρα το τελευταίο 8μηνο......:D
-bye-

Υ.Γ. Το σπίτι μου είναι ανοικτό αν θέλεις να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Κερνάω καφέ και μπύρα.....:ernaehrung004:

Δεν αμφιβάλω. Έγραψα για την δική μου εμπειρία με την LE37A656 και το δικό μου χώρο (εκρού τοίχος 2,5μ αριστερά). Δεν ξέρω τι παίζει με Κuro...

ΥΓ Θα το κανονίσουμε Κώστα ή στο δικό μου ή στο δικό σου.

Πολύ extreme ρυθμίσεις, γι' αυτό λέμε μερικές φορές, ότι άμα αρέσει σε κάποιον κάτι, δεν υπάρχουν κανόνες και πρότυπα....όταν είναι ο ίδιος ευχαριστημένος τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Πίστεψέ με έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 4-5 "ψαγμένες" ρυθμίσεις από calibrators και δεν...

Δεν λέω ότι οι δικές μου είναι οι καλύτερες. Όπως έγραψες και εσύ είναι τι αρέσει στον καθένα. Ειδικά σε sci fi ταινίες, με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, στα σκοτεινά πλάνα ξενερώνω!

-bye-