ΚΑΜΕΝΟ PIXEL ΣΕ PIONEER 427XD..

τιποτα.ελπιζω να σου φτιαχτει:2thumb22sup: αν οχι,μεγεια τον π...τσο νυφη!:D

Last edited:
Απάντηση: Re: ΚΑΜΕΝΟ PIXEL ΣΕ PIONEER 427XD..

ελα ντε....
περιμενω μην βγει κανενας αλλος και μου δωσει ελπιδες επαναφορας του πιξελ....:flipout::flipout:

οχι δεν ειναι πιξελ!!!!!!!!!!!!

ειναι πρασινο κουνουπακι που εχει κολησει απο το καλοκαιρι και φωτιζετε απο το φως του πεξελιου που ειναι απο κατω του ........:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

τι ειπα ο μεγαλος παλι μετρησα !!!!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

σημερα το απογευμα πηρε το ματι μου ενα "πρασινακι" κατω δεξια στο πανελ της pioneer.
σβηνω-αναβω,το πρασινακι εκει και μαλιστα κατα διαστηματα αναβοσβηνε.

καμενο πιξελ και εαν ναι φυσιολογικο για πλασμα?

νομιζω ομως πως αν προβαλεις ολολευκη εικονα για κανα μισαωρο θα ενεργοποιηθει το πιξελ....

ετσι εχω ακουσει δεν λεω για 100%

Re: Απάντηση: ΚΑΜΕΝΟ PIXEL ΣΕ PIONEER 427XD..

νομιζω ομως πως αν προβαλεις ολολευκη εικονα για κανα μισαωρο θα ενεργοποιηθει το πιξελ....

ετσι εχω ακουσει δεν λεω για 100%

θα τα δοκιμασω αυριο ολα.
αν φυγει-εφυγε...

μαλλον πρασινο κουνουπι ειναι!:antlers:

Re: Απάντηση: Re: ΚΑΜΕΝΟ PIXEL ΣΕ PIONEER 427XD..

βαλτο σε καναλι με χιονια,καπου το εχει παρει το ματι μου σαν λυση αλλα δεν ειμαι σιγουρος Δημητρη.

θα το δοκιμασω κι`αυτο..
ευχαριστω....:2thumb22sup:

Dοκιμασε επισης ..............................να την αντικαταστησεις με μια καινουργια :flipout::flipout:
Αυτο πιανει σιγουρα ανεξαρτητου μαρκας , ιντσων κ.λ.π.

Δεν ξέρω αν το καμένο pixel στις plasma είναι το ίδιο "αθώο" μ´ένα καμένο pixel σε μια lcd.
Εμένα λίγες ημέρες μετά την παρουσίασή του,η τηλεόραση άρχισε να μην παίζει πάντα όταν την άνοιγες από το remote.
Έπρεπε να την βγάλω από την πρίζα-κάτι σαν reset- και μετά να την ξανανοίξω.
Στην Lg που την έστειλα,μου άλλαξαν πλακέτα και τροφοδοτικό και είμαι jet,αλλά το pixel,εκεί.
Ελπίζω να σ´έκανα να ξενοιάσεις λίγο. :bigcry:

Re: Απάντηση: ΚΑΜΕΝΟ PIXEL ΣΕ PIONEER 427XD..

Δεν ξέρω αν το καμένο pixel στις plasma είναι το ίδιο "αθώο" μ´ένα καμένο pixel σε μια lcd.
Εμένα λίγες ημέρες μετά την παρουσίασή του,η τηλεόραση άρχισε να μην παίζει πάντα όταν την άνοιγες από το remote.
Έπρεπε να την βγάλω από την πρίζα-κάτι σαν reset- και μετά να την ξανανοίξω.
Στην Lg που την έστειλα,μου άλλαξαν πλακέτα και τροφοδοτικό και είμαι jet,αλλά το pixel,εκεί.
Ελπίζω να σ´έκανα να ξενοιάσεις λίγο. :bigcry:

ή μηπως να μου αναψεις :devil-smiley-029:....??????

προς το παρον δεν βλεπω κατι περιεργο.....:nounder:

πιστευω οτι στην περιπτωση σου ηταν συμπτωση.

το μελλον(οσο εχει ακομα)θα δειξει....:2thumb22sup:

δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση.
ο Σωκρατης απλα ανεφερε την δικια του περιπτωση με σκοπο να βοηθησει

Eιναι απλο ρε παιδια, υπαρχει ενα ελαττωματικο subpixel...

plasma-diagram.jpg

Προφανως εκ κατασκευης το ειχε και δεν το ειχες προσεξει.

Οσο για τις LG ειναι γνωστο οτι τους αρεσει να πηγαινουν στο service ενιοτε. Και να ηταν και οι μονες...

Eιναι απλο ρε παιδια, υπαρχει ενα ελαττωματικο subpixel...

plasma-diagram.jpg

Προφανως εκ κατασκευης το ειχε και δεν το ειχες προσεξει.

Οσο για τις LG ειναι γνωστο οτι τους αρεσει να πηγαινουν στο service ενιοτε. Και να ηταν και οι μονες...

και απ`οτι βλεπω δεν προκειται να ξεκολλησει...
δεν το πολυ-παλεψα ,παρα μονο ενα 10λεπτο με λευκο 100% και για πολυ λιγο με καποια προγραματακια που μου προτεινε ο kgf123.

οσο το σκαλιζω τοσο μου κολλαει στο ματι,οποτε παυω να ασχολουμαι.

και απ`οτι βλεπω δεν προκειται να ξεκολλησει...
δεν το πολυ-παλεψα ,παρα μονο ενα 10λεπτο με λευκο 100% και για πολυ λιγο με καποια προγραματακια που μου προτεινε ο kgf123.

οσο το σκαλιζω τοσο μου κολλαει στο ματι,οποτε παυω να ασχολουμαι.

εισαι σιγουρος οτι ειναι κολλημενο και οχι καμενο?αν ειναι μαυρο ειναι καμμενο.λες ομως οτι ειναι πρασινο νομιζω...παντως το προγραμμα πρεπει να το τρεξεις για αρκετη ωρα.ωρες.και ετσι ομως δεν δουλευει παντα,εξαρταται απτην περιπτωση.θελει ωρες ομως να τρεξει.

Last edited:
εισαι σιγουρος οτι ειναι κολλημενο και οχι καμενο?αν ειναι μαυρο ειναι καμμενο.λες ομως οτι ειναι πρασινο νομιζω...παντως το προγραμμα πρεπει να το τρεξεις για αρκετη ωρα.ωρες.και ετσι ομως δεν δουλευει παντα,εξαρταται απτην περιπτωση.θελει ωρες ομως να τρεξει.

ειναι πρασινο και σοβαρη προσπαθεια δεν εχω κανει.
θα τρεξω καποιο απο αυτα που μου προτεινες το βραδυ και θα αφησω την τηλ. ανοιχτη μεχρι το πρωι ,μηπως εχω καλυτερο αποτελεσμα....:2thumb22sup:

"ετρεξα" ενα απο τα προγραμματακια που βρηκα για περιπου 20λεπτα(τοσο προτεινει το ιδιο το προγραμμα)χωρις αποτελεσμα.
προσπαθησα με λευκο 100% αφηνωντας την τηλ. για ενα 2ωρο επισης χωρις αποτελεσμα.....:nounder:

άστο Μήτσο, εφόσον δεν φαίνεται απο την κανονική απόσταση θέασης μην ασχολείσαι παραπάνω...
δεν θα την πιάνει και το μάτι έτσι... :ernaehrung004: