Καλύτερος συνδυασμός Image - skin.

Οντως , το Nemesis to θεωρω και εγω απο τα καλα images ..
Γνωριζει καποιος φιλος αν προκειται η αν εχει κυκλοφορησει για DM 8000 ??
 
Re: Απάντηση: Καλύτερος συνδυασμός Image - skin.

Άψογος!!!!:BDGBGDB55:
Η Calibri (bold) είναι η αγαπημένη μου γραμματοσειρά!
Θα με ενδιέφερε αν δεν σου είναι κόπος να βάλεις και ένα screen από τα ελληνικά μενού να δούμε πώς δείχνει!!!




Εγω επειδη ειμαι μισος Αγγλος τα εχω ολα παντα στα Αγγλικα, απο δεκτες, Windows μεχρι κινητα. Εβαλα Ελληνικα ομως για να παρεις μια γευση αλλα απο οσο βλεπω, πολλα πραγματα δεν τα εχουν αλλαξει και δειχνουνε ακομα στα Αγγλικα.
 
1244406162_osd_lite_allien950.jpg



Porto Alien_HD
 
Εχοντας δοκιμασει σχεδον ολα τα δωρεαν images που κυκλοφορουν σε συνδυασμο με ολα τα skin που εχουνε πεσει στα χερια μου ερχομαι Αλεξ να σου προτεινω τον τωρινο αγαπημενο μου συνδυασμο που ειναι το EDG-Nemesis RC3 με το μαμισιο του σκιν.

Επειδη τα εχουμε ξαναπει για το συγκεκριμενο θεμα ξερεις οτι το ψαχνω αρκετα να ειναι το ιματζ οσο πιο γρηγορο γινεται αλλα να εχει παραλληλα και ελκυστικη εμφανιση.

Χαιρομαι παρα πολυ για το Nemesis καθοτι ητανε παντα απο τα αγαπημενα μου ιματζ και ειχα στεναχωρεθει με το RC1. Περιμεναμε καιρο να βγαλουνε ιματζ για τον 800αρη και οταν το εβαλα μου κολλαγε συνεχεια και το πεταξα. Το δε RC2 ουτε που το πηρα χαμπαρι. Ενα βραδακι πριν κανα 2 βδομαδες επεσα πανω στο RC3 και απο τοτε δεν εχω αλλαξει ιματζ. Στο στικ εχω επισης το Newnigma 2.7 και το Nabilo 0.11 αλλα δεν τα εχω ξαναβαλει.

Οταν ετρεχα παντως Nabilo ημουνα ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες, ειχα απλα ενα προβληματακι με τα timer και τα recordings στον σκληρο. Μου εβγαζε οτι συμπιπτουν οι ωρες των εγγραφων ενω αυτο δεν ισχυε με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω εγγραφες. Επισης μου την εδινε που ηταν πολυ συχνα κατω ο server τους (τωρα τον μεταφερανε βεβαια και εστρωσε..). Οταν ομως το χρησιμοποιουσα ειχα παντα για skin το ghost HD που πιστευω οτι ειναι το πιο ομορφο απο αυτα που εχει στον Nabilo server.

Nabilo 0.11 + Ghost HD skin



Απο τοτε που αρχισε να μου κανει κουλα το Nabilo το γυρισα σε Newnigma το οποιο ειναι και αυτο πολυ σταθερο. Αμα δε βαλεις και το modified Infinity HD skin πανω ειναι και πολυ ομορφο. Εδω τα screens απο κατω ειναι αφου εχω αλλαξει το μαμισιο font με ενα δικο μου που χρησιμοποιω και στα windows 7. Φανταζομαι οτι και το 2.8 θα ειναι ακομα καλυτερο.

Newnigma 2.7 + Infinity HD skin (modified RuDream skin for Newnigma images)




Το EDG-Nemesis RC3 πιστευω οτι αξιζει μια ματια. Δεν μου εχει κολλησει ποτε, ειναι αρκετα γρηγορο, το σερβερ για τα addons και τα "extra" ειναι συνεχεια up και ολες οι εγκαταστασεις plugins ειναι γρηγορες. Εχει ποικιλια απο picons (SD και HD) και το Cross EPG για τα 2 Sκy (το Αγγλικο και το Ιταλικο) δουλευει γρηγορα και ευκολα. Το δε software update μου δινει σχεδον καθε μερα κατι καινουργιο. Εμφανισιακα το μαμισιο του σκιν μου κανει και ειναι ελαφρυ γιατι εφαρμοζει το συστημα του Nabilo (διπλο πατημα στο ok για να δεις ecm info κτλ.) Τα screens που εχω ποσταρει ειναι και αυτα αφου εχω αλλαξει το μαμισιο font με ενα δικο μου.

EDG-Nemesis RC3 + Default Skin (HD Glass)



Μην ξεχνατε οτι τα EDG-Nemesis images θελουνε να βαλεις το extra.url αρχειο μεσα στο var/etc/ για να δεις τον extra server στα μενου..

Αυτα. Καλη τυχη

καλησπερα,
σχετικα με το τελευταιο image μπορει καποιος που το χρησιμοποιει να μου πει πως λειτουργουν τα picons και ποια ειναι η διαδικασια εγκαταστασης(online or offline) γιατι δεν εμφανιζονται σε κανενα καναλι.
υπαρχει usb και external hdd συνδεδεμενα αλλα τιποτα.
ευχαριστω.
 
Απάντηση: Re: Καλύτερος συνδυασμός Image - skin.

(...) Μην ξεχνατε οτι τα EDG-Nemesis images θελουνε να βαλεις το extra.url αρχειο μεσα στο var/etc/ για να δεις τον extra server στα μενου..

Αυτα. Καλη τυχη
Καλησπέρα σε όλους ! Που το βρίσκουμε αυτό το αρχείο ;
 
Για τον 800 πάντα, δημιούργησε ένα αρχείο extra.url στο /etc και αντέγραψε σε αυτό το παρακάτω λίνκ:
Code:
http://extra.comyr.com/

άλλως google it σαν "extra.url"
 
Last edited: