καλησπερα σε ολους
μετα απο αρκετες αλλαγες dvdplayers(...)
αγορασα το sony ns76-h
απλα, δεν μπορουσα να φανταστω οτι ο προβολεας μου (toshiba mt100) θα μπορουσε να παιξει τοσο-τοσο καλα
οι εικονες ειναι σχεδον τρισδιαστατες και αναγλυφες
περισσοτερο ασχολουμαι με τη μουσικη βεβαια, και συνδεοντας το με το dac της creek με το μεγαλο τροφοδοτικο - ( προενισχυτης λαμπα audio note με λαμπες golden dragon και alps blue velvet ποτενσιομετρο , parasound hca-1000 τελικος και jm lab electra 926 signature ηχεια ---- καλωδιωσεις interconnect van den hul hybrid mkiii και το εκπληκτικα supra 4καρε στα ηχεια) - μετα απο ακροασεις ιδιαιτερα δυσκολων cds μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
δεν μπορω να σας πω αν παιζει ολα τα δισκακια,
αυτο που μπορω να πω ειναι οτι στο παραπανω setup επαιξε καταπληκτικα οτι dvd και cd και αν ειχα
--- οταν ειδα την εικονα, τρομαξα με το τι δεν εβλεπα με το pioneer που ειχα μεχρι προσφατως (το χαρισα...) --- απο ηχο, τι να πω η pioneer δεν τα εχει καταφερει καλα μεχρι τωρα.
συμπερασματικα λοιπον, (δεν ειμαι εμπορος αλλα κατα βαση ακροατης και λιγοτερες φορες θεατης με τον toshiba) και λαμβανοντας υποψη οτι το site λειτουργει καλα οταν καποιος εκφραζει τη γνωμη του και τη μοιραζεται με σκοπο να πληροφορηθουν και αλλοι, θα ελεγα οτι το sony ns76 θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη για οσους το αγορασουν.
Υ.Γ πειτε με προκατηλημενο με τους τελευταιους οδηγους δισκου της philips, αλλα ευτυχως γλιτωσα απο αυτους μετα απο πολυ καιρο και πολυ το χαρηκα