ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση που μου δώσατε !!!!!!!!!!!!! απ ότι κατάλαβα δεν παίζει κάτι από Ελλάδα μόνο από έξω ! και όσο για manual upgrade (να το φτιαξω μονος μου) με άλλο led μάλλον δεν γίνετε γιατί η βάση από το drop in πού έχει ο φακός επάνω του δεν είναι μεταλλική και βιδωτή αλλά πλαστική και κολλημένη και στην προσπάθειά μου να βγάλω το λαμπάκι να το δω έσπασε και έμεινα μόνο με το καθρεφτάκι,οπότε μάλλον δεν φτιάχνετε . Eπειδή έψαξα αρκετά αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω μίας και οι γνώσεις μου στο αντικείμενο είναι λιγοστές μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι συγκεκριμένο για ανταλλακτικό (από Ελλάδα μάλλον δεν παίζει οπότε και από έξω δεν υπάρχει πρόβλημά)βασικά θέλω πολύ φως ,δεν με νοιάζει αν αλλάζει σχέδιά η κάνει σοσ σήματα κλπ αν γίνετε και 1000 lumens να είναι τόσο το καλύτερο .Δεν θα καεί μάλλον όπως είπε ο φίλος μου πριν γιατί ποτέ δεν τον κρατάω αναμμένο για ώρα δλδ πάνω από μισό λεπτό max. Το θέμα είναι ότι το χρειάζομαι για την δουλειά μου και είναι ο μόνος που με βολεύει από του φακούς που έχω στη συλλογή μου ( όχι πολλοί μην φανταστείτε) οπότε θα με βόλευε απο Ελλάδα αλλά και πάλι τι να κάνουμε αν δεν υπάρχει ,από έξω. Φυσικά αν έχει κάποιος περίσσευμα σε led drop in με πολλά lumens και μπορεί να μου το διαθέσει για ποιο γρήγορα θα του είμαι υπόχρεος .πάντα με το αζημίωτο