Τι εννοείς φίλε μου. Δεν έχουν 0 pixel εγγύηση οι LG, στα μοντέλα που αναφέρεται αυτό? Ή εγώ κατάλαβα κάτι λάθος?Dikakom μάλλον έπεσες κι εσύ θύμα του μάρκετινγκ της lg 0 καμένα ΥΠΟΠΙΞΕΛ το λέει στα ψηλά γράμματα...
Μα πήρα είδη τηλ. στο 1520 και μου ειπανε ότι γράφει στην εγγύηση του προϊόντος σου.
Τι κάνω ρε φίλε που να κοιτάξω και τι να πω στη samsung ωστε να μου αλλάξει το πάνελ.
Γενικώς τι πρέπει να κάνω για να αναγκάσω τη samsung να μου αλλάξει το πάνελ?
Πουθενα στην εγγυηση δεν αναφερει οτι τα pixel δεν καλυπτονται.Το οτι καπου μεσα στις οδηγιες αναφερει οτι πιθανως να υπαρχουν χρωματιστα η σκοτεινα pixel και οτι αυτο δεν ειναι προβλημα δεν λεει κατι.Εμενα εκτος το pixel θαμπωνε
εκει γυρω και η εικονα.Δεν ειναι προβημα αυτο?
Ναι το θέμα είναι ποιο χαρτί εγγύησης λες?
Αυτό που ήτανε μαζί με το manual μέσα στο κουτί της τηλεόρασης?
Γιατί αυτό όντως ΔΕΝ αναφέρει τίποτα για καμένα πιξελς.
Όποιος γνωριζει ρε παιδιά τι ακριβώς παιζει με τα καμένα πιξελς και αν υπογράφουμε πουθενά ότι σε κάτω των 3 ή 7 καμένων πιξελς δεν απαιτούμε επισκευή της tv ας μου το πει.
Εν ολίγης αν δεν το γράφει η εγγύηση και απλά το έχει πει η samsung σε όλους τους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς της τότε αυτό από μεριάς samsung ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΣΤΙΑ γιατί μπορούμε όλοι εμείς που έχουμε καμένα πιξελς να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την επισκευή της tv ακόμα και με 1 πιξελ.
Αν λοιπόν γνωριζει κάποιος περισσότερα πράγματα επάνω σε αυτό το θέμα ας μας διαφωτίσει.
thanks.
O fits ειναι αγανακτησμενος και οχι αδικα,ειμαι αμεσα ενδιαφερομενος για lcd samsung και με ολα αθτα που διαβαζω για τα καμενα pixel τρελαινομαι και δεν ξερω αν πρεπει να αναθεωρησω.Εμενα παντως 32αρα lcd samsung,δεν θυμαμαι μοντελο,στα 3.5 χρονια λειτουργειας μου παρουσιασε βλαβη η οθονη.Επισκευτηκα καποιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο,εκει με παραπεμψανε απο την service one,γνωστοποιοντας μου οτι το κοστος που ανερxοτανε στα 570 euro καθστωντας την επισκευη ασυμφορη.Την προηφουμενη μου του βου(αυτη με τη βλαβη)την ειχα αγορασει 1480 euro γι αυτο και τωρα με εχει πιασει lcdοφοβια και ειμαι ιδιαιτερα διστακτικος και καχυποπτος για οποιοδηποτε κατασκευαστη.Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει οντως τοσο εντονο προβλημα με τa panel της samsung και τα καμενα pixel.Δεν ξερω τι διαλο να κανω,να αγορασω την c750 της samsung η να κοιτξω γι αλλο κατασκευαστη.Η περιπετεια του φιλου fits μ εχει τρελανει.
Μας δουλευουν ολες οι εταιριες κανονικα. Εγω εχω τραβηξει απο τις 16-11 ΤΗΝ ταλαιπωρια απο την lg , για μια led tv. Εχω μεινει χωρις tv και στις διαφορες γραμματειες καταναλωτων , χρειαζεται να περασεις την απιστευτη ταλαιπωρια απλα για να κανεις μονο την καταγγελια. Αληθεια αντε και βρισκεις το δικιο σου σε αυτες τις υπηρεσιες. Αυτοι πως υποχρεωνουν μια εταιρια να σεβαστει τον αδικημενο καταναλωτη? Αν εχει καποιος βρει ακρη ας πει και σε μας που παιδευομαστε.
1) Το ξέρω ότι έχω υπομονή. Αν είχα πάει μαζί με άλλον όμως στο κατάστημα, όταν μου είπαν "λεφτά δεν παίρνεις", θα τα είχα πάρει σίγουρα τα λεφτά μου...Χαρα στην υπομονη σου. Κυκλοφορουν κατι καλα δεματακια με μεταφορικες.................................................................... κανουν και μπαμ (αστειευομαι μετα την lg μη μπλεξουμε με την αντιτρομοκρατικη, αν και δεν ξερω τι ειναι χειροτερο)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.