Καμμένος Δημοσιογραφος!

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
30,116
Παλλήνη
Απιστευτο και ομως Ελληνικο!

Το σκεφτηκα και εγω, αλλα λες να λαμπαδιασαν ενα στουντιο για διαφημιση; Χωρια που ειναι και τρελα επικινδυνο...

Ξέρεις εσύ οτι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ studio 100%, ή μήπως είναι ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ για γυρίσματα διαφημίσεων? Άσε που μου κάνει φοβερή εντύπωση το πως λαμπαδιάζει ο πάγκος απότομα με ενα "παφ" λες και έχεις ρίξει βενζίνη πάνω... Για δες πάλι πιο προσεκτικά...

Απάντηση: Re: Καμμένος Δημοσιογραφος!

Ξέρεις εσύ οτι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ studio 100%, ή μήπως είναι ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ για γυρίσματα διαφημίσεων? Άσε που μου κάνει φοβερή εντύπωση το πως λαμπαδιάζει ο πάγκος απότομα με ενα "παφ" λες και έχεις ρίξει βενζίνη πάνω... Για δες πάλι πιο προσεκτικά...

Οχι δεν το ξερω...Απλα αν ειναι πραγματικο, πρεπει ειναι ιδιαιτερα ευλεκτο με τα ηχο-μονωτικα υλικα γυρω-γυρω...

Όντως πολύ έξυπνο... νομίζω οτι έρχεται 2ο μετά εκείνες τις πανέξυπνες καμπάνιες μέσω νετ της βόνταφον!

Για να μην σας τρώει η αγωνία, σας ενημερώνω ότι είναι viral διαφήμιση για το city και όντως κάψανε το στούντιο. Είναι τα ίδια παρτάλια που κάνανε το Κρασάκι του Τσου.