Έχω 37' στα 3μ. Για τηλεοπτικά προγράματα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Από άλλες πηγές με μαύρες μπάρες... δυστυχώς ναί.
Γι' αυτό η 37' σύντομα θα πάει στη κρεβατοκάμαρα και θα αντικατασταθεί μάλλον με 46'.
Φίλε Yperion, χωρίς να αντιλέγω ότι με 52' θα ήταν καλύτερα, νομίζω ότι πρέπει να συνυπολογήσουμε και (1) το χώρο που θα βλέπει κάποιος, (2) τι θα βλέπει και (3) με τι ρυθμίσεις...
(1) Οι αντανακλάσεις του φωτός που εκπέμπει μια 52' για παράδειγμα, είναι πολύ πιο έντονες σε ένα στενό χώρο με λευκούς τοίχους από ένα φαρδύ χώρο με μαύρους τοίχους. Πιθανόν να είναι σαν να βλέπεις με ανοιτά φώτα!
(2) Αν κάποιος βλέπει κυρίως tv, δεν έχει σμίκρυνση του κάδρου από τις μαύρες μπάρες. Έτσι η τηλεόραση των 40' σε tv σήμα, απόδίδει σχεδόν το ίδιο κάδρο με μία 46' σε SD.
(3) όσες ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει από τις "έτοιμες", μου θαμπώνουν την εικόνα τόσο σε TV όσο και σε SD σήμα. Προτιμώ το sharpness στο 20, backlight sto 4-5 και δυναμική αντίθεση ελαφρώς τσιμπημένη. Είμαι σίγουρος ότι θα τα είχα χάσει τα μάτια μου αν έβλεπα σε 52'!!!
ΥΓ. Τα παραπάνω προέρχονται από προσωπική παρατήρηση/πειραματισμό και κάποια μικρή
πληροφόρηση και όχι γνώση του αντικειμένου. Οπότε συγχωρέστε μου τα όποια λάθη ή ακόμα καλύτερα διορθώστε με...