Καλύτερος συνδυασμός Image - skin.

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Τελευταία χρησιμοποιώ στον DM800 το Nabilo 11G2 με το skin που το συνόδευε. Με αυτό το συνδυασμό έχω "φάει" πολύ γρανάζι. Ο δέκτης είναι αργός, θαρρείς και σκέφτεται δύο φορές την εντολή που του δίνεις.
Με το Newnigma ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα.

ΔΕΝ πειραματίστηκα με άλλα skin, αλλά το γρανάζι με έχει κουράσει. Είναι γεγονός ότι τα HD σκιν ταλαιπωρούν τον DM800 και ίσως για γρήγορη πλοήγηση στα μενού να είναι προτιμότερη η επιλογή ενός SD skin.

Ακούω προτάσεις για τον καλύτερο συνδυασμό Image - skin από άποψη ταχύτητας εναλλαγής στα μενού/μπουκέτα/δορυφόρους. (όχι απαραίτητα HD skin)

:ears:

Re: Καλύτερος συνδιασμός Image - skin.

εγώ χρησιμοπόιώ σταθερά dreamTV HD by Kerni με το newnigma 2.7 που είναι το καθημερινό μου image, αλλά και στο gemini αυτό κατεβάζω. είναι καθαρά θέμα εμφάνισης και όχι για κάποιον άλλο ιδιαίτερο λόγο. πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάποια κολλήματα ή καθυστερήσεις σε σχέση με ένα απλό sd skin

Απάντηση: Καλύτερος συνδιασμός Image - skin.

Μετά από πολλές δοκιμές, Nabilo 11_G2 με BlackShadow3_cs2...
Σταθερό, όμορφο και δεν είναι υπερβολικά "βαρύ". Πολύ καλό με τον 800άρη μου, σπανιότατατα βλέπω "γρανάζια".
Το συστήνω ανεπιφύλακτα...

απο της αρχες εχω το nabilo 011_notube και παει όντος αρκετά πιο γρήγορα απο τα αλλα δυο 0,11 (ουτε DVD εχω ουτε youtube χρειάζομαι )

skin Alien HD (with PIG )

γρανάζια σπάνια (αλλα με τα τελευταία update άρχισαν να εμφανίζονται :damnyou:)

Σταθερό, όμορφο και δεν είναι υπερβολικά "βαρύ". Πολύ καλό με τον 800άρη μου, σπανιότατατα βλέπω "γρανάζια".
Θα το δοκιμάσω άμεσα, αλλά τώρα που το καλοσκέφτομαι τα γρανάζια αυξήθηκαν μετά τα τελευταία updates όπως παρατήρησε και ο Γρηγόρης..

Nabilo Blackhole 11G2 αλλά με δικό μου skin που τροποποίησα με βάση το μοναδικό public skin που λειτουργεί στο nabilo και δεν είναι άλλο από το rudream infinity hd mod for nabilo 0.11!
Γενικά όλα τα skins που έχουν βγεί θεωρώ ότι έχουν υπερβολικά μικρά γράμματα για όσους δεν έχουν LCD σαν κι εμένα και δεν κάνουν καλή χρήση του χώρου, είναι γραμμένα μόνο για την αγγλική γλώσσα και ήταν απαραίτητο να τροποποιηθεί κάποιο μιας και η nabilo έχει "κλειδώσει" τον κώδικα των skins!
Επίσης μαμάτο είναι και το ghost hd του army!
Με κανένα από τα δύο δεν έχω δει γρανάζι κατά την αλλαγή των μενού!
Αν θέλετε θα σας ανεβάσω κάποιο screenshot και να το στείλω σε όποιον το θέλει!

Nabilo με ghost hd και λιγα γραναζακια, με το BlackShadow3_cs2 που ειχα πριν ,καθολου γραναζια...

... τώρα που το καλοσκέφτομαι τα γρανάζια αυξήθηκαν μετά τα τελευταία updates όπως παρατήρησε και ο Γρηγόρης..

Χμμμ...
Σα να έχετε δίκιο. Δεν το είχα συνδυάσει αλλά φαίνεται ότι έτσι είναι. Πάντως, προσωπικά δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα σε ενοχλητικό βαθμό. Δεν ξέρω που μπορεί να ωφείλεται (μόνο skin ή και κάτι άλλο) αλλά πάντως σπανίως βλέπω γρανάζια...

Απάντηση: Re: Καλύτερος συνδιασμός Image - skin.

Nabilo ..... με το BlackShadow3_cs2 που ειχα πριν ,καθολου γραναζια...
Οντως το σκιν "πετάει" Τα γρανάζια περιορίστηκαν στο ελάχιστο και για την ώρα παραμένω σε αυτό. :shakehands:

σχετικα με το newnigma 2.7 που τρεχω τωρα πως μπορω να εγκαταστησω το infinity hd skin γιατι απο το blue panel δεν μπορω καθως δεν το εχει στη λιστα?
ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας.

