Καλύτερος player για mkv

Θα ηθελα σας παρακαλω αν καποιος εχει ΚΜΡ player τα settings για εικονα και ηχο. Το PC ειναι συνδεδεμενο με LCD SONY μεσω HDMI και για ηχο με A/V PIONEER 1017/V.

Σας ευχαριστω και καλη χρονια

παιδια καλημερα και καλη χρονια σε ολους σας.

εχω δυο ταινιες hd 720p στον pc μου και εχθες δοκιμαζα να τις παρακολουθησω με διαφορους players:mpc home cinema,mpc classic,kmp,vlc.bsp ειχα εγκαταστησει στην αρχη ffdshow ,μετα coreav,reclock εχω κανει τις ρυθμισεις πο εχει δωσει ο στρατος δεβελεκος σε αλλο thread μεχρι εδω ολα καλα.

το προβλημα ειναι οτι ενω εχω εικονα σε ολους τους players και δευτερευοντες ηχους δεν εχω ηχο απο τις συνομιλιες των ηθοποιων.

το pc μου ειναι Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz),gpu xfx 8800 GTs 320MB .2 gig ram και μητρικη asus P5K (s775, DDR2, PCI-X) καρτα ηχου onboard realtec highdefinition.
μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ρυθμισεις χρειαζονται για να μπορω να παρακολουθησω hd ή blue ray υλικο και με ποιον player?

Απάντηση: Re: Καλύτερος player για mkv

παιδια καλημερα και καλη χρονια σε ολους σας.

εχω δυο ταινιες hd 720p στον pc μου και εχθες δοκιμαζα να τις παρακολουθησω με διαφορους players:mpc home cinema,mpc classic,kmp,vlc.bsp ειχα εγκαταστησει στην αρχη ffdshow ,μετα coreav,reclock εχω κανει τις ρυθμισεις πο εχει δωσει ο στρατος δεβελεκος σε αλλο thread μεχρι εδω ολα καλα.

το προβλημα ειναι οτι ενω εχω εικονα σε ολους τους players και δευτερευοντες ηχους δεν εχω ηχο απο τις συνομιλιες των ηθοποιων.

το pc μου ειναι Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz),gpu xfx 8800 GTs 320MB .2 gig ram και μητρικη asus P5K (s775, DDR2, PCI-X) καρτα ηχου onboard realtec highdefinition.
μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ρυθμισεις χρειαζονται για να μπορω να παρακολουθησω hd ή blue ray υλικο και με ποιον player?

νομιζω αν εχεις συνδεσει στερεο τον ενυσχητη σου στο πι σι και εχεις βαλει στην καρτα ηχου 5.1 εξοδο θα χανεις καποιους ηχους..........

νομιζω αυτο πρεπει να ειναι !

ετσι οπως τα λες ειανι αλλα απο bsp ειχα κανονικα ηχο χθες το βραδυ μετα απο πολλες προσπαθειες με τους αλλους players συνεχιζει το προβλημα.καποια αλλη ιδεα στο τι μπορω να κανω?

Απάντηση: Re: Καλύτερος player για mkv

ετσι οπως τα λες ειανι αλλα απο bsp ειχα κανονικα ηχο χθες το βραδυ μετα απο πολλες προσπαθειες με τους αλλους players συνεχιζει το προβλημα.καποια αλλη ιδεα στο τι μπορω να κανω?

ε τοτε ανοιξε οποιον πλευερ γουσταρεις πιο πολυ και νομιζεις οτι δειχνει καλυτερα και προσπαθησε απο τα οπτιονς να ρυθμισεις τον ηχο σε στερεο αν εχεις στερεο συνδεση !

βρε παιδιά δεν το ανοίγουμε ξανά το ζήτημα με τους players τώρα με τα 64-μπιτα 7αρια;
να αναφέρουμε τους βασικούς που χρησιμοποιούνται και τα + και τα - τους...