Καμιά καλή πρόταση για έπιπλο 46άρας?

Απάντηση: Re: Καμιά καλή πρόταση για έπιπλο 46άρας?

να μην ξεχνάμε οτι είναι κατασκευασμένα απο mdf καπλαμά .

βέβαια έχουν άλλες αβάντες...

αν ανοίξετε το pdf θα δείτε πολλά.;)

ναι το ξερω αυτο,διοτι μου φανηκε ακριβο και το εψαξα λιγο

άρα καταλήγουμε οτι σαν ποιότητα ξύλου δεν είναι και κάτι της προκοπής..

απο εκεί και πέρα βέβαια, έχουν άλλα χαρακτηριστικά που νομίζω αξίζουν.

π.χ κρυφά ροδάκια, εξαερισμό στο πίσω μέρος, φιμέ κρύσταλλα για την διαχείριση των συσκευών, σύστημα για να μην είναι χύμα στο κύμα τα καλώδια και μερικά άλλα.

πάντως, το θέμα του εξαερισμού νομίζω οτι είναι σημαντικό μιας και απ' οτι είδα εκτός απο το πίσω μέρος που είναι αεριζόμενο, τα εσωτερικά ράφια έχουν και αυτά γρίλιες για καλύτερη απαγωγή θερμότητας.

δεν μπόρεσα να καταλήξω βέβαια αν η σχέση αξίας-τιμής είναι συμφέρουσα.

δεν μπόρεσα να καταλήξω βέβαια αν η σχέση αξίας-τιμής είναι συμφέρουσα.

για μενα οχι,δεν αξιζει οπως και πολλα αλλα που ειδα,αλλα ηταν αρκετα φθηνοτερα.

το συγκεγκριμενο δεν το εχω δει,ετσι και αλλοιως το αποριπτω

βασικα θελω κατι ανοικτο να μην μου αρπαξει το XBOX 360 :firstprize:

Last edited:
Εγω ρωτισα,
γι'αυτο
http://www.bdiusa.com/avfurniture/avion_noir_8537.shtml
και εναι ακριβοτερα απο την 42αρα μου....

.................1540

καλα ειναι τρελοι οι ανθρωποι???
κατι τετοιο ψαχνω και εγω σε σκουρο καφε με νικελενια ποδαρακια.αυτο μου κανει ασυζητητι.αλλα η τιμη του ειναι εξωπραγματικη!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΠΙΠΛΟ ΣΤΟ MEDIA MARKT! "WENGE" ΛΕΓΕΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ WENGE ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΜΕΓΕΙΑ ΜΟΥ!!!

Re: Απάντηση: Καμιά καλή πρόταση για έπιπλο 46άρας?

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΠΙΠΛΟ ΣΤΟ MEDIA MARKT! "WENGE" ΛΕΓΕΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ WENGE ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΜΕΓΕΙΑ ΜΟΥ!!!

μπορεις να μας δωσεις info και τιμη???

Έψαχνα έπιπλο για την 46άρα μου για πάααρα πολύ καιρό. Κυριολεκτικά είχα κάνει άνω-κάτω το internet!
Ήθελα κάτι μοντέρνο, όμορφο, λιτό και φτηνό. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην εταιρία NorStone Design. Γενικά τα έπιπλα της συγκεκριμένης εταιρίας είναι πανάκριβα αλλά φέτος έβγαλε ένα μοντέλο που με τρέλανε και κοστίζει 270 ευρώ. Λέγεται "Esse" και βγαίνει σε μαύρο και άσπρο. Το πλάτος του είναι 1101cm και ταιριάζει τέλεια με το πλάτος της 46άρας. Φοβερή ποιότητα, από γυαλί και μέταλο, με πολύ χώρο για άλλες συσκευές.

www.norstonedesign.com

Aποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: Αcoustic Design www.acousticdesign.gr

Έψαχνα έπιπλο για την 46άρα μου για πάααρα πολύ καιρό. Κυριολεκτικά είχα κάνει άνω-κάτω το internet!
Ήθελα κάτι μοντέρνο, όμορφο, λιτό και φτηνό. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην εταιρία NorStone Design. Γενικά τα έπιπλα της συγκεκριμένης εταιρίας είναι πανάκριβα αλλά φέτος έβγαλε ένα μοντέλο που με τρέλανε και κοστίζει 270 ευρώ. Λέγεται "Esse" και βγαίνει σε μαύρο και άσπρο. Το πλάτος του είναι 1101cm και ταιριάζει τέλεια με το πλάτος της 46άρας. Φοβερή ποιότητα, από γυαλί και μέταλο, με πολύ χώρο για άλλες συσκευές.

