Καμπύλες σε σταθερή Stewart…

Απάντηση: Re: Καμπύλες σε σταθερή Stewart…

ισως εχεις δικιο για τις εντυπωσεις , αλλα ουτε ο ιδιοκτητης εγραψε κατι ...
αυτο τι εντυπωσεις δημιουργει ???

Ο ιδιοκτήτης δεν ξέρω καν αν είναι μέλος μας.

Απάντηση: Re: Καμπύλες σε σταθερή Stewart…

Κάθομαι αρκετή ωρα έχοντας την αίσθηση πως πρεπει να γράψω κατι για όλα αυτά που διαβάζω αλλα δεν ξερω τι ..
Δυστυχώς το θεμα εχει ολισθήσει σε πράγματα που εξ αρχης δεν ειχα σκοπο και ουτε με ενδιέφερε να θίξω …
Ξεκίνησα ένα θεμα που αναδείκνυε μια προβληματική Stewart παραθέτοντας τρεις φωτο ώστε να γίνει πιο κατανοητό αυτό που περιγράφω …
Έτυχε η αναφορά να γίνει με υλικο που βρήκα από οθονη ενός φίλου…
Θα μπορούσε να ήταν απο αναφορά κάποιου ξένου από την άλλη μεριά του ατλαντικού και οι φωτο από ένα άλλο φόρουμ.
Και τα δυο την ίδια αξια θα ειχαν.

Τα θεματα που αφορούν εγγύηση ( που ετσι και αλλιώς δεν υπάρχει από οσο γνωρίζω ) καταλαβαίνω εν μερη από πού προέρχονται αλλα αφου δεν απασχολούν τον ιδιο τον κάτοχο ( η τον ξενοδόχο όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε) δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα για την θέση του αντιπροσώπου..
Μαλιστα βλέπω πως κάποιοι εχουν εικόνα υποστήριξης από τον αντιπρόσωπο δείχνοντας να ξερουν περισσότερα πραγματα από τον ιδιο τον κάτοχο η από μενα που ανέφερα το πρόβλημα…

Μεχρι την τριτη σελίδα ειχε ενδιαφέρον η προσπάθεια ανίχνευσης σχετικα με το τι προκάλεσε εντέλει αυτές τις σούρες ( που για μενα αυτή είναι η ουσία του θέματος) αλλα από εκει και ύστερα θεωρώ πως χάθηκε η μπάλα.

Μα ακριβώς γι αυτό έγραψα το post #34 . Από την στιγμή που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης δεν μας δίνει δεδομένα (συνθήκες εγκατάστασης, χώρου κλπ) για να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να καταλήξουμε (αν καταλήξουμε) σε κάποιο αποτέλεσμα, εμείς τον μόνο ρόλο που μπορούμε να παίξουμε είναι αυτός της Πυθείας...

Αν άνοιγα ένα θέμα του στυλ: "Σήμερα το πρωί το καινούργιο πανάκριβο αυτοκίνητο του γείτονα δεν έπαιρνε μπροστά, τι νομίζετε ότι φταίει; " τι κατάληξη θα είχε μια τέτοια συζήτηση;

Μα ακριβώς γι αυτό έγραψα το post #34 . Από την στιγμή που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης δεν μας δίνει δεδομένα (συνθήκες εγκατάστασης, χώρου κλπ) για να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να καταλήξουμε (αν καταλήξουμε) σε κάποιο αποτέλεσμα, εμείς τον μόνο ρόλο που μπορούμε να παίξουμε είναι αυτός της Πυθείας...

Αν άνοιγα ένα θέμα του στυλ: "Σήμερα το πρωί το καινούργιο πανάκριβο αυτοκίνητο του γείτονα δεν έπαιρνε μπροστά, τι νομίζετε ότι φταίει; " τι κατάληξη θα είχε μια τέτοια συζήτηση;

Εντάξει μία σταθερή οθόνη δεν είναι τόση πολύπλοκη όσο ένας κινητήρας :laugh:
Ειπώθηκε ότι δεν έχει υγρασία, δεν είναι κοντα σε καλοριφερ, δεν την βλέπει ήλιος, δεν την χτυπάει aircondition.
Και να πω κάτι; Για οθόνη 3000 ευρω και βάλε, όλα τα παραπάνω να συνέβαιναν πάλι δεν θα έπρεπε να είχε τόσες ζάρες. Μιλάμε για σταθερή οθόνη κιόλας !!!!!
Η δική μου ηλεκτρική κινέζικη 2 χρονων, με συνθήκες σαν αυτές που ειπώθηκαν και δεν έχει ζάρες.
Νομίζω ότι αυτό που ήθελε να πει ο φίλος Ανδρέας είναι, ότι συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες -bye-

Τάσο σχετικα με αυτές τις πληροφοριες που ζητας (συνθήκες εγκατάστασης, χώρου κλπ) εχω αναφερθεί ξεχωριστά για το καθένα…
Εχουν αποκλεισθεί ολες οι πιθνανες περιπτώσεις λαθους λόγω εγκατάστασης η λόγω κακης χρήσεις , για αυτό και εξαρχής ειχα καταληξει στην αποψη πως απλως οφείλεται στο τέντωμα και στην ελαστικότητα του υλικου…
Το ερώτημα βεβαια είναι γιατι αυτό δεν συμβαίνει και στις κάθετες πλευρες τις οθονης και γιατι οι σουρες εμφανίστηκαν μονο στις πανω και κατω πλευρες;;
Ξεχασα να αναφερω πως η προβληματική οθονη είναι firehawk ενώ στα ιδια περίπου χρονια σε μια grayhawk τετοιο θεμα δεν υπηρχε…

OK, επειδή όμως σε όλα τα πράγματα το αποτέλεσμα μετράει καλό είναι να μάθουμε και την κατάληξη του θέματος. Δεν έχω ορέξεις ν' αγοράσω Stewart, αλλά σίγουρα υπάρχουν μέλη-κάτοχοι τα οποία ενδιαφέρονται να μάθουν.

