κάνει αυτό το laptop για HD-HTPC?

Θοδωρής Ρ.

AVClub Addicted Member
Πώς σας φαίνεται αυτό το laptop για να εκτελεί χρέη HTPC?
Το configuration είναι Core 2 Duo 7200, 2GB RAM, ATI X1400 και SATA 120GB. Με DVI-I out και SPDIF out.
Πιο αναλυτικά τα specs εδώ.

Για την μικρή χωρητικότητα των 120GB θα χρησιμοποιώ δύο 500άρηδες εξωτερικούς (για αρχή). Πιστεύετε ότι μπορεί να ανταποκριθεί χωρίς πρόβλημα σε αναπαραγωγή HD-DVD και BD υλικού?

Πώς σας φαίνεται αυτό το laptop για να εκτελεί χρέη HTPC?
Το configuration είναι Core 2 Duo 7200, 2GB RAM, ATI X1400 και SATA 120GB. Με DVI-I out και SPDIF out.
Πιο αναλυτικά τα specs εδώ.

Για την μικρή χωρητικότητα των 120GB θα χρησιμοποιώ δύο 500άρηδες εξωτερικούς (για αρχή). Πιστεύετε ότι μπορεί να ανταποκριθεί χωρίς πρόβλημα σε αναπαραγωγή HD-DVD και BD υλικού?

με "λιγο" καλυτερη καρτα γραφικων νομιζω οτι θα ηταν τελειο....

OK, αλλά αυτό είναι σε θέση να αναπαράγει HD υλικό?
Δεν με ενδιαφέρει να αποδεσμεύσει πόρους μια άλλη κάρτα γραφικών για άλλες εργασίες παράλληλα, με ενδιαφέρει αν είναι σε θέση αυτό το συγκεκριμένο να ανταπεξέλθει.

εγώ έχω δοκιμάσει σε laptop με Τ5600, 1GB και ΑΤΙ Mobility Radeon X1800
έπαιζε αλλά το τεστ δεν ήταν εξαντλητικό ώστε να διαπιστώσω αν θα έκανε σπασίματα αργότερα μέσα στην ταινία (HD-DVD ripped στον σκληρό)...
Επίσης δεν είδα CPU Usage...
Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πάρεις έναν εξωτερικό σκληρό και να πας σε ένα Πλαίσιο να δοκιμάσεις... δε νομίζω να έχουν αντίρρηση να εγκαταστήσεις το powerdvd και να δοκιμάσεις...

Re: Απάντηση: κάνει αυτό το laptop για HD-HTPC?

καμιά ταινία που προτείνετε για το τεστ?
Νομίζω το ultraviolet είναι από τις πιο δύσκολες ταινίες, έτσι δεν είναι?
Any other suggestions?

X-Men 3.. νομίζω το πιο ζόρικο που κυκλοφορεί.

Αν παιξει ανετα το xmen 3 εισαι ΟΚ.. Αλλα μαλλον δεν σε βλεπω για 100% σιγουρο..Παντως θα μπορεσεις να παιξεις σχεδον σιγουρα ολα τα hd-dvd και τα περισσοτερα BR..