Καλυτερο Music Player για PC (η γνωμη σου μετραει!!!)

tolispolo

New member
12 June 2007
67
Καλημερα σας.
Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος music player για PC?
Win Media Player, WinAmp, QuickTime, καποιος αλλος???:operator:

Για ποιο επαγγελματική χρήση? PC DJ η καποιο άλλο?

VLC από τους καλύτερους, με μεγάλη συμβατότητα σε τύπους αρχείων και εκδόσεις για πολλά λειτουργικά διαθέσιμες.
Απο κεί και πέρα υπάρχουν πολλοί. WMP , iTunes , FOO , Winamp κτλ κτλ , τους δοκιμάζεις και τους αξιολογείς, είναι και λίγο υποκειμενικό μερικές φορές.

Κάποτε ήταν το Musicmatch, αλλά απ' όταν ενσωματώθηκε στο Yahoo, μου την έσπασε.

Αλήθεια, ξέρει κανείς κανένα player με αντίστοιχο feature του super tagging;

Winamp για home χρήση (δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που το συναγωνίζεται έστω και λιγο)

Tractor για djλίκια.

Επίσης μια τέλεια λύση για μουσική σε μαγαζί, είναι winamp με το Sqrsoft advanced crossfading (το χρησιμοποιεί το 99% των internetiκων radio). Δεν θα πίστέψεις πόσο εκπληκτική δουλεία κάνει!

Επίσης μια τέλεια λύση για μουσική σε μαγαζί, είναι winamp με το Sqrsoft advanced crossfading (το χρησιμοποιεί το 99% των internetiκων radio). Δεν θα πίστέψεις πόσο εκπληκτική δουλεία κάνει![/QUOTE]

To κατέβασα αλλά δεν μπορώ να το περάσω στο winamp,ξέρει κανείς πως γίνεται?

Επίσης μια τέλεια λύση για μουσική σε μαγαζί, είναι winamp με το Sqrsoft advanced crossfading (το χρησιμοποιεί το 99% των internetiκων radio). Δεν θα πίστέψεις πόσο εκπληκτική δουλεία κάνει!

To κατέβασα αλλά δεν μπορώ να το περάσω στο winamp,ξέρει κανείς πως γίνεται?[/quote]

To κανεις install και μετα πάς στα options, plugins , output και επιλέγεις το SqrSoft(tm) Advanced Crossfading.

Κανεις restart και είσαι έτοιμος.

To κατέβασα αλλά δεν μπορώ να το περάσω στο winamp,ξέρει κανείς πως γίνεται?

To κανεις install και μετα πάς στα options, plugins , output και επιλέγεις το SqrSoft(tm) Advanced Crossfading.

Κανεις restart και είσαι έτοιμος.[/QUOTE]

To βρήκα! :smile: Ευχαριστώ Σάκη!
Μια χαρά ακούγεται,στα options που βγάζει οταν πατάμε το configure να το αφήσω στο enable volume control? δεν θέλει ρυθμισμα?

Οι δικές μου προτιμήσεις και με...βαθμολογία
1.Foobar για προχωρημένους χρήστες. Κάνει αρχιεπισκόπους.
Ποιότητα ήχου: 10+
Δυνατότητες : 10
Χρηστικότητα: 7
Φιλικότητα: 7

2.Winamp. Πολύ καλό και εύχρηστο.
Ποιότητα ήχου: 9-
Δυνατότητες : 9+
Χρηστικότητα: 9
Φιλικότητα: 9+

3.WMP.
Ποιότητα ήχου: 9-
Δυνατότητες : 8+
Χρηστικότητα: 8+
Φιλικότητα: 10

Για Cataloguing κυρίως
Media monkey
Helios

Όλα αυτά κατά την αυστηρά προσωπική μου άποψη ως χρήστης των παραπάνω επί μακρόν.