Re: Απάντηση: Καμπύλες σε σταθερή Stewart…

OK, επειδή όμως σε όλα τα πράγματα το αποτέλεσμα μετράει καλό είναι να μάθουμε και την κατάληξη του θέματος. Δεν έχω ορέξεις ν' αγοράσω Stewart, αλλά σίγουρα υπάρχουν μέλη-κάτοχοι τα οποία ενδιαφέρονται να μάθουν.

+1000

Δεν είναι πια και τραγικό να παρουσιάσει κάποιο είδος πρόβλημα, όμως, ειδικά αν το έχεις πληρώσει τόσα λεφτά, τραγικό είναι να μην έχεις την απαραίτητη κάλυψη από την εταιρεία....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καμπύλες σε σταθερή Stewart…

+1000

Δεν είναι πια και τραγικό να παρουσιάσει κάποιο είδος πρόβλημα, όμως, ειδικά αν το έχεις πληρώσει τόσα λεφτά, τραγικό είναι να μην έχεις την απαραίτητη κάλυψη από την εταιρεία....

Εδώ διαφωνώ.
3500 ευρω για πανί !!!!!!!! είναι τραγικό να παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα.
Και επαναλαμβάνω μιλάμε για σταθερό πανί και όχι για κάποιο που τυλίγεται και ανεβοκατεβαίνει.
Κι αν η κάθε εταιρεία αποφασίζει να πουλάει τόσο ακριβά τα προιοντα της τότε θα έπρεπε να είχε εγγύηση εφ ορου ζωής.
Αν δεχόσουν πχ μια ξυριστική μηχανή να είχε 2000 ευρώ τότε πιστευω δεν θα περίμενες στα 2 χρόνια να σου χαλάσει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καμπύλες σε σταθερή Stewart…

Εδώ διαφωνώ.
3500 ευρω για πανί !!!!!!!! είναι τραγικό να παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα.
Και επαναλαμβάνω μιλάμε για σταθερό πανί και όχι για κάποιο που τυλίγεται και ανεβοκατεβαίνει.
Κι αν η κάθε εταιρεία αποφασίζει να πουλάει τόσο ακριβά τα προιοντα της τότε θα έπρεπε να είχε εγγύηση εφ ορου ζωής.
Αν δεχόσουν πχ μια ξυριστική μηχανή να είχε 2000 ευρώ τότε πιστευω δεν θα περίμενες στα 2 χρόνια να σου χαλάσει.

Ναι βρε, το ίδιο λέμε νομίζω. Είπα ότι η αστοχία υλικού είναι κάτι που συμβαίνει στατιστικά σπάνια (όσο ποιοτικότερο είναι το υλικό), όμως ακόμα και τότε, κάποιες φορές μπορεί να συμβεί. Για οποιοδήποτε λόγο.

Οπότε το θέμα είναι η εταιρεία να είναι εκεί για σένα και να σε καλύψει (εννοείται τσάμπα), δείχνοντας ότι σέβεται τα 3μιση χιλιάρικα που έσκασες....

Last edited:
Με την μόνη διαφορά που εγώ για τόσα λεφτά ούτε αστοχία υλικού δεν θα δεχόμουν.
Για την εφ όρου ζωής εγγύηση θα το θεωρούσα δεδομένο.
Sorry παιδιά μισθωτός είμαι και για ένα κομμάτι ύφασμα μιλάμε.
Ούτως ή άλλως αυτό δεν διαφημίζει η συγκεκριμένη οθόνη;
Ζάρες τέλος.
Τόσα χρόνια που διαβάζω το forum, αυτό έχω μάθει.
Όταν γίνεται κουβέντα για ζάρες, αυτό που πάντα λέγεται είναι: "ζάρες θα έχεις πάντα, αν έχεις λεφτά βάλε μία stewart να ξεμπερδέψεις".

παιδια και εγω την ιδια οθονη εχω ηλεκτρικη εδω και 5 χρονια .
δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο ...
και εμενα με ενδιαφερει το θεμα καθοτι εγω την ειχα αγορασει κοντα στα 5 χιλιαρικα τοτε ...

Πριν από 2 χρόνια αγόρασα μία μεταχειρισμένη σταθερή Firehawk 92", η οποία από το δίπλωμα ήταν φοβερά τσαλακωμένη. Μιλάμε για δίπλωμα σεντονιού!

Αφού την έστησα, την άφησα δύο μέρες στον ήλιο που μπαινει από ένα παράθυρο, και μισοέφτιαξε. Μετά, έπιασα το σεσουάρ, και σε 10 λεπτά ήταν σαν καινούρια, και έτσι είναι ακόμα.

Δουλεύει το σεσουάρ!