Μετα απο 6 μηνες αψογης εξυπηρετησης απο τον :violent-smiley-030: ΟΤΕ και το Connex :slapface: :slapface: :slapface: συγκεκριμενα και εφ οσων επιτελους μπορω να αποδεσμευτω ειπα να τους κοψω γιατι αλλο δεν παει με δαυτους. Ειπαμε να εχουμε 1mb συνδεση στη πραξη και οχι απλα ονομαστικη (πραγματικη 512k και οχι παντα). Ετσι ειπα να κοιταξω αλλου μηπως και δουμε ασπρη μερα. Επειδη γνωριζω οτι η πορτα που μου δωσανε ειναι σαπια λεω να κανω πληρη διακοπη μηπως και ειμαι τυχερος και παρω καμια πορτα της προκοπης την επομενη φορα. Να ρωτησω με την ευκαιρια το εξης. Εαν πω να κανω διακοπη αλλα κρατησω την πορτα adsl θα ειμαι μια απο τα ιδια και σε αλλη εταιρια λογω πορτας ή δεν εχει σχεση και τελικα αμα κρατησω την πορτα να εχω internet οπως προβλεπεται? Απο κει και περα θελω την βοηθεια σας ετσι ωστε να επιλεξω μια καλη και αξιοπηστη εταιρια για να δουμε αυτο το 1mb επιτελους (και αμα δηλαδη). Προσβαση στο internet για να εχω θα πρεπει δυστηχως να ειναι μεσω ΟΤΕ. Ρε παιδια λιγο βοηθεια. 1 mb θελω αλλα να δουλευει σωστα. Ζηταω πολλα δηλαδη:nounder: