Καμμένο μεγάφωνο λόγω ενισχυτή...Τι κάνουμε?

Να μου επιτρέψετε την παρέμβαση αλλά εγώ πιστεύω ότι βγήκε κάτι καλό, η ενημέρωση ότι τα ΚΤΕΛ απαγορεύονται δια ροπάλου. Την έχω πάθει διαφορετικά βέβαια όταν κι απωλέσθη σε αποστολή ολόκληρος σκληρός δίσκος και δεν αναγνώριζαν την αξία του, κατόπιν εορτής μου είπαν αν θυμάμαι καλά ότι θα πρεπε να δηλώσω την αξία του, άρα θα μπορούσα να δηλώσω 5000 ευρώ ή ό,τι άλλο μου κατέβει και να παρακαλάω να χαθεί δηλαδή;

Να μου επιτρέψετε την παρέμβαση αλλά εγώ πιστεύω ότι βγήκε κάτι καλό, η ενημέρωση ότι τα ΚΤΕΛ απαγορεύονται δια ροπάλου. Την έχω πάθει διαφορετικά βέβαια όταν κι απωλέσθη σε αποστολή ολόκληρος σκληρός δίσκος και δεν αναγνώριζαν την αξία του, κατόπιν εορτής μου είπαν αν θυμάμαι καλά ότι θα πρεπε να δηλώσω την αξία του, άρα θα μπορούσα να δηλώσω 5000 ευρώ ή ό,τι άλλο μου κατέβει και να παρακαλάω να χαθεί δηλαδή;

Ασε φιλε μου τα εχω πληρωσει πολυ ακριβα τα κτελ, οσο δεν φανταζεσαι!!! Δεν εχεις καμια εγγυηση οτι θα φτασει κατι σωστα! Μιλαμε οτι δεν τους καιγεται καρφι. Ενα θα σου πω. Οτι οταν πηγα να δωσω στον αποθηκαριο τον ενισχυτη που ζυγιζει καμια 30 κατι κιλα νομιζε οτι του εδωσα κουτι με βαρος οσο μια τοστιερα και πηγε να του πεσει κατω. Η νομιζε οτι ειναι ο χουλκ. Γι'αυτο σου λεω αυτη η μεταφορα δεν μου πηγε καλα απο την αρχη!

Eιχα αντιθετη αποψη για τη μεταφορα μεγαλων αντικειμενων με το ΚΤΕΛ: επειδη μπαινουν στο πρακτορειο και δεν ξαναβγαινουν σε αλλη σταση (οπως, υποθετω οτι κανουν οι μεταφορικες) νομιζω οτι ερχονται "ακουνητα'. Δηλ. στα πελωρια φορτηγα με τα εκατονταδες αντικειμενα φυρδην-μυγδην ειναι καλυτερα; ειδα φορτοεκφορτωτες να κλωτσανε κυριολεκτικα τα δεματα για να παρουν αλλο απο το βαθος - αλλα τι να λεμε τωρα!

Ειναι να μην σου τυχει βρε φιλε τι να λεμε τωρα!
Απλα επειδη σαν χομπιστας ξερω πως νοιωθεις σου λεω οτι για εμενα δεν υπαρχει χειροτερο απο τις παλιοβλαβες και ζημιες! Ξερω το "ξενερωμα" το εχω ζησει οποιαδηποτε και να ειναι η αιτια!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Καμμένο μεγάφωνο λόγω ενισχυτή...Τι κάνουμε?

Eιχα αντιθετη αποψη για τη μεταφορα μεγαλων αντικειμενων με το ΚΤΕΛ: επειδη μπαινουν στο πρακτορειο και δεν ξαναβγαινουν σε αλλη σταση (οπως, υποθετω οτι κανουν οι μεταφορικες) νομιζω οτι ερχονται "ακουνητα'. Δηλ. στα πελωρια φορτηγα με τα εκατονταδες αντικειμενα φυρδην-μυγδην ειναι καλυτερα; ειδα φορτοεκφορτωτες να κλωτσανε κυριολεκτικα τα δεματα για να παρουν αλλο απο το βαθος - αλλα τι να λεμε τωρα!

Κάτσε και περίμενε να δεις την φόρτωση κι αν επί τόπου δεν το πάρεις να φύγεις να μη με λένε Κώστα. Ποτέ εύθραστα και πολύτιμα αντικείμενα με ΚΤΕΛ.
Kάνω edit γιατί σκέφτηκα φλασιά, φαντάσου κλωτσιά που φαγε για να ξεκουμπώσουν πλακέτες στον ενισχυτή, έλεος!!!!

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.
Ευχής έργο είναι η ύπαρξη αμοιβαία καλής θέλησης και συνεργασίας μεταξύ όλων των μερών. Εφ' όσον υφίσταται όλα τα επί μέρους προβλήματα λύνονται.

Εν πάση περιπτώσει η γενική συζήτηση δεν βλάπτει, το αντίθετο, αρκεί να γίνεται με υπευθυνότητα και με σκοπό την ενημέρωση του συνόλου, όχι την επίλυση ιδιωτικής διαφοράς.

Οπότε και είναι ευπρόσδεκτη απ' όλους.

Διευκρίνηση: Η παραπάνω τοποθέτηση είναι γενική, όχι επί του συγκεκριμένου.

Μα δεν εχω (κι ευχομαι να μην εχω!) καμια διαφορα με τον Γ.Μ. Απλα το ανεφερα για να "συμβουλευθω" το τι γινεται σε αναλογες περιπτωσεις.

Τελικα ολα διορθωθηκαν και το ηχειο με νεο μεγαφωνο οδευει στο χωρο μου. Αποδειχθηκε οτι την ολη ζημια την εκανε οντως η, σιγουρη πλεον, πτωση κατα τη μεταφορα! Τι να πω;
Ευχαριστω τον Γιαννη Μιχαηλό για την αμεση ανταποκριση στο προβλημα, την... συμπαρασταση στο αγχος μου και, βεβαιως, τονιζω την επαγγελματικοτητα που εδειξε σε θεμα για το οποιο δεν εφταιγε καθολου αυτος παρα μονον ο ωχαδελφισμος καποιου!

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο νέο! Καλοάκουστα όλα!
Μπράβο στον Γιάννη Μιχαηλό για τον επαγγελματισμό του!