Καμιά καλή πρόταση για έπιπλο 46άρας?

λοιπον τελικα μου εστειλαν το e-mail τα παιδια.και η τιμη οντως 270ε.παντως ειναι πολυ εξυπηρετικοι.θα περασω οπως ειπα την τριτη το πρωι απο εκει να το δω και απο κοντα και αμα ειναι να το κλεισω.θα επιστρεψω με νεα...

370 αν ζητήσεις να σου εγκαταστήσουν ροδάκια (after market). To έπιπλο σκέτο έχει 270!

θα ήθελα να ευχαριστήσω έστω και λίγο καθυστερημένα το φίλο μου Χάρη γιατί χάρη σε αυτόν κατάφερα να βρω και εγώ το δικό μου έπιπλο.. Στην αρχή πήγαινα και εγώ για το esse, ευτυχώς είχα την φαεινή ιδέα να τον συμβουλευτώ για το ύψος των ραφιών και μόνο τότε συνειδητοποίησα ότι δεν θα χωρούσε ο onkyo 876.. τελικά κατέληξα στη ίδια εταιρία (Norston) και στο ίδιο μαγαζί(acousticdesign) και συγκεκριμένα σε αυτό: http://www.norstone-design.com/Images/Produits/MaskAV/MaskAV_zoom.jpg. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα του επίπλου,και από την αισθητική του. Πρόκειται για μια πολύ στιβαρή κατασκευή η οποία σηκώνει άνετα την καινούργια μου 46αρα και όλο τον υπόλοιπο συρφετό! Οσον αφορά την εταιρία σε γενικές γραμμές "καλά". Πέρα από την μεγάλη καθυστέρηση του επίπλου μια μικρή ένσταση για τη κοπέλα στα τηλ.(δεν γίνεται να σου λέει θα σε ενημερώσουμε εμείς αύριο και όταν βλέπεις ότι δεν σε παίρνει να παίρνεις εσύ και να ρωτάς τι έγινε και να έχει και ύφος..αυτό επανειλημένα) αλλά την κατάσταση την έσωσαν η ευγένεια των άλλων παιδιών και ιδιαίτερα του τεχνικού της εταιρίας, ο οποίος με πατέντα μου πέρασε 6! σταθερότατες ρόδες για την εύκολη μετακίνηση του επίπλου.. Τέλος καλό, όλα καλά και συνεχίζουμε...

Να ρωτησω οσους πηγαν στο designacoustic. Εχει διαθεσιμα επιπλα για να τα δεις απο κοντα?
Γενικως καποιο μαγαζι-εκθεση που να εχει ποικιλια απο επιπλα γνωριζετε?
sakplat oντως ειναι χαμηλα τα ραφια του Esse (19cm) & θελει προσοχη. Τα ροδακια ποσο σου τα χρεωσε και ποσο σου πηγε το επιλο?

Sorry που ξεθάβω το θέμα αλλά το βρήκα μέσω google και έχει αρκετές πληροφορίες πάνω σε αυτό που ψάχνω.

Θέλω να βρω ένα φτηνό tv floor stand με σύστημα οργάνωσης καλωδίων. Κάτι οβαλοειδή επιπλάκια που έχω δει από εδώ και εκεί δεν μου αρέσουν.

Έχω βρει ένα που ταιριάζει στον χώρο μου σε διαστάσεις αλλά και πάλι για τέτοιο budget θα ήθελα να δω αν έχετε βρει κάτι καλύτερο σε αυτό το στυλ.

Κάτι σαν το Norstone Saeby παίζει στα 200-300 ή ονειρεύομαι?