καμερα με 3600 ευρο ???

Status
Not open for further replies.
Υπομονή και θέληση έχουν όλοι εδώ μέσα…
Δες ποιο πίσω στα πόστ πόσοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν…
Ένας ένας όμως τα παρατάν γιατί ο άνθρωπος δεν ξέρει καν τι θέλει. Όσο και να τον ρώτησαν …. Δεν……..

Δεν διαφωνω καθολου....το τονισα και γω πως εδω μεσα θα βρει εξαιρετικους ανθρωπους που θα τρεξουν να τον βοηθησουν....την ολη κουβεντα την εχω παρακολουθησει απο την αρχη.....απλα ειπα να δοκιμασω και γω την τυχη μου σαν καλος σαμαρειτης. Ειλικρινα πιστευω πως αν δεν υπαρχει κακοηθεια....θα την βρουμε την ακρη. Προσωπικα πιστευω ξερει τι θελει, θελει να κανει ταινια......απλα κανεις δεν του ειπε οτι δεν μπορουμε να εχουμε ολα οσα θελουμε και πως ολα τα πραγματα εχουν ενα κοστος και ενα οριο και πως ταινια ηταν και το Τσιου και το low budget story....ταινια ηταν και η Πολιτικη κουζινα....αλλα ηταν ταινιες με διαφορετικους στοχους αρα και διαφορετικες απαιτησεις

Μακάρι και άκρη να βρεθεί, και να βοηθηθεί και να κάνει αυτό που σκέπτεται πραγματικότητα.
Εγώ νομίζω πως δεν έχει όμως καμία σχέση με το αντικείμενο, και πολύ περισσότερο δεν γνωρίζει καν τις βασικές αρχές που λέμε.
Όχι 3600….. 23000 να δώσει, τίποτα δεν θα καταφέρει.

Δυστυχως κατι τετοιο το πιστευω και γω....στο χερι του ειναι να μας αποδειξει πως κανουμε λαθος.
Και μην το παρει αρνητικα το σχολιο, κανεις δεν γεννηθηκε γνωριζοντας.....!!! Ολοι μας ρωτησαμε, διαβασαμε και μαθαμε....αλλοι πολλα, αλλοι λιγοτερα δεν εχει σημασια....σημασια για τον φιλο εχει να θελει να μαθει.

Κλεινοντας θα ηθελα να του πω ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ του σε οτι του εχουν πει ολοι εδω μεσα.....κανεις ''δασκαλος'' δεν θελει το κακο του ''μαθητη''

Re: Απάντηση: Re: καμερα με 3600 ευρο ???

δολαδι για σιμετοχει σε φεστιβαλ προτινεις τιν ακριβει .κατελιξα στιν d800 nikon αν τις σινδιασο νομιζεις ειμαι κομπλε

Είναι ερώτηση αυτή, που να χρήζει κανονικής και σοβαρής απάντησης?

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω για τελευταία φορά να σεβαστείς τον χρόνο και την προσπάθεια

τόσων μελών, από την μια να καταλάβουν την γλώσσα που γράφεις, και από την άλλη να σε κάνουν να δώσεις κάποια σημασία

στις προτάσεις τους.

Το επόμενο μήνυμα που θα έχει αυτό το χάλι θα φύγει,μαζί του κι εσύ και θα είσαι κομπλέ.

Re: Απάντηση: καμερα με 3600 ευρο ???

Αγαπητε μου φιλε....αν μου πεις τι ακριβως θελεις να κανεις θα μπορεσω να σου προτεινω κατι και φθηνο και ακριβο. Για παραδειγμα εγω προσωπικα ειμαι ενα εικονοληπτης με σπουδες κατωτατου επιπεδου ( ΙΕΚ ) και βιντεοσκοπω κοινωνικες εκδηλωσεις. Με μια Sony Α77 και μια Sony HDR-FX1000 πιστευω οτι παραδιδω μια αξιοπρεπη εικονα για τετοιου ειδους απαιτησεις....τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο. Σαν λυση εκτατης αναγκης ( γιατι μηχανηματα ειναι και ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει ) εχω παντα μαζι μου και μια Sony HVR-HD1000 αλλα ειναι την χρησιμοποιω μονο σαν backup γιατι θεωρω οτι υστερει σε ποιοτητα εικονας. Απο εκει και μετα αν ηθελα να σου προτεινω κατι ακριβο για κινηματογραφιση πιστεψε με θα σου προτεινα κατι αλλο περα και απο την 5d Mark II και την D800. Kαι τα δυο σωματα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.....εξαιρετικη ειναι και η Α77 και σου μιλαω απο προσωπικη πειρα, εξαιρετικη ηταν ομως ηταν και μια sony digital 8 που ειχα το 2004 και εκανα ολοκληρο ντοκυμαντερ πτυχιακη εργασια για την σχολη μου. Ειλικρινα.....με ολη την καλη διαθεση που εχω....πες μας ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θελεις να γυρισεις και ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για να μπορεσουμε να προτεινουμε το καλυτερο και το πιο φθηνο. Πιστεψε με εδω μεσα υπαρχουν ατομα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επιπεδο και γνωσεις....που ειναι κριμα να μην τα ''εκμεταλλευτεις''.
το χω ξαναπει αλλα δεν πειραζει καμερα που θελω ειναι για ταινιες οχι βιντεακια στο youtube ουτε μικρου μηκους βιντεακια με συμμαθητές που γελανε μια αξιοπρεπει δουλεια φθηνα στην αρχη αλλα σε κανα δυο χρονια να αρκει για μια < <μεγαλη> ανεξαρτιτη ταινια .αν δεν καταλαβες ακομα κeιτα κατι σαν το τραιλερ του el mariachi δεν ενοω τι πιοτιτα ικονας αλλα ολαα αυτα που τραβιξε με επιτιχεια αλλα και με σκινες σε νυχτα τι ταινιες θα ναι ειτε σε τριποδο ειτε στο χερι ειτε πανο στο ποδιλατο σκινες δρασεις τρομου κομοδια με πολυ ηλιο ι με καθολου αν δεν καταλαβες παλι πες τι ενοεις θα κανεις τιν καμερα <ποιότητα δεν χρειάζεται να ναι avatar τελευταιαςι τεχνολογιας <να γραφει σε 16.9

Re: Απάντηση: καμερα με 3600 ευρο ???

