Είναι αλήθεια ότι 1080p χωρίς hardware acceleration απαιτεί διπύρινο επεξεργαστή για να παίξει σωστά.
Όχι απαραίτητα από τους πολύ γρήγορους, αλλά διπύρινο.
οκ ενταξει συγνωμη για τη κουβεντα που ειπα,στην αρχη καταλαβα οτι μαλλον ηταν λαθος πληκτρολογηση αλλα μετα μου μπηκαν σαταναδες στο μυαλο.
ετσι ειναι,πιστευω με εναν E4500 2.20 GHZ ειναι αστερι.Είναι αλήθεια ότι 1080p χωρίς hardware acceleration απαιτεί διπύρινο επεξεργαστή για να παίξει σωστά.
ειμαι της ιδιας γνωμης !!!!!!!
θελεις αναβαθμιση αφου και εγω εχω Ρ4 3,2 και στα 1080ρ ματροσκα αρχεια αρχιζει το σπασιμο και ο επεξεργαστης βγαζει φωτια........![]()
Δοκιμαστε σαν external decoders αυτους της Cyberlink (μπαινουν στο PC μετα την εγκατασταση του powerDVD) και πειτε μας αν παιζουν καλυτερα στο pc σας!
Αυτή η ανάλυση είναι 1280Χ720 αλλα για να γλιτώσουν μεγαλύτερη πληροφορία ( που θα σήμαινε μεγαλύτερη συμπίεση σε x264) κόβουν τις μαύρες μπαρες πανω και κατω ( όταν πρόκειται για κάδρο 2:35) .Τα αρχεία είναι συνήθως σε ανάλυση 1280*500.
το ΚΜΡ πλευερ μου παιζει ΑΡΙΣΤΑ !!!!!
ουτε κοληματα ουτε σπασιματα ουτε περιεργα χρωματα σε 720ρ αρχεια ματροσκα !
απλα μονο στα αρχεια 1080ρ αρχιζουν τα κοληματα και το βρασιμο του επεξεργαστη.
Με ένα μονοπύρηνο P4 στα 3GHZ και μια καλή κάρτα (3850-70 ή στη χειρότερη 2600) θα έχω ομαλή αναπαραγωγή;
Eγώ με P4 στα 2,8 και 3,4 δε μπορούσα να δω. Αναβάθμισα το htpc σε core 2 duo στα 2,66 και παίζουν νεράκι τα πάντα (ριπαρισμένα στο power dvd, matroska με mpc και kmp κτλ.). Τρομακτική η διαφορά, μονόδρομος πιστεύω ο core 2 duo για high definition αρχεία.
εγω με ιντελ 6600, 2 γκίγκα μνήμη και την 6800gt agp σε βίντεο 1080p 50 frames x264 μου κάνει τρομερά κοψίματα,
μήπως πρέπει να αλλάξω κάρτα γραφικών για να έχει hardware acceleration?
1080p50 ??? που το πέτυχες βρε θηρίο !!. Τι bitrate έχει ??
είναι επεξεργασία βίντεο από την βιντεοκάμερά μου, από 1440Χ1080i 25 frames σε 1440Χ1080p 50 frames
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.