καμμένο λαμπάκι στον επιλογέα έντασης...

David

Established Member
19 September 2007
197
Θεσσαλονίκη
Μου έχει καεί το λαμπάκι που δείχνει την ένταση στον ενισχυτή μου ,έναν παλιό αλλά καλό SonySTR-DB930...
Τηλεφώνησα στην σόνυ και μου είπαν φέρτω από δω κτλπ...
Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος εάν μπορώ να το αλλάξω ο ίδιος,γιατί δεν βλέπω να τον κουβαλάω σε αντιπροσωπείες...είναι και βαρύς!:ADFADF1:
Ευχαριστώ!

To ledακι είναι μέσα στο ποτενσιόμετρο και το κουμπί εχει πρισμα πλαστικο και φωτιζεται... Δεν μπορεις να το αλλαξεις μονος σου δυστυχως,εκτος και αν κανεις την ''εγχείρηση''....

Re: Απάντηση: καμμένο λαμπάκι στον επιλογέα έντασης...

To ledακι είναι μέσα στο ποτενσιόμετρο και το κουμπί εχει πρισμα πλαστικο και φωτιζεται... Δεν μπορεις να το αλλαξεις μονος σου δυστυχως,εκτος και αν κανεις την ''εγχείρηση''....
.
.
υπάρχουν μήπως οδηγίες για την ''εγχείρηση''??:smash::grandpa:

Δεν θα στο συνιστούσα.... Πάντως,λειτουργικό πρόβλημα δεν έχει,απλά σου ''λείπει'' τώρα,αφου το είχες συνηθησει.... Βασικά,αν θυμάμαι καλά τωρα,πρεπει να βγεί η πρόσοψή του,οπότε καταλαβαίνεις....

Re: Απάντηση: καμμένο λαμπάκι στον επιλογέα έντασης...

Δεν θα στο συνιστούσα.... Πάντως,λειτουργικό πρόβλημα δεν έχει,απλά σου ''λείπει'' τώρα,αφου το είχες συνηθησει.... Βασικά,αν θυμάμαι καλά τωρα,πρεπει να βγεί η πρόσοψή του,οπότε καταλαβαίνεις....
.
.
.
:captain:οκ,δεν νομίζω να επέμβω...πολύ ρίσκο για ένα λαμπάκι...:ADFAD2:
Thanks, πάντως!

Exω τον ιδιο ενισχυτη και είχα παθει το ιδιο! Αυτο που εκανα ήταν να το βαψω με ενα φωσφοριζε μαρκαδορο (που να τρεχεις στα σερβις της σονυ...) και μπορω να πω οτι με βολεψε μια χαρα... -bye-