Κανάλι στο you tube

Δεν παρακολουθώ κάποιον συγκεκριμένο στο yt. Όταν με ενδιαφέρει ένα μηχάνημα ή ηχείο πατάω search και βλέπω όλα τα βιντεάκια να δω τι παίζει.
Σε όσους έχω κάνει εγγραφή και μου βγάζει ειδοποίηση ΑΝ με ψιλοενδιαφέρει αυτό για το οποίο μιλάει θα μπω να το δω, αλλιώς....δεν.
Πιο πολύ απ'όλους έχω παρακολουθήσει τον Γιάννη τον Ντάρκο, έχει ενδιαφέροντα βιντεάκια όπως:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
:p:p:p:p:p:p

Επίσης για κάποιο λόγο σέβομαι πολύ τον παππού:

Πάντως ρε παίδες δε ζούμε σε πολύ γ@μάτη εποχή? Παλιά περιμέναμε μια φορά το μήνα να βγει ο "ΗΧΟΣ" και ξεσκονίζαμε μέχρι και το άρθρο για τον καιρό.
Μετά ήρθε και το hitech, λαξούριους κατάσταση με περιγραφές του Κατσένη που ήταν για μυθιστόρημα. Το ΑΡΛΕΚΙΝ των ανδρών ήτανε αυτά τα περιοδικά.
"Η εσωτερικότητα του cd player αυτού" " η αίσθηση του υπάρχειν" κλπ κλπ μας έχουν στοιχειώσει!
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Δεν παρακολουθώ κάποιον συγκεκριμένο στο yt. Όταν με ενδιαφέρει ένα μηχάνημα ή ηχείο πατάω search και βλέπω όλα τα βιντεάκια να δω τι παίζει.
Σε όσους έχω κάνει εγγραφή και μου βγάζει ειδοποίηση ΑΝ με ψιλοενδιαφέρει αυτό για το οποίο μιλάει θα μπω να το δω, αλλιώς....δεν.
Πιο πολύ απ'όλους έχω παρακολουθήσει τον Γιάννη τον Ντάρκο, έχει ενδιαφέροντα βιντεάκια όπως:
:p:p:p:p:p:p

Και αυτόν οφείλει να τον βλέπει κάποιος, όπως και αυτόν γιατί η συσσωρευμένη εμπειρία από τα μηχανήματα που έχουν περάσει από τα χέρια τους, για τους λόγους που εξήγησα ότι καλώς ή κακώς έχουν, είναι πολύ σημαντική.
Επίσης σε αυτούς υπάρχει μεθοδολογία στις δοκιμές τους. Όπως και στον Pursuit Perfect System που αναφέρθηκε πιο πριν και στον A British Audiophile.
Μεθοδολογία υπάρχει και στον New Record Day επίσης, αν και εκεί λιγάκι εξεζητημένες οι δοκιμές ως προς τα προϊόντα (αμερικάνικη αγορά).

Ξέχασα το Erin's Audio Corner και τους Audioholics, για όσους θέλουν και bench test results. Και σίγουρα έχω ξεχάσει κι άλλους, αν και σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιο εξειδικευμένες οι κατηγορίες προϊόντων που ασχολούνται (λ.χ. Bluetooh speakers).