Καμπίνες ηχείων

καλησπερα παιδια. θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα για καμπινες ηχειων.πειτε μου ποσο ενδιαφερον υπαρχει γιατι ετοιμαζω να βγαλω στην αγορα καμμια δεκαρια μοντελα καμπινες σε διαφορα μεγεθη για αρχη και σε διαφορες μορφες.π.χ εντελως αμονταριστη(μονο κομενα ετοιμα τα ξυλα -αλλη μορφη μονο καμπινα -αλλη πληρες κιτ και τα μεγαφωνα και ισως και καποια αλλη μορφη.θα ηθελα την γνωμη και τις ιδεες σας εσας και των φιλων σας. σκοπος μου ειναι το χομπι μου και το κεφι ολων σας για το diy.ετσι να κανουμε το κεφι μας ρε παιδια και γιατι οχι πιστευω οτι θα αξιζει σε σχεση αντιστοιχης τιμης . ευχαριστω εκ των προτερων για την γνωμη σας και τις ιδεες σας

καλυτερο σε σχεση τιμης πιστευω.αλλα παντα μετραει το diy εστω και αν ειναι ιδιο ακουστικα.δεν ειπαμε να φτιαξουμε και high end ηχεια. (sorry εστειλα 2 φορες το προηγουμενο)

Μια που ειμαι σε φαση κατασκευης 2 ή 4 κουτιων θα μ´ενδιεφερε η μορφη,
εντελως αμονταριστη(μονο κομενα ετοιμα τα ξυλα) γιατι ειμαι και επαρχια.

Αναλυτικοτερα, θελω 2 κουτες των 150λιτρων εκαστη.
Διαστασεις μπορω να δωσω, απλα δεν εχω αποφασισει ακομα σε τι παχος, και αν θα ειναι κοντρα πλακε ή mdf.
οι αλλες 2 θα ειναι 96 λιτρων απο mdf 22αρι και η μπαφλα 30αρι.
Το θεμα ειναι αν θα εχουν επενδυση (μαλλον καρυδια) η οχι,
Αν θα μπορουν να γινουν οι τρυπες για το μεγαφωνο και το/τα ριφλεξ, κ.λ.π.

καλημεπα φιλοι.
φιλε platon ολα γινονται.αν θελεις συγκελριμενες τρυπες για τα μεγαφωνα φα πρεπει να μας τις δωσεις σαν σχεδιο.αλλιως ισως να γινεται να το παρεις τυφλο και να κανεις εσυ τις τρυπες.για να μην τρεχουμε ομως σε ενημερωνω οτι ολα ειναι σε φαση να κανω την δουλεια η οχι....καταλαβαινεις οτι ολα ειναι χρονοβορα ετοιμασια χαρτιων ...σχεδια ηχειων ..κατασκευες...ενημερωση -διαφημηση γκαμας κ.λ.π..λιγο υπομονη φιλε και ευχαριστω για την στηριξη ...και εσενα φιλε γιωργο κυριακαρακο..υπομονη