Αγαπητε μου φιλε....αν μου πεις τι ακριβως θελεις να κανεις θα μπορεσω να σου προτεινω κατι και φθηνο και ακριβο. Για παραδειγμα εγω προσωπικα ειμαι ενα εικονοληπτης με σπουδες κατωτατου επιπεδου ( ΙΕΚ ) και βιντεοσκοπω κοινωνικες εκδηλωσεις. Με μια Sony Α77 και μια Sony HDR-FX1000 πιστευω οτι παραδιδω μια αξιοπρεπη εικονα για τετοιου ειδους απαιτησεις....τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο. Σαν λυση εκτατης αναγκης ( γιατι μηχανηματα ειναι και ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει ) εχω παντα μαζι μου και μια Sony HVR-HD1000 αλλα ειναι την χρησιμοποιω μονο σαν backup γιατι θεωρω οτι υστερει σε ποιοτητα εικονας. Απο εκει και μετα αν ηθελα να σου προτεινω κατι ακριβο για κινηματογραφιση πιστεψε με θα σου προτεινα κατι αλλο περα και απο την 5d Mark II και την D800. Kαι τα δυο σωματα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.....εξαιρετικη ειναι και η Α77 και σου μιλαω απο προσωπικη πειρα, εξαιρετικη ηταν ομως ηταν και μια sony digital 8 που ειχα το 2004 και εκανα ολοκληρο ντοκυμαντερ πτυχιακη εργασια για την σχολη μου. Ειλικρινα.....με ολη την καλη διαθεση που εχω....πες μας ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θελεις να γυρισεις και ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για να μπορεσουμε να προτεινουμε το καλυτερο και το πιο φθηνο. Πιστεψε με εδω μεσα υπαρχουν ατομα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επιπεδο και γνωσεις....που ειναι κριμα να μην τα ''εκμεταλλευτεις''.