Καλύτερος αποκωδικοποιητής MPEG4

mcstefan7

New member
18 November 2009
66
Θα ήθελα να μου προτείνεται τον καλύτερο που κυκλοφορεί με δυνατότητα PVR.Γίνεται να συνδέσουμε τετοιον αποκωδεικοποιητή με το pc??

Ο καλύτερος αποκωδικοποιητής για PC, είναι το ίδιο το ...PC. Βάζεις ένα DVB-T tuner και με τους mpeg4/H.264 codecs βλέπεις τα πάντα. Και αν έχεις και HDMI και κανένα βολικό HTPC το συνδέεις στην TV και είσαι και ο πρώτος με όλες τις σχετικές δυνατότητες (PVR, EPG, scheduled recordings κλπ.) -bye-

Συνδεσα τον F&U με το pc βαζωντας την κεραια του στο pc αλλα δεν επιασε τα καναλια της digea... Με ποιο προγραμμα μπορω να τα βρω στο pc? Εχω mpeg4 codecs νομιζω αλλα δεν τα βρισκει

Απο τον αργους εδισιον γίνεται να περάσω με κάποιον τρόπο την εικόνα στο κομπιούτερ?Δλδ σε παράθυρο ωστε να χρησιμοποιώ και το πσ και να βλέπω και τηλεόραση

Aν εχει o δέκτης Α/V out σε βύσματα (όχι scart) και έχεις κάρτα τηλεόρασης που έχει video in με ίδια βύσματα,με το ανάλογο πρόγραμμα για windows μπορείς.

Kάποτε που είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ,δεν έκανε δουλειά,εχει αργή απόκριση γιατί φαίνεται περνά το σήμα από την κάρτα γραφικών και από τον επεξεργαστή του συστήματος και μάλλον χάνουν frames.Oι κάρτες TV video κάνουν την επεξεργασία μόνες τους. Δοκίμασε το και μας λές...

Ο καλύτερος αποκωδικοποιητής για PC, είναι το ίδιο το ...PC. Βάζεις ένα DVB-T tuner και με τους mpeg4/H.264 codecs βλέπεις τα πάντα. Και αν έχεις και HDMI και κανένα βολικό HTPC το συνδέεις στην TV και είσαι και ο πρώτος με όλες τις σχετικές δυνατότητες (PVR, EPG, scheduled recordings κλπ.) -bye-

εχω ενα της asus,
και οταν το βαζω τρωει 90% cpu minimum και στο τελος δεν βλεπεις και τιποτα.
Ισως βεβαια με ενα διπλοπυρηνο να παιζει καλα, αλλα στο δικο μου πισι τζιφος.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml...A-P7131H-DUAL-DVB-T/ANALOGUE-HYBRID-TUNER-PCI

Υπάρχουν 2 εκδόσεις ,αυτό με tuner (chip) Philips ,απλά κορυφαίο και άνετο και με απλό P4 χωρίς dual core. (winXP)
Παραλλαγή του υπάρχει με conexant chip αλλά θέλει καλύτερο σύστημα ΗΥ και η ευαισθησία του tuner δεν είναι τόσο καλή όσο με Philips.Eπίσης ρόλο σε κάθε περίπτωση παίζει και το λογισμικό ,η μνήμη ,και τι έχουμε συνολικά φορτωμένο στον ΗΥ παράλληλα.

Last edited:
leonida,
εχω αυτο εδω,
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808061&u=ASUS-MY-CINEMA-U3000-USB-2.0-HYBRID

και μαλιστα το πηρα σε usb εκδοση για να μην επιβαρυνω το πισι....
κολοκυθια διοτι πολυ απλα δεν μπορεις να κανεις δουλεια.
Αυτα που γραφει στο site περι απαιτησεων δεν ισχυουν.

Προσφατα πηρα ενα καινουριο πισι,
dual core με 2 gb ram και θα το δοκιμασω και εκει, μονο και μονο για να μην παει αχρηστο.

CRYPTO REDI 100/200 !

Τα κάνει όλα με την πρώτη και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Υποστηρίζει NTFS, Eλληνικό EPG, PVR records/playback , TimeShift και γενικά ότι λέει, το κάνει.
Γράφει αρχεία σε format mpg / dvr.

Ασχολήθηκα μονό 5 λεπτά μαζί του, όταν τον αγόρασα (REDI 200).

CRYPTO REDI 100/200 !

Τα κάνει όλα με την πρώτη και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Υποστηρίζει NTFS, Eλληνικό EPG, PVR records/playback, TimeShift και γενικά ότι λέει, το κάνει.
Γράφει αρχεία σε format mpg / dvr.

Ασχολήθηκα μονό 5 λεπτά μαζί του, όταν τον αγόρασα (REDI200).

Παίζει και αρχεία avi, mpg κλπ;

Έχω τον CRYPTO REDI 100. Τα μόνα αρχεία που παίζει είναι MP3 και εικόνες BMP & JPG (δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες). Επίσης το EPG στα κανάλια της DIGEA εμφανίζεται μόνο στα αγγλικά (εκτός από τις λεπτομέρειες κάθε προγράμματος που τις εμφανίζει και στις 2 γλώσσες)

Last edited: