Κανάλια καλωδίων

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,178
Εκεί ψηλά.....

Ξερει κανεις αν υπαρχει καμπυλο καναλι πολλαπλων καλωδιων οπως αυτο αλλα σε αλλο χρωμα και πιθανον αλουμινενιο ή ξυλινο πχ ?

Το θελω για πατωμα κατω απο ενα κουφωμα παλια πορτας και επειδη θα πατιεται συνεχεια λογικα μηπως δεν ειναι και πολυ σωστο να βαλω πλαστικο. (αν και αυτο που εχω ειναι αντοχης)

Ναι υπαρχουν.
Εχω δει σε καταστημα με ηλεκτρικα. Να περασω αυριο (ειναι στο δρομο μου) να δω ?

Εδιτ: Και σε κανα πρακτικερ πρεπει να υπαρχουν. Και νομιζω οτι υπαρχουν διαφορα "προφιλοειδη" αλουμινιου

Κι εμένα μ' ένδιαφέρει, αλλά το θέλω πολύ πολύ χαμηλού προφίλ (για φλατ καλώδια ηχείων). Εχετε δει τίποτα;

Κι εμένα μ' ένδιαφέρει, αλλά το θέλω πολύ πολύ χαμηλού προφίλ (για φλατ καλώδια ηχείων). Εχετε δει τίποτα;

Οι αλουμιναδες εχω δει οτι βαζουν ενα "φιλετο" τετοιο (ειναι λιγοτερο απο 1 ποντο κατω απο τις εξωπορτες (για να μην μπαινουν τα νερα).
Νομιζω οτι μπορει να ειναι μια λυση.

Αν θυμηθω θα δω το βραδυ σπιτι, και θα επανελθω.

Ντινο αν περασεις και δεις θα ειμαι υποχρεος.

Βγαλε και καμια φωτο. Και ρωτα τους αν υπαρχει και επενδυση ξυλου για καπακι.

Και σε κανα πρακτικερ πρεπει να υπαρχουν. Και νομιζω οτι υπαρχουν διαφορα "προφιλοειδη" αλουμινιου

ok, αυριο το πρωι θα περασω. Θα σου πω ;-)

Στο Praktiker έχει ένα σωρό. Σε χρώμα ξύλου ανοικτό και σκούρο, σε λευκό, γκρι, κ.λ.π.

Tι να σου πω, ξέρω κι εγώ; Αν περνάει ο Πάγκαλος από πάνω αποκλείεται να αντέξουν.... :flipout:

Πάντως σαν αυτά της φωτογραφίας του 1ου post είναι....

Κοιτα ακομα τον Παγκαλο δεν τον εφτασα :D

Τα παιδια λογικα θα το πατανε συχνα .Θα παω να τα δω αυριο πρωι και αν δεν μου κανουν θα στραφω στα legrand που προτεινε ο ρεμπελος.

Ευχαριστω παιδες.

Συνήθως τα καμπύλα είναι ανθεκτικά (ακόμα και τα πλαστικά) γιατί προορίζονται γι'αυτή τη χρήση (τοποθέτηση σε πάτωμα). Είναι σκληρά, έχουν νεύρα και ο τρόπος κουμπώματος τα προστατεύει από παραμορφώσεις. Απλά τα πλαστικά με το χρόνο θα φθαρούν εξωτερικά (και θα λερώνονταν συνέχεια) ενώ το αλουμίνιο δεν θα πάθει τίποτα.

Καμπυλωτα αλουμινενια δεν βρηκα, μονο πλαστικα .

Βρηκα καμπυλωτα σαν αυτα που δειχνει ο ρεμπελος αλλα πλαστικα καλης κατασκευης σαν το λευκο που ηδη ειχα.

10 ευρω το 2μετρο (7 ποντους φαρδος).