Σεραφείμ said:τελικά ποιές "φθηνές" επιλογές υπάρχουν για καλό upscalling στα 720p (εννοείται με έξοδο hdmi)?
Σεραφείμ said:τελικά ποιές "φθηνές" επιλογές υπάρχουν για καλό upscalling στα 720p (εννοείται με έξοδο hdmi)?
Evanl said:Γεια σου Πάνο!! Καλωσήρθες στην πατρίδα!
Θα περιμένουμε εντυπώσεις και για το Sony.
Βαγγέλης
Υ.Γ. Παιδιά δεν έχει δει κανένας το Panasonic S97?
Jimmy said:Βρε παιδιά..
Εχω το αμεσως επομενο μοντελο της Samsung HD950 και μια LCD LE37R72B της ιδιας εταιρειας ((ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενος!!!) και αναρωτιέμαι αν πρεπει να ανεβασω την αναλυση του dvd στα 1920 Χ 1080 οταν παιζω ενα δισκακι η να την κρατάω στο 1280 Χ 720.Θελω να πω,πως με το να ανεβασω την αναλυση πιανω το 1366Χ768 που δινει η τηλεοραση μου η καλυτερα να το αφήνω στο 1280 Χ 720(διαφορα μεταξι των 2 να πω την αληθεια δεν βλεπω)
Εσεις τι προτεινετε +++ καποιες ρυθμισεις για καλυτερη αποδοση???
Ευχαριστω!!
Jim
panosxgr said:Αυτο που με απογοητευσε λιγο, ηταν οτι στην αναγνωριση των ελληνικων χαρακτηρων, ειχε προβλημα με καποια γραμματα, κυριως με το "ν", οπου το εγραφε με ενα τετραγωνο καθε φορα που εμφανιζοταν ο αντιστοιχος χαρακτηρας. Μπορει να το εκανε και για ακομα 1-2 γραμματα του αλφαβητου, αλλα το "ν" ειναι αυτο που θυμαμαι. Δεν ξερω, αν με καποιο firmware upgrade μπορει να διορθωθει αυτο. Πολυ πιθανον.
Παντως δεν ειχε κανενα προβλημα να παιξει τις ταινιες DivX.
vasilisgr said:Ενδιαφερομαι για την αγορα του sony 76 αλλα ο προβολεας μου εχει εισοδο DVI υπαρχει ανταπτορας απο HDMI σε DVI και αν ναι που μπορω να βρω και ποσο περιπου ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.