www.norstonedesign.com

Aποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: Αcoustic Design www.acousticdesign.gr

απλα πανεμορφο....ελπιζω να υπαρχει και να κανει οντως 270ε.θα παρω αυριο τηλεφωνο να το επιβεβαιωσω και αν ειναι ετσι θα χτυπησω ενα σιγουρα

απλα πανεμορφο....ελπιζω να υπαρχει και να κανει οντως 270ε.θα παρω αυριο τηλεφωνο να το επιβεβαιωσω και αν ειναι ετσι θα χτυπησω ενα σιγουρα
Φίλε μην το ψάχνεις άλλο, σου μιλάω εκ πείρας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό έψαχνα κάτι τέτοιο, γιατί μόλις έφτιαξα καινούργιο σπίτι και ήθελα κάτι όμορφο και ιδιαίτερο. Βρίσκω όλα τα έπιπλα αυτού του είδους κάπως παλιομοδίτικα. Αυτό ήταν το μόνο που ήταν μοντέρνο, πρακτικό, λιτό και σχετικά οικονομικό! Το έχω σπίτι μου εδώ και 3 μήνες κ στέκεται τέλεια στο χώρο με την 46άρα πάνω του (έχουν ακριβώς το ίδιο πλάτος!).
Όπως είπα η τιμή του είναι 270 ευρώ. Ζήτησα από την Acoustic να μου βάλει ροδάκια για να το μετακινώ εύκολα (π.χ. για να το γυρίζω κ να βλέπω καμιά μπάλα το καλοκαίρι στο μπαλκόνι). Το έξτρα κόστος για να τοποθετήσεις ροδάκια είναι +100 ευρώ (ανάλογα τα ροδάκια που θα διαλέξεις), αλλά είναι πολύ διακριτικά (χωνευτά) και αυξάνουν ελάχιστα το ύψος του επίπλου (2-3εκ.)... Αν βέβαια θές μόνο το έπιπλο τότε 270 κ παράδοση στον χώρο σου δωρεάν (μιλάω πάντα για το μοντέλο "Esse"). Ως προς τη διαθεσιμότητα εγώ περίμενα 2-3 βδομάδες μέχρι να παραλάβω...

Κατεβάστε το σχετικό pdf
http://www.inovadis.com/ftp/Phototheque/NorstoneDesign/Technotes/EN/Esse_EN.pdf

Είναι απίστευτο το έπιπλο. Σε μαύρο και με πλάτος 1,1m δένει τέλεια με τη 46άρα Sharp μου (46xl2e) που είναι κι αυτή 1,11m! Και το μαύρο περίγραμμα του μετάλου είναι σαν λάκα γυαλιστερό ξύλο που ταιριάζει με το γυαλιστερό μαύρο πλαίσιο της lcd. Σαν η tv να είναι προέκταση του επίπλου στο ύψος!
Από κάτω έχω dvd-r, κεντρικό ηχείο (στο πάνω ράφι) και ps3, ενισχυτή (στο κάτω ράφι). Χωράνε όλα άνετα κ περισσεύει χώρος και για κάτι άλλο...

Αν θυμηθώ θα ανεβάσω photo κάποια στιγμή...

Το esse οντως φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του. Και με δυνατοτητα να σηκωσει πολυ βαρος.
Συνολικά 130 κιλά. Τα πράγματα που του'χω βάλει εγώ ζυγίζουν γύρω στα 80. Βέβαια αν εγκαταστήσεις και ροδάκια πρέπει να σηκώνουν αυτά όλο αυτό το βάρος + το βάρος του επίπλου (30 κ.)...

παντως εγω επικοινωνησα και μου ειπανε παραδοση σε 15-20 μερες.τιμη ομως 370ε και οχι 270ε.τους ειπα οτι το ειδα απο αυτο το φορουμ και οτι καποιος αλλος συμφορουμιτης το αγορασε 270 και μου ειπανε οτι θα μου στειλουνε e-mail με διαφορες φωτο και μια ειδικη τιμη για μενα(προφανως 270ε)παρολα αυτα δεν μου ηρθε mail ακομα...
τεσπα λεω να περασω απο εκει...υπαρχει και κανενας αλλος που ενδιαφερεται μπας και πετυχουμε καλυτερη τιμη???αν ναι πειτε μου.λεω να παω την τριτη το πρωι απο εκει....θελω να το δω και απο κοντα κυριως την ποιοτητα αλλα και τα χρωματα(με ενδιαφερει σε wenge σε μαυρο και σε γυαλιστερο μαυρο)