Κανείς για Μόναχο ?

http://www.kef.com/html/gb/showroom...blade/fact_sheet/blade_group/blade/index.html

u8kji.jpg

Η σκυτάλη τώρα στους Παναγιώτη-Χρήστο, για περισσότερες φωτό, αναλυτικές πληροφορίες κι εντυπώσεις.
Εγώ μια μέρα μόνο αφιέρωσα, τις άλλες δύο χαλάρωνα στα πάρκα, στα αξιοθέατα και στις μπυραρίες. :flipout:

1351655993_Relay-race_02.jpeg

Ευχαριστουμε Γιαννη για το οφθαλμολουτρο, υποφωτισμενες ολες σχεδον οι φωτος... Σε προδωσε η μικρουλα.. :D

Απάντηση: Re: Κανείς για Μόναχο ?

Η σκυτάλη τώρα στους Παναγιώτη-Χρήστο, για περισσότερες φωτό, αναλυτικές πληροφορίες κι εντυπώσεις.
Εγώ μια μέρα μόνο αφιέρωσα, τις άλλες δύο χαλάρωνα στα πάρκα, στα αξιοθέατα και στις μπυραρίες. :flipout:

1351655993_Relay-race_02.jpeg

Ναι,αλλά πες μας και δυο λόγια για τα 2-3 που ο ήχος τους σου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση...
Με δυο λόγια,έτσι για να πάρουμε κι εμείς μια γεύση.

Ευχαριστουμε για τις ομορφες φωτο Γιαννη καθως και για την παρεα το Σαββατο. Χαιρετισμους και στον φιλο Λακη, τον οποιο βλεπω να μπαινει πολυ γρηγορα στο κολπο, ειδικα μετα απο την εκθεση.

Ευχαριστουμε Γιαννη για το οφθαλμολουτρο, υποφωτισμενες ολες σχεδον οι φωτος... Σε προδωσε η μικρουλα.. :D

Ευχαρίστησή μου Ντίνο. Όχι, αντίθετα, με ξελάσπωσε η μικρούλα (Panasonic GM1), και με τον κιτ 12-32 μάλιστα και το ενσωματωμένο φλασάκι. Χωρίς αυτήν μπορεί να μην έβγαζα και καθόλου φωτό. Μεγάλη υπόθεση να κουβαλάς μόνο 270 γραμμάρια!

Re: Απάντηση: Re: Κανείς για Μόναχο ?

Ναι,αλλά πες μας και δυο λόγια για τα 2-3 που ο ήχος τους σου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση...
Με δυο λόγια,έτσι για να πάρουμε κι εμείς μια γεύση.

Σωτηρη ο Γιαννης δεν ειναι απαριατητο να μας πει τι του εκανε μεγαλυτερη εντυπωση.

Μπορεις να τον καταλαβεις απο τις φωτος.
Απο οπου ανεβασε τις περισσοτερες (πχ magico, lansche), αυτο του αρεσε. :grinning-smiley-043

(Ο Γιαννης ξερω πως ειναι ανετος και δεν παρεξηγείται με τα παραπανω που του γραφω -bye- )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κανείς για Μόναχο ?

Σωτηρη ο Γιαννης δεν ειναι απαριατητο να μας πει τι του εκανε μεγαλυτερη εντυπωση.

Μπορεις να τον καταλαβεις απο τις φωτος.
Απο οπου ανεβασε τις περισσοτερες (πχ magico, lansche), αυτο του αρεσε. :grinning-smiley-043

(Ο Γιαννης ξερω πως ειναι ανετος και δεν παρεξηγείται με τα παραπανω που του γραφω -bye- )

Κι εγώ ξέρω πως είναι άνετος κι ανοιχτό μυαλό,γι´αυτό και τον ρωτάω.

(Σωκράτης):flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κανείς για Μόναχο ?

Κι εγώ ξέρω πως είναι άνετος κι ανοιχτό μυαλό,γι´αυτό και τον ρωτάω.

(Σωκράτης):flipout:

«Γηράσκω αεί διδασκόμενος.»

(Σωκρατης, επισης :D )