Υπομονή και θέληση έχουν όλοι εδώ μέσα…
Δες ποιο πίσω στα πόστ πόσοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν…
Ένας ένας όμως τα παρατάν γιατί ο άνθρωπος δεν ξέρει καν τι θέλει. Όσο και να τον ρώτησαν …. Δεν……..

ξερω καλα τι θελω εσεις ειστε το προβλημα σας λεο καμερα για <επαγγελματικου τυπου ταινιες και ι μου λετε οτι δεν ξερω τι εροτισι φτανει μεχρι εδο τωρα αφινο τιν τεχνολογια να μιλισει αλλα προς το παρον νυπτει τας χειρας της < ενοω δεν γραφει στο πλικτρολογιο > <χιουμορ

Re: Απάντηση: Re: καμερα με 3600 ευρο ???

Είναι ερώτηση αυτή, που να χρήζει κανονικής και σοβαρής απάντησης?

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω για τελευταία φορά να σεβαστείς τον χρόνο και την προσπάθεια

τόσων μελών, από την μια να καταλάβουν την γλώσσα που γράφεις, και από την άλλη να σε κάνουν να δώσεις κάποια σημασία

στις προτάσεις τους.

Το επόμενο μήνυμα που θα έχει αυτό το χάλι θα φύγει,μαζί του κι εσύ και θα είσαι κομπλέ.

παραξενοι απαντησει ξερεις εχω και εχω και εγω πολλα παραπονα οπως την παντελει ελλειψη σεβασμου οπως θα δεις λιγο πιο πριν ενα ατομο εγραψε μπορω να σιμετεχο και εγω ενοωντας στην πλακα δεν ζητησα τον λογο απο κανενα τελος παντοντωρα μιλαω μονο με τον art studio kai με κανεναν αλλον μην απαντησεις < τα ορθογραφικα ευθυνονται κατα μεγαλο βαθμο στιν διορθοσει του google kai πολλι αλοι που καθονται και κοροδευουν δεν μπουρουν απλα να μιν μπενουν στο post

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: καμερα με 3600 ευρο ???

Αγαπητε μου φιλε, θα το ξαναπω και εγω ολα ταινιες ειναι....!!! Δυστυχως με τα λεφτας που διαθετεις οτι και να αγορασεις τωρα σε 2 χρονια ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να μια ''μεγαλη ανεξαρτητη παραγωγη''. Αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα......θα σου προτεινα να κοιταξεις εδω http://www.red.com/products.

Υστερογραφο 1 : Δεν δινω σημασια στο προσβλητικο μηνυμα που εχεις γραψει παρακατω γιατι το μονο που εχω να πω ειναι λυπαμαι
Υστερογραφο 2 : Αν δεν γνωριζεις την Ελληνικη γλωσσα δεν ειναι κακο....σε παρακαλω πολυ ομως γραψε στην μητρικη σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καμερα με 3600 ευρο ???

Αγαπητε μου φιλε, θα το ξαναπω και εγω ολα ταινιες ειναι....!!! Δυστυχως με τα λεφτας που διαθετεις οτι και να αγορασεις τωρα σε 2 χρονια ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να μια ''μεγαλη ανεξαρτητη παραγωγη''. Αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα......θα σου προτεινα να κοιταξεις εδω http://www.red.com/products.

Υστερογραφο 1 : Δεν δινω σημασια στο προσβλητικο μηνυμα που εχεις γραψει παρακατω γιατι το μονο που εχω να πω ειναι λυπαμαι
Υστερογραφο 2 : Αν δεν γνωριζεις την Ελληνικη γλωσσα δεν ειναι κακο....σε παρακαλω πολυ ομως γραψε στην μητρικη σου.
ποσα θελο ακομα

Απάντηση: Re: Απάντηση: καμερα με 3600 ευρο ???

Φιλε μου....το παραπανω κειμενο....ειναι απλα ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ....δεν δινω συνεχεια, γιατι κατανοω πως δεν γνωριζεις την Ελληνικη και μπορει να εχουν δημιουργηθει παρεξηγησεις. Περιμενω ομως μια συγγνωμη για ολους αυτους τους ανθρωπους που ετρεξαν να σε βοηθησουν

Τις ίδιες ερωτήσεις έκανες στο insomnia πριν ένα χρόνο και πήρες τις ανάλογες απαντήσεις.
Ελεύθερη κοινωνία είμαστε, πάρε όποια κάμερα θέλεις, απο 80 στην Κίνα μέχρι 100.000
Τα μέλη προσπάθησαν να σε βοηθήσουν, εσύ όμως ειρωνευόμενος απαιτείς να γράψουν αυτά που θέλεις να ακούσεις.
Το νήμα κλειδώνεται.

Last edited:
Status
Not open for further replies.