καλυτερη επιλογη μεχρι 2000

Απάντηση: Re: καλυτερη επιλογη μεχρι 2000

Εχουν δικιο φιλε...
Αυτοι ξερουν καλυτερα ! Να παρεις μαλιστα οποια σου προτεινουν ... Να σου πουν και ποια εχει προβλημα με το μαυρο στα 24ρ :adore:

Για να σοβαρευτω τωρα , εγω στα 2,8 μετρα ψαχνω για 50+ μιας και η 40αρα μου φαινεται μινιατουρα οταν βλεπω HD και τραβαω καναπεδες και τηλεοραση καθημερινα ...
Οταν πολυ συντομα θα μετανιωσεις για την 46αρα και θα ψαχνεις να την δωσεις εγω δεν θα την παρω...
:ernaehrung004:
δικιο εχεις φιλε

Εχουν δικιο φιλε...
Αυτοι ξερουν καλυτερα ! Να παρεις μαλιστα οποια σου προτεινουν ... Να σου πουν και ποια εχει προβλημα με το μαυρο στα 24ρ :adore:

Για να σοβαρευτω τωρα , εγω στα 2,8 μετρα ψαχνω για 50+ μιας και η 40αρα μου φαινεται μινιατουρα οταν βλεπω HD και τραβαω καναπεδες και τηλεοραση καθημερινα ...
Οταν πολυ συντομα θα μετανιωσεις για την 46αρα και θα ψαχνεις να την δωσεις εγω δεν θα την παρω...
:ernaehrung004:
Ενταξει ρε παιδια μη βαραται αλλο:slapface:.οκ θα ξανασκεφτω αυτα που μου λετε..σιγουρα ξερετε καλυτερα απο τον καθε πωλητη που απλα θελει να πουλησει και τιποτα αλλο.

απλα λογω μεγαλυτερης χρησης σε τηλεοπτικο σκεφτηκα τη 46αρα (τεχνολογια led).ισως η μεγαλυτερη να με κουραζε.τωρα με αυτα που μου λετε μαλλον αλλαξα γνωμη..

Μη ξεχνάς δύο πράγματα

1) Εσύ θα χαρείς ή στεναχωρηθείς από την επιλογή σου.
2) Όσο μπορώ να γνωρίζω κανένας δεν μετάνοιωσε από τις περισσότερες ίντσες.

Και κάτι ακόμα. Πώς είσαι σίγουρος ότι σε 1-2 χρόνια δεν θα σου τη "δώσει" να βλέπεις hd αντί tv σήμα? Στο λέω γιατί σε αυτή τη περίπτωση θα το μετανοιώσεις σίγουρα...

Aν πάλι είναι θέμα οικονομικό (πολύ-πολύ-δεκτόν) πήγαινε σε μία πιο φθηνή τηλεόραση και όχι σε λιγότερες ίντσες...

Σκέψου και τα παραπάνω και μη βιάζεσαι! όποιος βιάζεται......