ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ

SOCRATES21

New member
31 July 2007
4
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ , ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΝΙΣΧΗΤΗΣ ΣΥΜΑΤΟΣ !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Οι εσωτερικές είναι για πέταμα μέσα στις πόλεις ... Σε καμία ταράτσα μόνο με καλή ορατή επαφή με τα κέντρα εκπομπής ...

και οι ενισχυτές επίσης υπάρχουν διαφόρων ειδών , φυσικά υπάρχουν κάτι των 2000-2500 ευρώ που κάνουν θαύματα , αλλά μήπως είναι προτιμότερο να τσεκάρεις την ήδη υπάρχουσα καλωδίωση και να την αλλάξεις;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!
ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ( ΕΝΟΙΚΟΙ - ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ( ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ) !!!! ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ , ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ???

ΥΣ.οι ενισχυτές επίσης υπάρχουν διαφόρων ειδών , φυσικά υπάρχουν κάτι των 2000-2500 ευρώ
ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΕ ΛΕΝΕ ...... ΟΧΙ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!

Last edited:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ !!!! ΜΟΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ !!!!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ !!!

ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ USB ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ !!! ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ( MEGA -ANT1 - ALHA ....) H ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ (ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΗΤΗ ΣΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΩ .......ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΙΟΝΙ !!!

HELP !!!!

Εγω χρησιμοποιώ μια εσωτερικη no name απο το γαλλικο πολυκατάστημα με τα Blue Sky. Τιμή 16 και είναι τηλεχειριζόμενη ( περιστρεφόμενη ).

Ενισχυτής δεν θα κάνει τίποτα ( προβλημα θα σου δημιουργήσει ) ...

Γλύψε κάνα γείτονα να μοιραστείτε την κεραία ... Ε δεν μπορεί , κάτι πρέπει να υπάρχει ... Δεν υπάρχει καμία εγκατάσταση ;

με συνδρομή nova θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ παρά με τα χιόνια , το μόνο που χρειάζεται είναι ένα υπάρχον πιάτο , βάζεις ένα dual LNB και κατεβάζεις καλώδιο ... και δέκτη φυσικά ...

Απάντηση: Re: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ

Εγω χρησιμοποιώ μια εσωτερικη no name απο το γαλλικο πολυκατάστημα με τα Blue Sky. Τιμή 16 και είναι τηλεχειριζόμενη ( περιστρεφόμενη ).

Στο ισόγειο είσαι; Πως είναι η περιοχή εκεί;

1os οροφος με οπτικη επαφη με υμηττο.αλλα ο τηλεχειρισμός βολεύει, αν κάτι δεν πιάνει τη γυρίζω εύκολα. μάρκα united. λήψη ικανοπιητικη.