Καλύτερη lcd 40-42'

Όπως τα λες... Εγώ για παράδειγμα, από τότε που απέκτησα αστιγματισμό, έχω αυξημένη ευκρίνεια στον οριζόντιο άξονα, οπότε δυστυχώς η ΡΧ8/80 και λοιπές HDReady δεν με καλύπτουν, γιατί θα πρέπει να καθήσω πολύ μακρυά για να μην βλέπω σκαλοπατάκι... :D :D :D

Αυτό που λες για την οξύτητα μου φαίνεται λίγο παράξενο, εκτός αν εννοείς για σήματα HD. Γιατί σε SD με την οξύτητα στο ελάχιστο η εικόνα είναι πολύ μαλακή. Ας το διαλευκάνει ο άλλος Γιάννης (Yperion) αυτό, που είναι και κάτοχος.

Αυτό που λες για την οξύτητα μου φαίνεται λίγο παράξενο, εκτός αν εννοείς για σήματα HD. Γιατί σε SD με την οξύτητα στο ελάχιστο η εικόνα είναι πολύ μαλακή. Ας το διαλευκάνει ο άλλος Γιάννης (Yperion) αυτό, που είναι και κάτοχος.

Αναφέρομαι συγκεκριμένα στην Χ3500 και BR από PS3, με την οποία είχα χρόνο να πειραματιστώ. Δεν ξέρω αν η φετινή φουρνιά λειτουργεί διαφορετικά.

Βέβαια και εγώ μάλλον είμαι λίγο υπερβολικός με αυτό το θέμα, αφού και στην PX8 -που το scaling της θεωρείται ότι πιο "soft" κυκλοφορεί- το ρυθμιστικό sharpness το έχω στο ελάχιστο ακόμα και σε τηλεοπτικό.

δηλαδη ρε παιδες ολοι για sonyw4500 η αν θελω πιο κατω για τιμη,την 4000...
μαλιστα...απλα να πω οτι η sony στο σερβις της ειναι αθλια,για πειτε και γ αυτο!
και τωρα που το θυμηθηκα...εχει κανει παρει τ γνωστο περιοδικο που εχει τεστ 40-42 ιντσων να μου πει τ προτεινει..ευχαριστω

Re: Απάντηση: Καλύτερη lcd 40-42'

Η W4000 εχει πολυ οξυα εικονα , ακομη και με το sharpness στο min , θυμιζει Philips σειρα 9 στον τομεα αυτο...εμενα παντως μου αρεσει παραπανω απο την D3000 που εχει πιο soft εικονα...-bye-

Συνονοματε και εγω εχω λιγο αστιγματισμο, λες γι'αυτο να μην μπορω να ευχαριστηθω BluRay σε τηλεοραση πλασμα...-bye-:flipout:

Και εγω αστιγματισμο εχω και μυωπια οποτε τι κανω ?
Δεν καταλαβαινω πως μπορεις να εχεις οξυτητα στον οριζοντα
η εστιαση χαλαει με τον αστιγματισμο ρε παιδια για πειτε μου
τι σκατα συμβαινει

Ο αστιγματισμός προκαλείται από "συμπίεση" της φυσιολογικής σφαιρικής καμπυλότητας του κερατοειδούς κατά την φορά μίας νοητής ευθείας. Αυτό προκαλεί "άπλωμα" της φωτεινής δέσμης κατα την φορά αυτής της ευθείας και "στένεμα" κατά την κάθετη, με αποτέλεσμα μικρή αύξηση της αντίληψης ευκρίνειας στον ένα άξονα και μείωση στον άλλο. -bye-

Απάντηση: Re: Καλύτερη lcd 40-42'

παιδες,μπας και να παρω την panasonic 42px8e που εχει και 750 ευρωπουλα?
δλδ τ μειον εχει σε σχεση με την sony w4500?

Το μόνο μείον είναι αν θες να παίζεις συνέχεια παιχνίδια ή να την έχεις πολλές ώρες συνδεδεμένη με τον υπολογιστή σου.
Σε όλα τα άλλα όχι μόνο δεν έχει μείον, αλλά μπορεί να είναι και καλύτερη, ιδίως στο τηλεοπτικό σήμα.

καλα δλδ όλη η φασαρια και τα χρηματα,γινεται για μερικα παιχνιδια?
και τι θα παθει αν ειναι συνδεδεμενη πολλη ωρα σε Pc η παιζω παιχνιδια?

Re: Απάντηση: Re: Καλύτερη lcd 40-42'

παιδες,μπας και να παρω την panasonic 42px8e που εχει και 750 ευρωπουλα?
δλδ τ μειον εχει σε σχεση με την sony w4500?

Συγκρινεις δυο τηλεορασεις που ανηκουν σε διαφορετικες κατηγοριες.Η αναλογη της W4500 ειναι η PZ80 που ειναι επισης 100 Hz και Full HD.

Παντως σε τηλεοπτικο σημα η PX80 οντως ειναι λιγο καλυτερη λογω χαμηλότερης αναλυσης. Σε HD/PC/κονσολα η διαφορα αντιστρεφεται υπερ της W4500.

Και οι ΡΧ δεν είναι 100HZ;

Μόνο όσες έχουν το αντίστοιχο αυτοκόλλητο :flipout::flipout::flipout:

Αρκετές πλάσμα ανανεώνονται στα 100Hz πριν γίνει μόδα στις LCD, αλλά όπως έχουμε πει οι λόγοι ύπαρξης των 100Hz σε πλάσμα είναι διαφορετικοί και δεν έχουν να κάνουν με την βελτίωση της κίνησης.

εχει κανεις αγορασει τ γνωστο περιοδικο που εχει αυτον τον μηνα συγκριτικο τεστ με 40 ιντσες οθονες να μας πει και μας τ λεει?αν το εχει παρει καποιος ας μας πει τ βγαζει αυτο τ τεστ επιτελους.danke:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043