σχετικα με το newnigma 2.7 που τρεχω τωρα πως μπορω να εγκαταστησω το infinity hd skin γιατι απο το blue panel δεν μπορω καθως δεν το εχει στη λιστα?
ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας.
http://rapidshare.com/files/280929431/infinity_hd.7z.html αποσυμπιεσε το και περνα το με ftp στο usr/share/enigma2

Xωρις να εχω δοκιμασει ολα τα image,γνωμη μου το rudream με optimum skin.Σταθεροτατο με πολλες επιλογες και παρα πολυ ενημερωμενο.

Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα στην κυριολεξία....έχω καταλήξει με διαφορά στο ruDream me irudream optimun για skin

Εχοντας δοκιμασει σχεδον ολα τα δωρεαν images που κυκλοφορουν σε συνδυασμο με ολα τα skin που εχουνε πεσει στα χερια μου ερχομαι Αλεξ να σου προτεινω τον τωρινο αγαπημενο μου συνδυασμο που ειναι το EDG-Nemesis RC3 με το μαμισιο του σκιν.

Επειδη τα εχουμε ξαναπει για το συγκεκριμενο θεμα ξερεις οτι το ψαχνω αρκετα να ειναι το ιματζ οσο πιο γρηγορο γινεται αλλα να εχει παραλληλα και ελκυστικη εμφανιση.

Χαιρομαι παρα πολυ για το Nemesis καθοτι ητανε παντα απο τα αγαπημενα μου ιματζ και ειχα στεναχωρεθει με το RC1. Περιμεναμε καιρο να βγαλουνε ιματζ για τον 800αρη και οταν το εβαλα μου κολλαγε συνεχεια και το πεταξα. Το δε RC2 ουτε που το πηρα χαμπαρι. Ενα βραδακι πριν κανα 2 βδομαδες επεσα πανω στο RC3 και απο τοτε δεν εχω αλλαξει ιματζ. Στο στικ εχω επισης το Newnigma 2.7 και το Nabilo 0.11 αλλα δεν τα εχω ξαναβαλει.

Οταν ετρεχα παντως Nabilo ημουνα ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες, ειχα απλα ενα προβληματακι με τα timer και τα recordings στον σκληρο. Μου εβγαζε οτι συμπιπτουν οι ωρες των εγγραφων ενω αυτο δεν ισχυε με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω εγγραφες. Επισης μου την εδινε που ηταν πολυ συχνα κατω ο server τους (τωρα τον μεταφερανε βεβαια και εστρωσε..). Οταν ομως το χρησιμοποιουσα ειχα παντα για skin το ghost HD που πιστευω οτι ειναι το πιο ομορφο απο αυτα που εχει στον Nabilo server.

Nabilo 0.11 + Ghost HD skin

Απο τοτε που αρχισε να μου κανει κουλα το Nabilo το γυρισα σε Newnigma το οποιο ειναι και αυτο πολυ σταθερο. Αμα δε βαλεις και το modified Infinity HD skin πανω ειναι και πολυ ομορφο. Εδω τα screens απο κατω ειναι αφου εχω αλλαξει το μαμισιο font με ενα δικο μου που χρησιμοποιω και στα windows 7. Φανταζομαι οτι και το 2.8 θα ειναι ακομα καλυτερο.

Newnigma 2.7 + Infinity HD skin (modified RuDream skin for Newnigma images)

Το EDG-Nemesis RC3 πιστευω οτι αξιζει μια ματια. Δεν μου εχει κολλησει ποτε, ειναι αρκετα γρηγορο, το σερβερ για τα addons και τα "extra" ειναι συνεχεια up και ολες οι εγκαταστασεις plugins ειναι γρηγορες. Εχει ποικιλια απο picons (SD και HD) και το Cross EPG για τα 2 Sκy (το Αγγλικο και το Ιταλικο) δουλευει γρηγορα και ευκολα. Το δε software update μου δινει σχεδον καθε μερα κατι καινουργιο. Εμφανισιακα το μαμισιο του σκιν μου κανει και ειναι ελαφρυ γιατι εφαρμοζει το συστημα του Nabilo (διπλο πατημα στο ok για να δεις ecm info κτλ.) Τα screens που εχω ποσταρει ειναι και αυτα αφου εχω αλλαξει το μαμισιο font με ενα δικο μου.

EDG-Nemesis RC3 + Default Skin (HD Glass)

Μην ξεχνατε οτι τα EDG-Nemesis images θελουνε να βαλεις το extra.url αρχειο μεσα στο var/etc/ για να δεις τον extra server στα μενου..

Αυτα. Καλη τυχη

Άψογος!!!!:BDGBGDB55:
Η Calibri (bold) είναι η αγαπημένη μου γραμματοσειρά!
Θα με ενδιέφερε αν δεν σου είναι κόπος να βάλεις και ένα screen από τα ελληνικά μενού να δούμε πώς δείχνει!!!