Απάντηση: Re: oi ΚΩΜΩΔΙΕΣ
Βασίλη, υπάρχουν άνθρωποι που και μόνο τη φάτσα τους να δεις, ξεραίνεσαι στα γέλια. Εγώ δεν είμαι από αυτούς (νομίζω τουλάχιστον :antlers: ), οπότε θα πρέπει να μου βγει ο πάτος! Αλλά challenge accepted, όποτε θες!
Επί του θέματος, το τελευταίο που είδα και γέλασα ήταν το Thank you for smoking. Επίσης, δεν αναφέρθηκαν τα:
Gazon Maudit - Για Όλα Φταίει Το Γκαζόν (που θυμάμαι ότι έχει πολλούς εχθρούς εδώ μέσα),
Fierce Creatures - Άγρια Πλάσματα (όχι τόσο καλό όσο η Wanda, αλλά με το ίδιο κάστ)
Hollywood Ending (πραγματικά καταπληκτικό τέλος!)
Groundhog's Day - H Μέρα της Μαρμότας (με τον φοβερό Bill Murray)
As good as it gets - Καλύτερα Δε Γίνεται (ομοίως Jack Nicholson)
The whole nine yards - Ο Μαφιόζος Της Διπλανής Πόρτας (Matthew Perry, o σύγχρονος Donald Duck!)
Analyze this - Ανάλυσέ το (There's your f*#$ing pillow!)
Τέλος, +1 και στο ψιλο-άγνωστο Shawn of the Dead (και δείτε οπωσδήποτε τo Funky Pete στα extras του DVD!)
__Δείπνω Ηληθίων = ΚΟΡΥΦΗ. Χαχα, είναι απο θεατρικό (γαλλικό). Πολύ καιρό τώρα σκέφτομαι πως αν είχα τα χρήματα (ή αν ήμουν παραγωγός), θα το είχα ανεβάσει στο θέατρο!
__ΑΜΑΝ! μόλις μου ήρθε ιδέα! Leptooooon, σου έχω πρωταγωνιστικό ρόλο
Βασίλη, υπάρχουν άνθρωποι που και μόνο τη φάτσα τους να δεις, ξεραίνεσαι στα γέλια. Εγώ δεν είμαι από αυτούς (νομίζω τουλάχιστον :antlers: ), οπότε θα πρέπει να μου βγει ο πάτος! Αλλά challenge accepted, όποτε θες!
Επί του θέματος, το τελευταίο που είδα και γέλασα ήταν το Thank you for smoking. Επίσης, δεν αναφέρθηκαν τα:
Gazon Maudit - Για Όλα Φταίει Το Γκαζόν (που θυμάμαι ότι έχει πολλούς εχθρούς εδώ μέσα),
Fierce Creatures - Άγρια Πλάσματα (όχι τόσο καλό όσο η Wanda, αλλά με το ίδιο κάστ)
Hollywood Ending (πραγματικά καταπληκτικό τέλος!)
Groundhog's Day - H Μέρα της Μαρμότας (με τον φοβερό Bill Murray)
As good as it gets - Καλύτερα Δε Γίνεται (ομοίως Jack Nicholson)
The whole nine yards - Ο Μαφιόζος Της Διπλανής Πόρτας (Matthew Perry, o σύγχρονος Donald Duck!)
Analyze this - Ανάλυσέ το (There's your f*#$ing pillow!)
Τέλος, +1 και στο ψιλο-άγνωστο Shawn of the Dead (και δείτε οπωσδήποτε τo Funky Pete στα extras του DVD!)