Κανάλι "GR" και δορυφορική μετάδοση

Eutelsat 3°

11024 H 2221 με ένδειξη:SPORTS.COMM DSNG, ΔΕΛΤΑ TV.
V308 A 256 PCR 8190

πάντως η εκπομπή (κάτι με Μαγκαζίνο)που έδειχνε πριν λίγο το FEED ήταν η ίδια με το live πρόγραμμα του ΔΕΛΤΑ TV,από τον ΟΤΕ

Last edited by a moderator:
δεν μπορω να το βρω στον vu δεκτη μου....μπορει καποιος να με βοηθησει?βαζω την συχνοτητα κανω σαρωση αλλα τιποτα

και εγώ δε μπορούσα να το βρω μέχρι που κατέβασα τα τελευταία setting του vanibal. Τα δεδομένα όπως τα έχει βάλει αυτός είναι τα παρακάτω

DVB-S2
11.023 Η 2221 5/6 QPSK

Επεξεργασία:
@NIKOS1979 δες πως έχει περασμένο το κανάλι
Αν δε το βγάλει μόνο με έτοιμα settings μετά.

λειτουργεί 17.00 με 02.00 καθημερινές.

Attachments

• IMG_0195.jpg
    IMG_0195.jpg
    157.8 KB · Views: 308
ξερει κανεις να απαντησει σε ποια συχνοτητα εκπεμπει το GR και το AL JAZZERA?

Τα αθλητικά του Al Jazeera στην 11554,Η,27500 3/4, DVB-S/QPSK. Για το feed του GR, θα δω στο blind scan αν υπάρχει τώρα...

Επεξεργασία:
Το GR είναι στην 11043,Η,2222 5/6 DVB-S/QPSK

Το καναλι συνεχιζει να παιζει ; Γιατι εγω δεν βρισκω τιποτα.

Εψαξα πριν μια ωρα περιπου.

Δορυφορικά το κανάλι ξεκινάει από τις 17.00 και μετά. Στην Αττική δουλεύει και τις πρωϊνές ώρες?

Πιανει κανεις το καναλι αυτη τη στιγμη; Εδω παιζει τοσο χαμηλα που με 1μ ουτε ενδειξη σε dB δε μου δειχνει το Crazyscan παρολο που φαινεται να υπαρχει "κατι" απο το constellation diagram. Αντιθετως της Digea παιζουν απο 8.3-10.5dB κατι που επιτρεπει ανετη ληψη ακομα και με 80εκ.

Α ετσι ντε. Σ' ευχαριστω Σεραφειμ. Βλεπεις λοιπον ποσο το παρακολουθω. Απλα επειδη ειχα ξαναδει τρελλες διακυμανσεις στο σημα πριν καιρο οπου την ιδια ωρα στην Ελλαδα ηταν ανεβασμενο υπεθεσα πως ξανα το ιδιο συμβαινει. Οποτε στην συχνοτητα του ισως υπαρχει κανενα 16APSK/32APSK τωρα που απαιτει πολυ μεγαλυτερα μεγεθη.

Αυτή τη στιγμή η συχνότητα δεν έχει σήμα. Δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι. Έκανα τυφλή αναζήτηση στο δορυφόρο αλλά δεν έβγαλε κάτι.