Καλύτερο Δωρεάν Antivirus

ακόμη δεν μου ήρθε..
πόσο καιρό έκανε σένα να έρθει.
Αν σου δουλέψει στον 2010, στείλε ΠΜ και πές πως :)

Εγώ χρησιμοποιώ το Comodo Internet Security, ελαφρύ (βία 12-13 ram) πολλά updates και πάνω από όλα δωρεάν ...

οχι δεν ειναι .
μ@@@@@ κια μου ηταν beta .
το διεγραψα και ξανακατεβασα το official.
Μεταξυ avira & comodo η γνωμη σου??
σπιτι εχω avira τα τελευταια 3 χρονια

Τι εννοείς δεν είναι;

Το avira δεν το έχω χρησιμοποιήσει..

Πάντως, μετά από σχεδόν 20 χρόνια στους υπολογιστές, έχω καταλήξει ότι αξίζει να πληρώνω 12-13 το χρόνο για το κάθε PC μου ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Απάντηση: Re: Καλύτερο Δωρεάν Antivirus

Τι εννοείς δεν είναι;

Το avira δεν το έχω χρησιμοποιήσει..

Πάντως, μετά από σχεδόν 20 χρόνια στους υπολογιστές, έχω καταλήξει ότι αξίζει να πληρώνω 12-13 το χρόνο για το κάθε PC μου ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

δεν ειναι προβληματικο η μολυσμενο
μαλακισμενο BETA ειναι,για αυτο δεν κατεβαζε updates

Δηλ βρε παιδιά για να καταλάβω,κανείς εδώ μέσα δεν έχει στο PC του "σπασμένο" εμπορικό πρόγραμμα antivirus?(Nod32,Norton,Kaspersky,McAfee..)
Oλοι χρησιμοποιούμε τα free η τα νόμιμα αγορασμένα;

Απάντηση: Re: Καλύτερο Δωρεάν Antivirus

Είχα πάρει 3 άδειες για Kaspersky Internet Security από amazon αγγλίας για 18 . Δεν χρειαζεται να δωσεις πολλά....
Απο δωρεάν και εγω το avast χρησιμοποιώ.

Συμφωνώ.
Εγώ αγόρασα από Kaspersky usa άδειες για 2 pc και για 2 χρόνια και μου κόστισε κάτι λιγότερο από 48 (48/4=12 το χρόνο για το κάθε pc)

Δεν λεω ότι τα free είναι για πέταμα αλλά δε νομίζω ότι είναι και κάνα τρελό έξοδο.....

Re: Απάντηση: Καλύτερο Δωρεάν Antivirus

Δηλ βρε παιδιά για να καταλάβω,κανείς εδώ μέσα δεν έχει στο PC του "σπασμένο" εμπορικό πρόγραμμα antivirus?(Nod32,Norton,Kaspersky,McAfee..)

:grinning-smiley-043
ελα ντε:flipout:
εγω και νομιμο χρησιμοποιω και κατεβασμενο.
δε νομιζω παντως ολοι εδω μεσα να ειναι "νομιμοι"...

Re: Απάντηση: Καλύτερο Δωρεάν Antivirus

Τώρα, περιμένεις να πάρεις απαντήσεις σε τέτοια ερώτηση σε ανοιχτό φόρουμ; :rolleyes:

καλα και νομιζεις πως δεν μπορουν να σε καταλαβουν αν εχεις σπασμενο antivirus? απο τα free καλυτερα ειναι τα nod32 και antivir με heuristic scanner αλλα οτιδηποτε κατεβαζουμε καλο θα ηταν να το κανουμε scan στο http://virusscan.jotti.org/en να ειμαστε και σιγουροι

καλα και νομιζεις πως δεν μπορουν να σε καταλαβουν αν εχεις σπασμενο antivirus? απο τα free καλυτερα ειναι τα nod32 και antivir με heuristic scanner αλλα οτιδηποτε κατεβαζουμε καλο θα ηταν να το κανουμε scan στο http://virusscan.jotti.org/en να ειμαστε και σιγουροι

To NOD32 δεν είναι free..

Επαναφέρω στην επικαιρότητα την ερώτηση "Καλύτερο δωρεάν Antivirus", μιάς κι ο Avast! Free 2014 έχει αρχίσει να μου δίνει στα νεύρα.
Κάθε τόσο εμφανίζει pop-up "ότι ο Λέρας (Grime) ειβραδύνει τον υπολογιστή μου" ή ότι "η κατάσταση ενημέρωσης πολλών εφαρμογών είναι κρίσιμη" κλπ.
Στο google που ψάχνω, πολλοί λένε ότι μέσω του Avast! Free, πολλές εταιρείες λογισμικού προσπαθούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Ένα παράδειγμα η Google με το Chrome (αν κι αυτή είναι η πιό αθώα προώθηση, γιατί το Chrome αξίζει το κόπο).
Μιά χαρά ήταν ο Avast! ως πέρυσι. Τώρα όμως θυμίζει "spam e-mail".
Έχετε εσείς τέτοια προβλήματα και αν ναί, τι κάνετε? Αλλάξατε Antivirus ή παραμένετε σ' αυτό?

Αvast,αυτον ξερουμε αυτον εμπιστευομαστε,ειναι οντως λιγο ενοχλητικο το grime αλλα το αγνοουμε.

Just checking, ή και για όποιον δε το έχει δει
Στα options του avast υπάρχει επιλογή Gaming/Silent mode

Εγω παντως κατα τα Χριστουγεννα αγορασα 40 το bitdefender που ηταν σε προσφορα για απεριοριστες συσκευες. PC , laptop, κινητο ξεμπερδεψα παντου. Θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να τσιμπησεις μια προσφορα οποτε δεις