McZab
Supreme Member
Πλέον δεν έχω υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή, οπότε δεν πατάω. Τους σιχαίνομαι. Απλώς πηγαίνω, γράφω, φεύγω.
Η ΔΑΠ έχει αυτοδυναμία στη σχολή μας πριν καν περάσω εγώ. Είναι όντως πλειοψηφία και με τακτικές τύπου "εδώ τα καλά πάρτυ", "εδώ οι ωραίες γκόμενες" κερδίζουν τους περισσότερους.
Δε μπορώ να κάνω την αρχή σε κάτι τέτοιο που προτείνεις. Δεν έχω το σθένος, ούτε τη ρητορική ικανότητα.
Η μόνη ανεξάρτητη κίνηση που βλέπω είναι τα EΑΑΚ, αλλά έχουν γίνει κι αυτοί γραφικοί, σαν τους ΠΚΣίτες ένα πράμα. Η ίδια καραμέλα...
Edit: Τι σημαίνει "ηρωική μεταπολίτευση", Βλάσση; Πρώτη φορά το ακούω...
Κάπως έτσι είναι και ήταν και επί των ημερών μου.
Η ερώτησή μου περί πλειοψηφείας δεν αφορούσε την σχετική πλειοψηφία που είναι προιόν των εκλογών, αλλά της απόλυτης πλειοψηφίας την οποία σαφώς και δεν διαθέτει αφού η προσέλευση στις εκλογές δεν είναι πάνω από 20-25%.
Άρα πλειοψηφία φίλε Guybrush είσαι εσύ!
Δυστυχώς όμως, παρόλο που θαυμάζω την ειλικρίνειά σου, φαντάζομαι ότι αναγνωρίζεις ότι όσο οι άνθρωποι δεν έχουν το σθένος να αντιταχτούν στις παραδοσιακές δυνάμεις της κοινωνίας (και όχι μόνο του πανεπιστημίου), τόσο τα βίντεο του ύφους που ανέβασες θα πληθαίνουν...